A Szlovákiai Stubnyafürdői Élményfürdőben remek kikapcsolódásban lehet része. A Hotel Rezident *** szállodában kiváló félpanziós ellátásban, élményfürdőzésben és egy klasszikus masszázsban is része lehet. Emellett 10% kedvezményt kap további masszázsokra, kezelésekre vagy az étteremben történő további fogyasztásra.

A szálláshelyről

A családias hangulatú Hotel Rezident *** szálloda a közkedvelt Stubnyafürdő fürdőváros központjában épült, a fürdő parkjának és gyalogos övezetének közvetlen közelében, mindössze 60 m-re a Spa & Aquapark Stubnyafürdő élményfürdőtől. A várost a Nagy-Fátra, Kis-Fátra, Zsár és Körmöci-hegység öleli körbe, így a túrázni vágyók egy percig sem fognak unatkozni.

Stubnyafürdő Európa egyik legrégebbi gyógyfürdője, amely egyedülálló gyógyító hatású ásványvízével idevonzza a látogatókat. A termálforrások segítenek a mozgásszervi vagy vesebetegségeken. Kényeztesse magát egy pihentető fürdővel a SPA & Aquapark-ban (60 m), ahol fedett és szabadtéri medencék, vízi attrakciók és wellness várja, vagy ellátogathat a Vieska termálfürdőbe (350 m) is.

Mindemellett maga a város is elvarázsolja majd, ahol olyan érdekes épületeket tekinthet meg, mint a Kék fürdő (350 m), amely a város domináns történelmi építménye a 18. századból, vagy meglátogathatja Mikuláš Galanda, szlovák festő és illusztrátor galériáját. Pihenjen a fák árnyékában a szállástól csupán egy rövid sétára található fürdőparkban, vagy tegyen egy kellemes sétát a Boróka erdőparkban (1,4 km). A téli sport szerelmesei semmiképp se hagyják ki a helyi síközpont meglátogatását sem.

Stubnyafürdő egyaránt vonzó turisztikai célpont a sport és a történelem szerelmeseinek. Nyáron sétálhat, kirándulhat, túrázhat, télen pedig felfedezheti a közeli síelési lehetőségeket, mint például a híres Snowland Valčianska dolina (23 km) síközpontot. További turisztikai célpontok a Nagy-Fátra lábánál található gótikus Blatnica kastély (15 km), valamint a Harmaneci barlang (22 km), amely gazdag hófehér cseppkődíszítésével, terjedelmes dómjaival, hatalmas falvízeséseivel és tavacskáival kápráztatja majd el.

A környező vidéket is felfedezheti, meghódíthatja például a Kis- és Nagy-Fátra hegyeket. Látogasson el a Drienok (18 km) csúcsára, ahonnan gyönyörű panorámában nézheti meg a naplementét. A Svrčinník (28 km) tájvédelmi körzet, szintén kiváló hely a kirándulásokra.

Hol fogok aludni?

A szálloda szobái korszerűen és kényelmesen berendezettek, az egész beltér drapp és zöld színekben pompázik, a bútorok sötét fából készültek.

A Standard szobák franciaággyal, LED televízióval, WiFi kapcsolattal és zuhanykabinnal ellátott saját fürdőszobával rendelkeznek. Ezek a szobák gyakran pótágyazhatóak is.

A nagyobb kényelmet kedvelők számára apartmanok is elérhetőek, amelyek hálószobából, nappaliból és fürdőszobából állnak, illetve hűtőszekrénnyel is rendelkeznek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodához kiváló étterem is tartozik, amely a nemzetközi konyha, olasz kávék, minőségi borok és konyakok széles választékával várja látogatását.

Hotel Rezident ***

Hotel Rezident ***

Partizánska 410/7 , Turčianske Teplice
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Rezident s.r.o. Cégjegyzékszám: 50111523


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Konferencia terem
Előadóterem
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Távolság a fürdőtől
0,4 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
0,4 km
Sípálya
20 km