A lengyel város, Karpacz híres csodálatos Wang-templomáról, és mindössze 7 km-re található a cseh határtól. Fedezze fel a Lengyel Óriáshegységet és pihenjen a Tremonti Hotel Karpacz **** szállodában. Ez a hegyvidéki stílusban kialakított hotel a gyönyörű apartmanok mellett, svédasztalos reggelit és felszolgált vacsorát kínál. A wellness részlegből a hegyekre nyíló kilátásban lehet része és feltöltődhet a szabadtéri medencében is. A tökéletes ellazuláshoz a szaunák és a pezsgőfürdő is hozzájárul, a gyerekeket pedig a játszószoba varázsolja majd el.

A szálláshelyről

A Tremonti Hotel Karpacz **** a népszerű üdülőhely, Karpacz város szívében található. Utazzon és fedezze fel a lengyel Óriás-hegység szépségét egy olyan szállodában, amely a hagyományos hegyvidéki stílust a legmodernebb felszereltséggel ötvözi, és ahonnan állandó kilátás nyílik az Óriáshegység három legmagasabb csúcsaira: a Skalny Stół, Sněžka és Kopa csúcsokra.

Karpacz nemcsak azért népszerű a turisták körében, mert az Óriáshegység szívében fekszik, hanem azért is, mert egyszerre hegyvidéki és fürdőváros is. A város központjában sétálhat aparkban, vagy meglátogathatja a Sport- és Turisztikai Múzeumot (1,2 km), a Miniatűrparkot (800 m) és a viaszmúzeumot (500 m). A családi vízes élményekhez válassza a Tropikana Water Parkot (4,5 km) minden időjárás esetén, vagy a város központjában található bobpályát (600 m).

A környék tele van vonzó kirándulóhelyekkel. Több száz kilométernyi túra- és kerékpárút vezet a Snezka csúcsára (9 km), a Chojnik vár romjaihoz (16 km) vagy a Kamieńczyk vízeséshez (25 km). Érdemes meglátogatni továbbá a a Julia üveggyárat (22 km) vagy a szomszédos Kowary (9 km) város bányászati kiállítását.

A Karpacz síterep sípályái mindössze 700 méterre vannak a szállodától. Iletve közel vannak Sklarska Poręba (26 km) vagy Pec pod Sněžkou (34 km) a cseh oldaláon található jól felszerelt síközpontok.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern és szellős standard vagy lux kétágyas apartmanban lesz , amelyhez egy teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba és erkély vagy terasz is tartozik. A szobák berendezését az alpesi stílus ihlette, ami a csodás alpesi kilátást és csodás környezetet biztosít a zavartalan pihenéshez.

A kényelmes ágyon kívül a felszereltséghez tartozik WiFi-kapcsolat, TV, hűtőszekrény, tea- és kávéskészlet, gardróbszekrény, íróasztal ülősarokkal, hajszárító és kozmetikai készlet. A Standard apartman 2 felnőtt és egy 3 év alatti gyermek (a szülőkkel egy ágyban) kényelmesen elfér. A Lux apartman tágasabb, és a franciaágyas hálószobán kívül egy nappali rész is található benne egy kanapéággyal, amelyen további 2 személyt tud aludni.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda modern restaurant Gusto nevő éttermében igazi gasztronómiai élményekben lesz része. A modern konyha olasz és alpesi ételeket vegyít. Minden reggel büféreggelit fogyaszthat, amely hideg és meleg ételek széles választékát kínálja. Napközben az étlapról rendelhet ételeket, este pedig szervírozott vacsorát szolgálnak fel.

A lobby bárban élvezheti kedvenc italát vagy egy finom kávét. Nyáron a Fresco Bar a medence mellett működik. A szálloda borbárral is rendelkezik, ahol kóstolóesteket tartanak.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda modern wellness központja garantálja a tökéletes kikapcsolódást, amely feltölti az elemeket. A szállodában kültéri fűtött medence, beltéri medence, pezsgőfürdő és szaunák (finn szauna és gőzfürdő) is találhatók. Emellett professzionális masszázs és egyéb pihentető kezelések is várják. A vendégek rendelkezésére áll egy fitneszterem is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A Hotel Tremonti tökéletes a gyermekes családok számára. A 2 Piccolo játszószoba tele van játékokkal, könyvekkel s társasjátékokkal. Az idősebb gyerekek a interaktív játszószobában szórakozhatnak Playstationnel, pingponggal és asztali focival. A nyári és téli szünetekben és hétvégeken szórakoztató animációs programok is várják az érdeklődőket.

Tremonti Hotel Karpacz ****

Tremonti Hotel Karpacz ****

Konstytucji 3-ego Maja 77 , Karpacz
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Tremonti Sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 381466387


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
70 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 30 Zł/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a fürdőtől
1,5 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
1,5 km
Sípálya
0,8 km