Világszínvonalú wellness élményre vágyik, de nem akar külföldre utazni? Vegye az irányt Győr felé, és élvezze a tökéletes pihenést! Kényelméről a Hotel Garzon Pláza **** modern apartmanja, bőséges büféreggelije és a modern wellness részleg korlátlan használata gondoskodik. Ráadásul a közelben található a híres Rába Quelle gyógyfürdő, egy gyönyörű állatkert és egyéb látnivalók is.

A szálláshelyről

A Hotel Garzon Pláza **** Győr csendes részén, de a városközponttól nem messze található. A barokk építészetben gazdag városközpont látképét a Püspökvár-Toronykilátó uralja (5,6 km). A történelmi belvárosra csodálatos panoráma nyílik a híres Rába Quelle termálfürdőből (4,4 km) is, amely a Rába és a Mosoni-Duna találkozásánál található. A közelmúltban átfogó felújításon esett át, és ma Európa egyik legmodernebb aquaparkja. Ha gyermekeivel együtt utazik akkor semmiképpen se hagyják ki a Xantus János Állatkert (4,5 km) meglátogatását sem.

Ráadásul győri üdülését izgalmas kirándulásokkal is gazdagíthatja. Rövid autózással elérhető például a Szigetközi Tájvédelmi Körzet (30,6 km), ahol gyalog, kerékpárral, hajóval vagy akár lóháton fedezheti fel a gyönyörű természetet. Itt található a Szigetköz Kalandpark (43 km) is, ami kötélpályákkal, mászófalakkal, trambulinokkal, csúszdákkal és egyéb szórakoztató lehetőségekkel várja a kalandvágyókat. És még közelebb található az UNESCO által védett Pannonhalmi Érsekkert (19 km) is, ami Magyarország egyik legrégebbi műemléke, ahol egy 360 000 kötetes könyvtár valamint egy lenyűgöző bazilika is megcsodálható.

Hol fogok aludni?

Szállását a szálloda modern apartmanjaiban vagy lakosztályaiban foglalhatja el. Amiben semmiképpen sem lesz hiánya: fürdőkáddal vagy zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba, WiFi csatlakozás, TV és minibár.

  • A Standard szoba egy hálószobával rendelkezik, és franciaággyal, konyhasarokkal valamint egy két személyes étkezőasztallal felszerelt. A szobában pótágyazásra nincs lehetőség.

  • A Standard tetőtéri apartman franciaággyal, pótágyként használható kanapéval, konyhasarokkal és étkezőasztallal rendelkezik.

  • A Superior apartman tágasabb a Standard változatokhoz képest, és franciaággyal, ülősarokkal, nagy étkezőasztallal és konyhasarokkal rendelkezik.

  • A Lakosztály egy hatalmas apartman, franciaággyal felszerelt külön hálószobával, valamint egy kanapéval és fotelekkel, illetve konyhasarokkal és nagy étkezőasztallal ellátott nappalival.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A stílusos Húsevő étterem modern gasztronómiával kényezteti vendégeit. Élvezze Ön is a steakek és az ázsiai specialitások széles választékát, illetve a vegetáriánus és vegán fogásokat is. És ne hagyja ki az izgalmas szezonális kínálat megismerését sem.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness részlege medencével, pezsgőfürdővel és szaunával várja a pihenni vágyókat. És ha ez még nem volna elég, akkor kényeztesse magát egy pihentető masszázzsal. Ha pedig az üdülés alatt sem szeret elkényelmesedni, akkor használja ki a jól felszerelt fitneszközpont nyújtotta lehetőségeket.


SZ19000180

Hotel Garzon Plaza ****

Hotel Garzon Plaza ****

Vasvári Pál utca 1/b , Győr
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Garzon Pláza Kft Cégjegyzékszám: 08-09-015113


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
5 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes - az utcában a parkolás 950 Ft/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,3 km
Távolság a fürdőtől
3 km
Busz megálló
0,2 km

Utazási tippek

Győr

Győr Utazási tipp

A három folyó városa, a Győr nagyjából félúton Bécs és Budapest között fekszik. Bármelyik évszakban ellátogathat ide, mert annyi programlehetőséget nyújt a város hogy bármikor is érkezzen ide, biztosan nem fog unatkozni. Nagyszerű termálfürdőkkel, gazdag történelemmel, gyönyörű természettel, magyar specialitásokkal rendelkező éttermekkel és különféle kulturális eseményekkel várja a város.

Mit ne hagyjon ki ha Győrben jár?

  • Tegyen egy sétát a város barokk terén, a Bécsi kapu téren (a Bécsi kapunál).
  • A Széchenyi téren a Szent Jezsuita templom két domináns tornya található, amelyet szintén érdemes meglátogatni.
  • Ahogy sok más magyar város, Győr is számos fürdővel rendelkezik a termál- és gyógyforrásoknak köszönetően.
  • A város közepén, a zöldövezetben való sétá legjobb úticélja a Batthyány tér.
További információ
Rába Quelle Fürdő
Rába Quelle Fürdő
Xantus János Állatkert
Xantus János Állatkert
Pannonhalmi Főapátság
Pannonhalmi Főapátság