Nyaraljon a magyar tenger partján és szálljon meg a Siófokon található Prémium Hotel Panoráma **** szállodában, ahol medencékkel és szaunákkal felszerelt wellness-részleg, valamint fitness terem várja. Utalványunknak köszönhetően kényelmes, légkondicionált szobákban pihenhet, valamint bőséges büféreggeli és ízletes vacsora kényezteti majd. Mivel a szálloda közvetlenül a Balaton partján található, így a reggeli kávéját, valamint az esti kedvenc italát a tóra nyíló lenyűgöző kilátással együtt élvezheti. Fedezze fel ezt a festői környezetet!

A szálláshelyről

A Prémium Hotel Panoráma **** szálloda Siófokon található, mindössze egy perc sétára a Balatontól. A kellemes klíma, a gondozott strandok és a rengeteg szórakozási lehetőség miatt gyakorlatilag tényleg úgy fogja magát érezni, mintha a tengerparton lenne. Emellett a környéken számos gyönyörű történelmi fürdőváros, valamint természeti látnivaló található.

A vízi sportok és a fürdőzés szerelmesei nyáron el lesznek ragadtatva a Balatontól. A lelkes kerékpárosok végig tekerhetnek a legendás Balatoni Ring-en vagy más érdekes kerékpárutakat is felfedezhetnek. Tegyen egy kellemes sétát Siófok szívében a Millennium Park-ban (1,7 km), ahol megcsodálhatja a díszes növényvilágot és az érdekes műalkotásokat. Fedezze fel a Töreki Természetvédelmi Területet (10,8 km) vagy a Tihanyi-félszigetet (18,5 km), amely különösen gazdag vízimadár-állományáról ismert.

Ha egy kis szórakozásra vágyik, akkor próbálja ki a gokartozást a Balaton Go-Kart (7 km) pályáin, vagy a Zamárdi Kalandparkban a kötélpályákat és a ziplinget, valamint bobozhat a Balatoni Bob Szabadidőparkban (29,4 km). Ezen kívül a kb. 12 km-re lévő Zamárdiban évente 2 zenei fesztivált is tartanak - a B my Lake és a Balaton Sound fesztiválokat. Ha a nevezetességek és a történelem is érdekli, látogasson el a Világháborúk Múzeumába (7,5 km) vagy a Kálmán Imre Múzeumba (2 km). De a történelem szerelmesei megcsodálhatják a közeli történelmi várakat is, mint például a Böre vár-at (14,6 km), a Kási vár-at (19,8 km) és a Kereki vár-at (24,3 km).

Hol fogok aludni?

Szállása a 157 kényelmes, légkondicionált szoba egyikében lesz, amelyek közül néhányhoz erkély is tartozik. Minden szobához privát fürdőszoba káddal és természetesen WiFi hozzáférés is tartozik. A felszereltséghez tartozik még egy franciaágy vagy 2 egyszemélyes ágy, TV, széf és hajszárító. Szükség esetén pedig a szobában pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az elegáns étteremben magyar és nemzetközi ételek széles választékát kínálják, amelyet büfé formában szolgálnak fel a vendégek számára. Látogasson el a bárba is, ahol a frissítő italok mellett egy csésze finom kávét is elfogyaszthat, akár a tágas teraszon is, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a Balatonra.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a wellness-részlegben, ahol egy úszó- és egy élménymedence várja, vagy további kényeztetésért próbálja kis a szaunákat (finn és infra), valamint a tepidáriumot. Emellett kipróbálhatja a különféle masszázsokat, valamint a pihentető és fiatalító kezelések egyikét.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktívabb vendégek ellátogathatnak a fitneszterembe, vagy bérelhetnek kerékpárokat, amivel körbetekerhetik a Balatont.

Prémium Hotel Panoráma ****

Prémium Hotel Panoráma ****

Beszédes József sétány 80. , Siófok
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Prémium Hotel Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-181937


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
5 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 2 000 Ft/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,7 km
Távolság a tótól
50 m
Busz megálló
1,6 km