Látogasson el a híres Hévízi Tófürdőtől mindössze 500 méterre található Hotel Fit Hévíz *** szállodába, ahol utalványunknak köszönhetően kiváló félpanziós ellátásban lehet része. A szállodában korlátlan wellness és szauna, medence és pezsgőfürdő várja, ráadásul a mesés Hévíz városát és környékét is felfedezheti.

A szálláshelyről

A felújított Hotel Fit Hévíz *** szálloda Hévíz városának csendes részén, a híres Hévízi-Tófürdő (700 m) közelében található. A történelmi városközpontban számos barokk műemlék, kellemes sétány és a híres termelői piac várja a vendégeket. Látogasson el a közeli Keszthelyre (5 km), amelyet a múzeumok városának is neveznek és fedezze fel a Helikon kastélyt, valamint a népszerű múzeumokat (játékok, Balaton és marcipán) is. A Balaton partja mindössze 8 km-re található, amelynek gyönyörű környező természetet gyalog, kerékpárral vagy hajóval is fel lehet fedezni.

Hol fogok aludni?

A szálloda kétágyas szobákban kínál szállást, melyek privát fürdőszobával, TV-vel, hűtőszekrénnyel és légkondicionálóval rendelkeznek. Néhányukhoz erkély is tartozik, így gyönyörű kilátás nyílik a környező tájra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Salvia étterem bőséges svédasztalos reggelit, vacsorát és salátabárt kínál. Kérésre pedig speciális ételeket is elkészítenek allergiások és cukorbetegek számára.

Hol kapcsolódhatok ki?

Közvetlenül a szálloda wellness-részlegének medencéjében élvezheti a Hévízi gyógyvíz kellemes hatásait. Ha további kényeztetésekre vágyik, akkor próbáljja ki a különböző szaunákat (finn, infra, só- és aromakabin), a pezsgőfürdőt és masszázsok széles választékát. A wellness-részleg 07:30-tól 19:30-ig tart nyitva.


SZ19000900 - Hotel

Hotel Fit Hévíz ***

Hotel Fit Hévíz ***

Kossuth Lajos u. 76 , Hévíz
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Vagabond Management Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-208546


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
18 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 4 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Távolság a fürdőtől
0,8 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
13 km

Utazási tippek

Hévízi Tófürdő

Hévízi Tófürdő Utazási tipp

A világ legnagyobb természetes termálfürdője Hévízi tó. Magyarország számos gyönyörű gyógyfürdőt és tavat kínál kikapcsolódásra, ám a Hévíz-tó egyedülálló. A tó természetvédelmi területen található, Hévíz városának területén, amely csupán néhány kilométerre fekszik a Balatontól. Hévíz kisváros, ám biztosan nem lesz kissebb élmény az itt töltött idő a nagyobb és luxus fürdővárosokhoz képest. A gyógyfürdő gyönyörű wellness-kertekkel és egyéb wellness-látnivalókkal büszkélkedhet.

Nyáron a tó hőmérséklete 38 ºC-ra emelkedik, és még az év leghidegebb napjain is 22 -⁠ 24 ºC hőmérsékletű a víz, ezért egész évben látogatható. A gyógyvíz 38 méteres mélységből folyik, és ásványi anyagokban gazdag. A természetes tartalmú ásványi keverékek puhítják a bőrt, enyhítik a fájdalmat, jól kezelik a gyulladást és erősítik a porcok rugalmasságát. Ez az egyik oka annak, hogy a helyi gyógyvíz a legjobb a reumatikus problémák és a mozgásszervi rendszer problémáinak kezelésére. A legkülönlegesebb a vízben, hogy kis mennyiségben radont tartalmaz amely lassan bejut az emberi testbe, és serkenti a hormontermelést és segíti az idegrendszer jobb működését.

A Hévíz-tó meglátogatása után ezeket is fedezze fel:

  • Történelmi mozi, amelyben 3D-ben is vetítenek
  • Rákóczi utca, ahol található egy ivóvíz-szökőkút
  • Szentlélek-templom (Szentléleki templom), amelyet 1999-ben készítettek el. Modern megjelenése ellenére számos neogótikus elem található benne.
  • Egregy északi része szőlőültetvényekkel és borkóstolókkal
További információ
Hévíz városa
Hévíz városa
Hévízi Termelői Piac
Hévízi Termelői Piac
Balaton
Balaton