A magyar fürdővárosokban üdülni minden korosztálynak óriási élmény pláne, egy négycsillagos szállodában pihenve! A Hotel Isabell-ben érkezéskor egy üveg borral várják a szobában, és belépőjegyet kap a híres Rába Quelle termálfürdőbe. Tartózkodása alatt nagyszerű reggeliben és korlátlan szaunahasználatban lehet része.

A szálláshelyről

A családi kézben lévő Hotel Isabell **** mindössze 600 méterre található a híres Rába Quelle termálfürdőtől és 5 perces sétára Győr belvárosától. A szállodától gyalog könnyen megközelíthetők Győr nevezetességei és kulturális célpontjai.

A barokk építészettel teli városközpontot a Püspökvár és a Püspökvári Palota tornyának (1,2 km) látványa uralja. Csodálatos panoráma nyílik a történelmi belvárosra a híres Rába Quelle termálfürdőből (600 m), amely a Rába és a Mosoni-Duna torkolatánál található. A közelmúltban alapos felújításon esett át, így jelenleg Európa egyik legmodernebb vízi parkja. A Xantus János Állatkert (4,3 km) pedig biztosan elnyeri tetszését gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, akik többek között ritka fehér tigriseket is láthatnak a komplexumban.

Érdekes kirándulásokkal is gazdagíthatja a kirándulást , fedezze fel például a Szigetközi Tájvédelmi körzetet (26,9 km) gyalogosan, kerékpárral, hajóval vagy lovon. A Szigetköz Kalandpark (40,4 km) pedig kötélpályák labirintusával, mászófalakkal, trambulinokkal, csúszdákkal és egyéb látnivalókkal is várja a kicsiket és nagyokat. Győr közelében található továbbá az UNESCO listáján is szereplő helyszín, a Pannonhalmi Főapátság (23,7 km). Az egyik legrégebbi magyar építészeti és kulturális műemlék, több 360 000 kötetes könyvtárával, gyönyörű épületeivel egy az izgalmas kriptájával nyűgözi le a látogatókat évről évre.

Hol fogok aludni?

Szállását a szálloda légkondicionált szobáinak egyikében foglalhatja el. Ezek felszereltsége: TV, WiFi, telefon, rádió, minibár, valamint zuhanyzóval vagy sarokkáddal, hajszárítóval és fürdőköpennyel ellátott, saját fürdőszoba. Néhány szobához erkély is tartozik.

  • A Standard szoba 22 m² alapterületű, és egy franciaággyal vagy 2 különálló ággyal rendelkezik.

  • A Háromágyas szoba 22 m² alapterületű, és egy franciaágy és egy különálló egyszemélyes ágy található benne.

  • A Négyágyas szoba 25 m² alapterületű, és 2 franciaággyal vagy franciaággyal és 2 különálló ággyal rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében minden reggel büféreggelit fogyaszthat. A gyönyörű terasszal rendelkező bárban pedig felejthetetlen esték várják, ahol különféle magyar borok és könnyű harapnivalók közül válogathat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda szaunája csak Önre vár.


SZ19002698 - Hotel

Hotel Isabell ****

Hotel Isabell ****

Lakatos u. 15. , Győr
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Isabell Hotel Kft. Cégjegyzékszám: 0809022978


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
13:00 - 22:00
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
4 500 - 6 500 Ft/éj (mérettől függően)
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Távolság a fürdőtől
0,2 km
Busz megálló
0,2 km