Felejtse el a mindennapok gondjait és szálljon meg a stílusos Zbojnická Koliba panzióban, ahol Árva romantikus hangulatát, kiváló házias ételeket és a pezsgőfürdővel, három szaunával, illetve sörfürdővel felszerelt wellness kényelmét élvezheti. Mi több, gyermekét 6 éves korig ingyenesen el is szállásolják, ha csomagunkat választja.

A Travelking által ellenőrizve

“Teljesen el voltunk ragadtatva az egész szálloda stílusától. A szobák hatalmasak és hangulatosak voltak, a reggelit és a vacsorát az étteremben fogyasztottuk - rengeteg hagyományos szlovák finomság közül lehetett választani. Az egyetlen hátránya egyesek számára az elhelyezkedés lehet, mivel nincs sok programlehetőség a közelben (anélkül, hogy valahova vezetni kellene).”

Nikol Chrástová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-7 2019

A szálláshelyről

Szabaduljon meg a mindennapi gondoktól és pihenjen meg a Zbojnická Koliba Panzióban, ahol visszautazhat a régi időkbe, amikor még a hagyományok, a házias ételek és a természet iránti szeretet volt előtérben. A panzió hagyományörző stílusban épült Jaszenica (Oravská Jasenica) településen, a Podbeskydská vrchovina hegységben. A panzió tökéletes kiindulópontként szolgál az árvai természeti kincsek felfedezéséhez. Fedezze fel a környéket kerékpáron, vagy hajókázzon az Árvai-víztározó (4 km) víztükrén. Látogassa meg az egyedi kávémúzeumot Krušetnicán (11,2 km), az árvai erdei vasutat (25 km), vagy a titokzatos Árvai várat (20 km). A fürdőzni vágyóknak rendelkezésre áll a Meander Termál- és Élményfürdő, amely 33 km-re található. Télen a síelés szerelmesei a Ski pohoda (20 km) és az Orava snow (25 km) sípályáit próbálhatják ki.

Hol fogok aludni?

Szállás kétágyas, fa bútorokkal, saját fürdőszobával, WiFi kapcsolattal és televízióval rendelkező szobában. A szobában pótágy is elhelyezhető, így garantált egy családi kikapcsolódás.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A panzió éttermében kiváló fogásokat kóstolhat. Az ételek elkészítéséhez házi alapanyagokat használnak. Kóstolja meg például a hagyományos juhtúrós galuskát, fokhagymalevest, sült bordát, vagy bárányhúsból készült ételeket. Az étterem is fa bútorokkal lett berendezve, a helyiséget gyönyörű csillár ékesíti és ha ez alapjánt tetszik Önnek a hely a faragott korlát és a tematikus díszítés méginkább elvarázsolja majd.

Hol kapcsolódhatok ki?

A panzió wellness részlegében garantált a tökéletes kikapcsolódás. Relaxáljon a három szauna egyikében (finn, infra, gőzfürdő). Amennyiben inkább a hűvös és kevésbé a forróság a kedvence, úgy ne hagyja ki a kryoszaunát sem. A kényelmet továbbá a forró pezsgőfürdő, Kneipp taposó, és az egyedi sörfürdő is biztosítja, amely után szalmaágyon pihenhet. Próbálja ki az oxigénterápiát, fényterápiát, vagy a thai masszázst is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebb vendégek örömére a szálloda játszósarokkal is rendelkezik.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A sportolás kedvelői számára a szálloda fitneszterme is rendelkezésre áll.

Zbojnická Koliba

Zbojnická Koliba

Oravská Jasenica 620 , Oravská Jasenica
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
J.A.A.P. s.r.o. Cégjegyzékszám: 50257382


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Baby barát
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
50 m
Busz megálló
1,3 km
Sípálya
13,4 km