Fedezze fel Szlovákia érintetlen természetét és látogasson el Németporuba kis településre, ahol a Zivka *** Panzió hangulatos szobákkal várja. Utalványunknak köszönhetően kiadós reggeliben vagy félpanziós ellátásban lesz része. A kirándulásokhoz elektromos robogót is bérelhet, valamint kedvezményes belépővel kedveskednek a Tatralandia és a Besenyőfalvi víziparkokba. A vendégház elhelyezkedésének köszönhetően számos kirándulóhely, mint például a Szentmáriai-víztározó, a Déményfalvi-cseppkőbarlang és más népszerű látnivalók is könnyen megközelíthetők.

A szálláshelyről

A Zivka *** családi panzió az Alacsony-Tátra gyönyörű vidékén, a híres szlovák költő, Milan Rúfus szülőhelyén, Németporuba településen található. A szállás elhelyezkedésének köszönhetően könnyen felfedezheti a természeti és kulturális emlékeket.

Mindenképpen érdemes megnézni a Liptói falumúzeumot (21,3 km), amely azoknak az épületeknek a pontos másolatait tartalmazza, amelyeket az 1970-es években elnyelt a liptószentmártoni gát áradás. Az UNESCO műemlékek listáján szerepel még Vlkolínec (44,6 km), amely egy elfeledett falu a Nagy-Fátra (Veľká Fatra) ölében. Gyerekekkel látogasson el a ZOO Kontakt (10,7 km) állatkertbe, míg az adrenalin szerelmesei a Paucsinalehotai nyári bobpályán (16,8 km) vagy a Liptószentmiklóson található Hurrikángyár szélcsatornában (10,7 km) repülhetnek.

Ha a természeti szépségeket szeretné felfedezni, akkor mindenképp látogasson el a Deménvölgybe, ahol érdekes kirándulást tehet a cseppkőbarlangokban. Felfedezheti például a Ledova-barlang (15,3 km) és Szabadság-barlang (17,7 km) lenyűgöző cseppkődíszítéseit. Melegebb hónapokban mindenképp érdemes ellátogatni a Szentmáriai-víztározóhoz (12,6 km), amely számos látnivalóval várja. Télen a környező sípályák várják a sí szerelmeseit, amelyek remek szórakozást nyújtanak. Hódítsa meg például a Jasná Síközpontot (22,9 km), amely Szlovákia legnagyobb síközpontja, közvetlenül pedig a vendégház mellett található az Opalisko síközpont (500 m).

Ha inkább vízi élményekre vágyik, akkor látogasson el a közeli Tatralandia Aquaparkba (10,8 km), Szlovákia, Csehország és Lengyelország legnagyobb egész évben nyitva tartó vízi szórakoztató komplexumába. Itt 26 vízicsúszdát, csúszdát, Funparkot és Trópusi paradicsom parkot talál, ahol a víz hőmérséklete soha nem csökken 30 °C alá. Meglátogathatja a Besenyőfalvi Aquapark (29,3 km) termálvízzel töltött medencéit is, amelyek jótékony hatással vannak a mozgásszervekre és a légzőrendszerre.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatosan berendezett kétágyas vagy háromágyas szobában lesz. Minden szoba LCD TV-vel, rádióval, ébresztőórával, WiFi kapcsolattal és privát fürdőszobával (WC, zuhanyzó) van felszerelve. Néhány szobához privát erkély is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház egy kellemes étteremmel és kávézóval rendelkezik, ahol napját bőséges svédasztalos reggelivel kezdheti, a nap lezárásaként pedig ízletes svédasztalos vacsorában lehet része. A nap folyamán ebédet is rendelhet az étlapról vagy a napi menüből, valamint rágcsálnivalókat, kávét vagy más kedvenc italát is elfogyaszthatja. Az étterem hagyományos szlovák ételekre, és nemzetközi különlegességekre összpontosít.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a vendégház wellness-részlegében. Csodás pihenés várja majd a pezsgőfürdőben és a finn vagy gőzszaunában, valamint egy nyugágyakkal felszerelt pihenőszoba is rendlkezésre áll.

Penzion Zivka

Penzion Zivka

Hlavná 550 , Závažná Poruba
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
ZIVKA group s.r.o. Cégjegyzékszám: 54627338


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
50 cm-ig 12 €/éjszaka, 50 cm felett 15 €/éjszaka
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Sítároló
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Busz megálló
10 m
Aquapark
10 km
Sípálya
0,4 km