Szeretne termálvízben relaxálni? Irány a Park Hotel Harkány *** ahol a korlátlanul használható wellness-részlegben pezsgőfürdő, szaunák és medence is várja a vendégeket. A Harkányi Termálfürdőhöz is csak 10 métert kell sétálni, ahol akár a csúszdákat is kipróbálhatja a család. A komfortos szobák, a félpanziós ellátás és a wellness szolgáltatások pedig garantáltan segítenek kiszakadni a hétköznapokból.

A szálláshelyről

A Park Hotel Harkány hazánk egyik legnépszerűbb termálfürdőjének közvetlen közelségében található. Az ország déli részén fekvő települést a mediterrán jellegű éghajlat jellemzi, amely ideális a pihentető nyaraláshoz.

A szálloda 2021-ben teljes felújítást követően nyitotta újra kapuit. A komplexum összesen 4 szállodaépületből áll, amelyek egy gyönyörű kertben helyezkednek el és az egyes épületek között fedett üvegfolyosón lehet közlekedni. A szálloda hatalmas előnye, hogy mindössze 10 m-re található a híres Harkányi Termálfürdőtől.

A kirándulni vágyók ellátogathatnak a közeli Pécs városába (27 km), ahol az iszlám hódoltság emlékei mellett számos olyan ókori műemlék megtekinthető amely az UNESCO Világörökségi listáján is helyet kapott. A város meghatározó épülete a 11. századi székesegyház, de kihagyhatatlan élményt rejtegetnek a föld alatti ókeresztény sírkamrák vagy a világhírű Zsolnay porcelán manufaktúrának otthonadó Zsolnay negyed meglátogatása is. Népszerű turisztikai célpont a Harkány szomszédságában található Siklósi vár (5 km) vagy a Villányi borvidék is, amelynek szépségét és páratlan nedűit a Villány-Siklósi borút mentén is felfedezheti.

Hol fogok aludni?

A 18 m²-es Standard szobák a C épületben foglalnak helyet, ahol a wellness-részleg és az étterem is található. A szobák saját fürdőszobával felszereltek, valamint ingyenes WiFi hozzáférés, minibár és a TV is elérhető. A szobában 1 pótágy elhelyezésére van lehetőség.

A 20 m²-es Comfort szobák a B épületben találhatóak, a szálloda parkjában. A rusztikus stílusban berendezett szobákat a keményfapadló és a lambériázott mennyezet teszi egyedivé. A szobák saját fürdőszobával felszereltek, valamint ingyenes WiFi hozzáférés, minibár és a TV is elérhető. A szobában pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.

A 25 m²-es Superior szobák a D épületben találhatóak, és a legmagasabb szintű kényelmet kínálják a nagy légtérnek és a modern felszereltségnek köszönhetően. A szobák saját fürdőszobával felszereltek, valamint ingyenes WiFi hozzáférés, minibár és a LCD TV is elérhető valamint erkély is tartozik. A szobában 1 pótágy elhelyezésére van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda teraszos étterme hagyományos magyar és nemzetközi ételeket kínál. A reggeli és a vacsora a szálloda vendégei számára bőséges büfé formájában elérhető, valamint napközben lehetőség van à la carte étkezésre is.

A szálloda kávézója kávékülönlegességekkel és házi készítésű desszertekei várja a vendégeket.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda saját modern wellness-részleggel rendelkezik, amelyben pezsgőfürdő, relaxációs részleg és medence várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A szaunák szerelmesei kipróbálhatnak 3 szaunatípust, hiszen finn, fény- és infraszauna is a vendégek rendelkezésére áll. Ha kényeztetni szeretné magát a szálloda masszázs és wellness kezelései biztosan segítenek a stressz feloldásában.

Park Hotel Harkány ***

Park Hotel Harkány ***

Bajcsy-Zsilinszky u. 5-7. , Harkány
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel & More Sartor Kft. Cégjegyzékszám: 0109341748


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
7 300 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
10 m
Busz megálló
0,3 km