Irány Bükfürdő városa és a tökéletes ellazulás a termálvízben. A Walter Panzió kényelmes szobákat kínál, emellett pedig félpanziós ellátást a szomszédos 4*-os szállodában. A csomagváltozatok közt olyat is talál, amely egész napos belépést is tartalmaz a Bükfürdő Thermal & Spa-ba. Ráadásul 5 év alatti gyermeke ingyen érkezhet Önnel.

A szálláshelyről

A Walter Panzió Bük fürdővárosának szívében található, amely az Osztrák Alpok és a Kis-Alföld között fekszik. A Bükfürdő Thermal & Spa és egy népszerű golfpálya mindössze 2 km-re található a vendégháztól. A test és lélek felfrissülését a Kneipp parkban (2 km) tapasztalhatja meg, amely magában foglal egy 510 méter hosszú utat a Kneipp-terápiához. Ha gyermekekkel érkezik ne hagyja ki a Napsugár Játszóparkot (2 km) és a Kristály Torony Kalandparkot (1 km). A környéken rengeteg kerékpárút található amiken keresztül is felfedezheti Bük látványosságait. A Kőszeg környéki dombok (20 km) szintén kirándulási célok lehetnek.

Hol fogok aludni?

Kényelmes kétszemélyes ággyal ellátott szobában szállhat meg, WiFi-csatlakozással, LCD TV-vel, minibárral és saját fürdőszbával.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendéglátás a szomszédos négycsillagos szálloda Mandola éttermében biztosított. Itt svédasztalos reggelit és vacsorát szolgálnak fel. Egészséges módon készítik el a magyar és a nemzetközi konyha specialitásait. Hangsúlyt kap a szezonalitás és a nyersanyagok helyi eredete. Örömmel készítenek ételeket az ételintoleranciával rendelkezőknek is. Nyáron egy terasz is rendelkezésre áll, ahol élőzenés esteket tartanak. Frissítő italok és könnyű harapnivalók a lobbibárban és a wellness bárban fogyaszthatók.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szomszédos Hotel Piroska wellness-részlegében fedett és szabadtéri úszómedence található, csúszdával és élményelemekkel (sugárhajtóművek, turbógejzír, szénsavas víz). A szaunavilágban finn, bio, infravörös szaunák, gőzfürdő és tepidárium várják. Válasszon a masszázsok vagy kozmetikai kezelések közül is.


PA19001555 - Panzió

Walter Panzió

Walter Panzió

Kossuth utca 66. , Bük
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
IBB Muszaki Tanácsadó és Szolgáltató Kft. Cégjegyzékszám: 13-09-214202


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Cseh nyelven beszélő alkalmazott

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
2,5 km
Busz megálló
0,1 km
Aquapark
2,5 km

Utazási tippek

Bükfürdő Termálfürdő

Bükfürdő Termálfürdő Utazási tipp

A Bükfürdő Gyógyfürdő Bük városának közelében található, Ausztria határán, és a a világhírű gyógyfürdőhöz tartozik. Annak ellenére, hogy az egyik legfiatalabb magyar gyógyfürdő, Magyarország második legnagyobbja. A gyógyfürdő területe 14 hektár, a medencék területe meghaladja az 5 200 m²-t. A medencékben 23 - 38 °C hőmérsékletű termálvíz zubog. Számtalan úszómedence és kalandmedence, található itt, szaunavilággal. A felnőttek napi belépője 5 000 Ft - tól kezdődik, de biztosan nem bánja meg senki sem a saját egészségébe és a gyógyulásba történő hosszú távú befektetést.

Milyen lehetőségeket kínál a Bükfürdő gyógyfürdő?

  • Medencefürdő-komplexum több mint 32 medencével, termálvízzel, légsugarak, vízfolyók, csúszda, gyermekmedence és vizi elemek
  • Szaunavilág tepidariummal, gőzfürdővel, infravörös és finn, aromás és kültéri szaunával hűtőmedencével, pezsgőfürdővel, Kneipp fürdővel és más speciális szaunákkal. Ezenkívül a személyzet egyedi szaunaszeánszokat biztosít
  • Orvosi wellness speciális fürdőkkel, pihentető masszázsokkal, meleg pakolásokkal és bőrregeneráló testkezelésekkel
  • BISTRO 1, saját wellness étterem naponta frissített ajánlatokkal, szezonálisan megváltoztatva az á la carte ajánlatot és napi desszertek ajánlatát
  • Szállás a közeli szállodákban

Ezekben a gyógyfürdőkben a helyi források különösen segítenek az emésztőrendszeri betegségek (gyomor, máj), nőgyógyászati ​​vagy anyagcsere-betegségek (cukorbetegség, köszvény, elhízás), izom-csontrendszeri rendellenességek (ízületek, gerinc) kezelésében ), húgyúti megbetegedések kezelésében.

További információ
Bük városa
Bük városa
Kristálytorony
Kristálytorony
Sárvár városa
Sárvár városa