A Csorba-tóhoz közelebbi szállást nem is találhatnánk. Pihenjen a tó partján épült Hotelu Solisko szállodában és élvezze a lélegzetelállító kilátást a víztükörre, a Magas-Tátrára és a környező tájra, illetve éljen át romantikus pillanatokat lovaskocsizás közben. Szállása kétágyas szobában lesz és minden nap a helyi mesterszakács specialitásait élvezheti a félpanziós ellátás keretein belül. A korlátlan wellness, a pezsgőfürdőzés és szaunázás pedig segít majd az ellazulásban.

A szálláshelyről

A híres Hotel Solisko **** szálloda ideális hely egy luxus pihenésre. A szálloda a káprázatos Csorba-tó partján épült. Gazdagodjon felejthetetlen élményekkel a környék felfedezése közben hiszen a tavat körülölelő Magas-Tátra egész évben szórakozási lehetőségek garmadáját biztosítja, különösen az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek.

Érkezés után egyből érdemes egy kellemes sétát tenni a Csorbató körül, ami egy különleges gleccsertó, melynek felszínén a Tátra éles csúcsai tükröződnek. A tanösvény végigjárása után felvonóval mehet fel a Solisko-csúcshoz, ahonnan a tóra nyíló kilátásban merülhet el. Az Ön döntésén múlik, hogy az üdüléséből mit hoz ki ezen a környéken. A hegyek ugyanis adrenalinban dús sportokra, a magashegyi turizmusra, télen pedig a síelésre csábítanak. Ráadásul a kerékpárosok is élvezni fogják az utat, hiszen a környéken számos jól karbantartott kerékpárutat tesztelhetnek.

De nem tud majd ráunni a környék további felfedezésébe sem. Látogasson el például az Új Csorbatóhoz (1,3 km) vagy a Szlovák Nemzeti Felkelés Hőseinek Emlékművéhez (900 m). A tótól nem messze található a Álomtorony kilátó (1,7 km) is kihagyhatatlan program. Ha pedig nem ijed meg egy igazán magas céltól akkor kapaszkodjon fel a Kriván (9 km) csúcsára is.

A téli sportok kedvelői bizonyára örömmel olvassák, hogy a szálloda csupán 1,7 km-re található a Štrbské Pleso síközponttól. Itt 9 kiválóan ápolt sípálya várja a síelőket, melyek kezdők és haladók számára egyaránt kiváló lehetőségeket biztosítanak. Ahogy nem felejtették el a sífutókat sem, akik számára több mint 25 kilométernyi pálya áll rendelekezésre. Az adrenalinra vágyók számára pedig az akadályokkal zsúfolt hóparkot kipróbálása kötelező.

Látogassa meg Szlovákia további látványosságait is Ótátrafüreden, ahol a mágikus Tricklandiával (16 km) találkozhat. A pihenésre vágyók látogassanak el a 28 km-re fekvő Poprád városába és annak híres élményfürdőjébe.

Hol fogok aludni?

Szállás Standard, franciaággyal, széffel, minibárral, vízforralóval, tea elkészítéséhez szükséges kellékekkel, és televízióval rendelkező szobában. A tökéletes kényelemhez természetesen nem hiányozhat a fürdőköpennyel, papucsokkal, hajszárítóval és kozmetikai kellékekkel ellátott saját fürdőszoba sem. Ráadásul vasaló, vasalódeszka, fürdőköpeny és papucs is a szolgálja majd kényelmét.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Hotel Solisko **** hírnevét többek között a kiváló Al Lago éttermének is köszönheti, ahol a vendégekhagyományos szlovák és olasz specialitásokat fogyaszthatnak. A személyzet Martin Kurhajc séf irányításával igyekszik a friss alapanyagokból a lehető legfinomabb fogásokat elkészíteni.

Reggelente a bőséges büféreggeli meleg és hideg ételei teszik kellemesebbé a napot, esténként pedig a háromfogásos vacsora kerül tálalásra. Az ötletes és egészséges, minőségi alapanyagokból készült ételeket a vegetáriánusok és ételintoleranciában szenvedők is biztosan értékelni fogják.

Ha pedig az étkezés után megkívánna egy pohár bort akkor a legjobb minőségből válogathat majd, a választáshoz pedig nyugodtan ki kérheti a hozzáértő személyzet tanácsait.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hosszú napok fáradalmait a szálloda wellness központjában pihenheti ki. Helyezze magát kényelembe a pezsgőfürdőben és melegedjen fel a finn szaunában, az infraszaunában, vagy a gőzkamrában. Ugorjon bele a hűsítő medencébe, majd relaxáljon a pihenő szobában. A koronát pedig egy profi masszázzsal teheti fel a wellness élményre.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Amennyiben egy kis nyújtóztatás után vágyakozik, úgy látogassa meg a szálloda fitnesz központját. Ezután pedig a kozmetikai szalon és a fodrászat szolgálatait veheti igénybe.

Hotel Solisko ****

Hotel Solisko ****

Pri Jazere 4046/1 , Štrba - Štrbské pleso
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Solisko s.r.o. Cégjegyzékszám: 46146628


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
20 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a tótól
10 m
Busz megálló
0,8 km
Aquapark
28 km
Sípálya
1,5 km
Sífutás
1,5 km