A tökéletes kikapcsolódásért irány Noszvaj! Egy csodálatos erdőkkel és szőlőkkel körülvett szálloda, a Panoráma Hotel Noszvaj várja itt. A kiváló magyar konyha és a helyi borok mellett korlátlan pihenés várja Önt a wellness-részlegben, ahol úszómedence, szaunák, tepidárium, relaxációs terület és mindenekelőtt panorámás pezsgőfürdő található, kilátással a csillagos égre. A 6 év alatti gyermekek számára ingyenes az itt tartózkodás.

A szálláshelyről

A Panorama Hotel Noszvaj *** szálloda csodálatos fenyőerdőkkel és szőlőkkel van körülvéve. A szálloda közvetlenül a Bükk-hegység lábánál található, amelynek szépségeit számos túraútvonal mentén fedezheti fel. Noszvajt emellett Magyarország legtisztább levegőjű helyének is tartják, melyet a kellemes séták során élvezhet. Fedezze fel a gyönyörű Síkfőkút völgyét (2,4 km) a Szent Imre-forrással, vagy látogasson el a De La Motte kastélyhoz (300 m), ahol felfedezheti a gyönyörű kastélykertet és a belső kiállításokat, köztük az impozáns madárkamrát is.

Noszvajtól mindössze 5 km-re található a híres fürdőváros, Bogács. Látogasson el a híres termálfürdőbe, ahol a 9 gyógyvízzel teli medencében pihenhet. Néhány kilométerrel arrébb egy másik népszerű város, Eger (10 km) várja, amely Magyarország egyik leglátogatottabb helye. Látogasson el az egri Termálfürdőhöz, vagy a Törökfürdő-t is kipróbálhatja. Fedezze fel a középkori Egri vár-at, amely jelenleg a Dobó István Vármúzeumnak ad otthont. Más érdekes helyek is várják, mint például a Csillagvizsgáló, a Beatles Múzeum és a Marcipán Múzeum, amelyek szintén a város főbb látnivalói közé tartoznak.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kétágyas szobában lesz, kilátással a kertre vagy az erdőre. Minden szobában WiFi csatlakozás, TV, légkondicionáló, széf és privát, zuhanyzós fürdőszoba található, hajszárítóval és fürdőköpennyel.

A Classic kétágyas szobák a földszinten és az első emeleten találhatók, amelyekről gyönyörű kilátás nyílik a lucfenyőerdőre. A 15-18 m²-es szobák 2 fő befogadására alkalmasak, néhány szobában 1 pótágy elhelyezésére is van lehetőség. A szobában egy franciaágy (180x200 cm) vagy két egyszemélyes ágy (90x200 cm) közül választhat.

Az Eco szobák az első emeleten és a tetőtérben találhatók. Ezek általában kisebbek (10-14 m²), így pótágyazásra nincs lehetőség. A szobák ablakaiból a szálloda kertjére és a kastélykertre nyílik kilátás. Itt is választhat, hogy két különálló ágyat (90x200 cm) vagy franciaágyat (180x200 cm) szeretne.

A Családi szobák a szálloda tetőterében találhatók, amelyek 18 m²-esek. A kényelmes franciaágyon (180x200 cm) kívül 2 kanapéággyal is rendelkeznek a különálló nappaliban, így akár 4 fő befogadására is alkalmasak. Ezekből a szobákból a kertre nyílik kilátás.

Az Apartmanok a szálloda földszintjén találhatók, és az ablakon kinézve egyenesen a gyönyörű erdőre láthat. A szoba tágas (29 m²), külön hálószobával, nappalival és konyhával rendelkezik, ahol elektromos tűzhely, hűtőszekrény és vízforraló található. A franciaágynak és a kanapénak köszönhetően a szobában akár 4 fő is kényelmesen elfér.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében hagyományos magyar ételeket és helyi specialitásokat szolgálnak fel, de vegán opciókból sincs hiány. Feltétlenül próbálja ki az Egri régió híres borait. Büféreggelivel indíthatja a napot. Ebédidőben választhat a menüből. A nap zárásaként pedig menüválasztásos vacsora várja.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodában wellness-részleg található medencével, két finn szaunával, egy infraszaunával, relaxációs nyugágyakkal és egy tepidáriummal. A wellness ékessége a pezsgőfürdő a gyönyörű panorámával.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkissebbek számára homokozó, gyermek sarok, játékterem és szabadtéri játszótér is rendelkezésre áll. Az idősebb gyermekek és felnőttek számára asztalifoci, biliárd, asztalitenisz vagy társasjátékok tehetik teljessé a szórakozást.


SZ19000097 - szálloda

Panoráma Hotel Noszvaj ***

Panoráma Hotel Noszvaj ***

Dobó u. 10/A , Noszvaj
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Magyar Egészség Park Doktor Zrt. Cégjegyzékszám: 10-10020280


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
3 000 Ft/éj ellenében bevihető - Csak Classic szobában
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Konferencia terem
Baby barát
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a fürdőtől
6 km
Busz megálló
0,3 km