Legyen része egy nagyszerű vakációban Harkány városában. A Xavin Hotel **** a gyógyfürdőtől mindössze 150 méterre található. A szállodában bőséges félpanziós ellátással várják Önt. Az 5 év alatti gyermekek számára mindezt ingyenesen.

A szálláshelyről

A Xavin Hotel Harkány ****Harkány fürdővárosában található, Magyarország legdélebbi pontján. A híres fürdő (400 m) és a kellemes mediterrán éghajlat mellett a környék a helyi szőlőültetvényekről származó kiváló borok miatt is népszerű. Szó szerint néhány lépésre a szállodától egy gyönyörű gyógypark található szökőkúttal és kényelmes padokkal. Számos lélegzetelállító templom, Zsigmonda kellemes sétánya (700 m) és a Kortárs Művészeti Múzeum is várja. Kirándulhat egyet a közeli Pécs városába (30 km), ahol számos török kori építészeti emléket és múzeumot fedezhet fel. A 4. századi egyedülálló nekropolisz-emlékmű-komplexum az UNESCO Világörökség része. Siklóson, a szomszéd városban (4 km) számos látnivalót talál a középkorból és a török uralom időszakából, köztük a híres 12. századból származó Siklósi várat.

Hol fogok aludni?

Szállás kényelmes kétágyas, erkélyes szobában. A szobák felszereltsége: légkondicionáló, LCD TV, WiFi csatlakozás, zuhanyzóval és hajszárítóval ellátott, saját fürdőszoba, valamint telefon, minibár és széf.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodában található Oliva étteremben gazdag svédasztalos reggelit és vacsorákat szolgálnak fel. Nagy hangsúlyt fektetnek az alapanyagok frissességére és helyi eredetére, amelyekből elsősorban hagyományos magyar, de nemzetközi és mediterrán fogásokat is készítenek. Az étterem kellemes mediterrán stílusban berendezett kerttel rendelkezik. A Levanda bárban kérheti kedvenc italát vagy könnyű harapnivalókat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness központjában fedett medence, pezsgőfürdő, sószoba, valamint finn és gőz szauna található. A tökéletes relaxáláshoz pedig igénybe veheti a számos masszázs és kozmetikai kezelés egyikét.


SZ19000441

Xavin Hotel Harkány ****

Xavin Hotel Harkány ****

Kossuth Lajos u. 43. , Harkány
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Thermal Media & Travel Hungary Kft. Cégjegyzékszám: 0209082985


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a fürdőtől
0,4 km
Busz megálló
1,2 km
Aquapark
0,4 km