Egyedülálló feltöltődés várja Mezőkövesden a gyönyörű Hotel Nefelejcs *** szállodában, bőséges félpanzióval és a wellness részleg (pezsgőfürdő, infravörös, finn és szabadtéri szauna) korlátlan használatával. Kerékpárkölcsönzés és számos más szabadidős lehetőség (pl: asztalitenisz, darts, trambulin és szabadtéri játékok) is rendelkezésére áll.

A szálláshelyről

A Hotel Nefelejcs Superior *** szálloda Mezőkövesd városában található, mindössze 50 méterre a népszerű Zsóry Gyógy- és Élményfürdőtől, ahol összesen 22 medence várja a csobbanni vágyókat.

Közvetlenül Mezőkövesden számos érdekes látnivaló várja, mint például a Mátyó Múzeum (4,8 km), amely bemutatja a népművészetet és a hagyományos hímzést, amely az UNESCO világörökség része is, vagy nézze meg a megmaradt történelmi házakat a Hadas városrészben (4,7 km). A 150 és 200 év közöttire becsült házak közül sokban kézműves műhelyek találhatók, ahol megismerkedhet a mézeskalács-sütéssel, a fazekassággal és más hagyományos tevékenységekkel is.

Látogasson el a közeli Eger (15 km) történelmi központjába, amely lenyűgöző lesz barokk műemlékeivel, csillagvizsgálójával és minaretjével. Hódítsa meg Eger várát, vagy a híres Egri Termál- és Strandfürdőt is. Eger környéke a borvidékről is híres, így a borospincék látogatása szinte kötelező, ahol a híres egri Bikavért is megkóstolhatja. Miskolc (50 km) is könnyen elérhető távolságban lesz, ahol az egyedülálló Miskolctapolcai Barlangfürdő, a Vadaspark és a Kalandpark várja az ideérkezőket.

Hol fogok aludni?

A kétágyas szoba 25 m²-es, amely 2 ággyal (amelyek franciaággyá alakíthatóak), légkondicionálóval, műholdas TV-vel, telefonnal, minibárral, WiFi csatlakozási lehetőséggel és privát fürdőszobával hajszárítóval van felszerelve. A szobában íróasztal és szekrény is található.

A háromágyas szoba (25 m²) 3 egyszemélyes ággyal rendelkezik (amelyekből 2, franciaággyá alakítható), egyébként a felszereltség megegyezik a kétágyas opcióval. Így privát fürdőszoba hajszárítóval, légkondícionáló, TV, WiFi kapcsolat, telefon, minibár, íróasztal, szekrény áll a vendégek rendelkezésére.

A négyágyas szoba (40 m²) akár 4 fő befogadására is alkalmas lehet a 2 klasszikus ágyon és 2 pótágyon. Természetesen TV, WiFi kapcsolat, telefon, minibár, tárolóhely, légkondícionáló, íróasztal, valamint privát fürdőszoba hajszárítóval is tartozik hozzá.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa napját a bőséges büféreggeli kínálatával, napközben pedig a szálloda éttermében csillapíthatja éhségét, ahol regionális magyar és nemzetközi ételeket szolgálnak fel, helyi alapanyagokból.

A hangulatos lobby bárban kávét vagy italt is rendelhet, szép idő esetén pedig a kültéri teraszon is elfogyaszthatja kedvencét.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodában a Buddha Oázis wellness-részleg várja, csodálatos keleti hangulatával. A Secret Garden nevű kültéri területen pedig egész évben pihenhet a fából készült fürdőben és szaunában. Bent infravörös szauna, finn szauna és fényterápiás pezsgőfürdő kényezteti majd. Különféle masszázsok közül is választhat, többek között mézes, csokoládés és fahéjas masszázsok közül.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára óriási terület áll rendelkezésre a játékokhoz. Szabadtéri sakk, jenga, dominó és trambulin, csak hogy néhányat említsünk a lehetőségekből.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda rendelkezik egy kerti terasszal és grillezővel. Az este folyamán megcsodálhatja a romantikusan kivilágított komplexumot, dartsozhat vagy asztaliteniszezhet is egyet.


SZ19000008

Hotel Nefelejcs Superior ***

Hotel Nefelejcs Superior ***

Bimbó út 2. , Mezőkövesd
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Fazekasné Szálláshely Szolgáltató Kft. Cégjegyzékszám: 13962016-2-05


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
3 500 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4 km
Távolság a fürdőtől
0,2 km
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
0,2 km