Látogasson el a szlovákiai Donovaly (Dóval) községbe és szálljon meg a Sport Hotel *** Donovaly-ban. A szálloda elhelyezkedése ideális a környező vidék felfedezéséhez, a szállás ugyanis két nemzeti park határán helyezkedik el. Utalványunknak köszönhetően modern, hangulatos szobák és kiváló gasztronómia várja. A teljes feltöltődéshez pedig válassza a medencékkel, pezsgőfürdővel és szaunával felszerelt szálloda wellness-részlegét.

A szálláshelyről

A Sport Hotel *** Donovaly a szlovákiai Dóval hegyi faluban található, amely a Nagy-Fátra és az Alacsony-Tátra gyönyörű környezetében helyezkedik el. A gyönyörű természet mellett kellemes, családias légkör veszi körül, ahol teljesen otthon érezheti magát. Tavasztól télig élvezheti a tökéletes, akár testmozgással akár wellness pihenéssel teli pihenést.

A Nagy Fátra és az Alacsony-Tátra nemzeti parkok szépségeit számos túraútvonalon fedezheti fel. A népszerű túrák közé tartozik a Úrvölgy (13 km) vagy a Dóval hegység (16 km) felfedezése. A Harmaneci-barlang (24 km), a Kráľová studňa hegy (18 km), a történelmi Besztercebánya (25 km) vagy a Zvolenský zámek vár (40 km) szintén remek kirándulóhelyek. Nincs messze az UNESCO emlékmű - Vlkolínec (25 km) vagy az egykori gyógyfürdő Korytnice (6 km) sem, ahol megkóstolhatja a híres ásványvizet is. Gyönyörű kilátásért másszon fel a Nová hoľa hegyre (3 km), vagy szálljon fel a kényelmes, egész évben nyitva tartó drótkötélpályára. A szálloda közelében 42 kerékpárútvonal is található, összesen 375 km hosszan.

Ha családi nyaralásra indulnak gyerekekkel, akkor látogassanak el közvetlenül Dóvalban található a Habakuky mesefaluba (800 m), a Donovalkovo (1 km) és a Myšiačikov (1,2 km) gyermek vidámparkokba. A Fun Park Donovaly (1,3 km) bobpályával, kötélparkkal, bungee trambulinokkal és más attrakciókkal rengeteg szórakozást kínál az egész családnak.

A téli sportok szerelmesei örömére a Park Snow Donovaly síterep sípályái közvetlenül a szálloda előtt találhatók. Ha csobbanni szeretne, akkor látogasson el az egész évben nyitvatartó Besenyőfalvi termálfürdőbe (38 km) vagy a Tatralandia Aquaparkba (50 km).

Hol fogok aludni?

A Standard kétágyas szoba kényelmes szállást kínál, amely a szálloda hegyvidéki környezetével teljesen összhangban van berendezve. A szobában WiFi kapcsolat, műholdas TV, minibár és telefon is található. Természetesen privát zuhanyzós fürdőszoba zuhanyzóval WC-vel is rendelkezésre áll.

A Superior kétágyas szoba szintén természetes anyagokkal van berendezve, és ez a sziba típus már több helyet kínál, így egy pótágy elhelyezésére is alkalmas. Felszereltségéhez WiFi kapcsolat, műholdas TV, minibár és telefon is tartozik. Természetesen privát zuhanyzós fürdőszoba is van WC-vel.

A Családi négyágyas szoba két hálószobából és egy privát zuhanyzós fürdőszobából áll WC-vel. Felszereltségéhez WiFi csatlakozás, műholdas TV, minibár és telefon is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A kellemes környezetben, a hotel nyári terasszal rendelkező éttermében nagyszerű gasztronómiai élményben lehet része. Indítsa minden napját egy bőséges büféreggelivel, amely hideg és meleg ételek széles választékát kínálja. A vacsorák szintén büfé jellegűek, ahol kedve szerint válogathat a finomságok közül.

Napközben rendelhet a normál étlapról, vagy ellátogathat a lobby bárba vagy a hotel kávézójába is.

A szálloda a vegetáriánusokat is szem előtt tartja, és szívesen alkalmazkodik a különlegesebb igényű vagy ételintoleranciával rendelkező vendégekhez. Természetesen gyermekmenü is van a legfiatalabb vendégek kedvenc ételeivel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a szálloda modern wellness-részlegében, amely magában foglal egy nagy és egy gyermekmedencét, egy relaxációs zónát és egy szaunavilágot 4 féle szaunával (finn, infravörös, gőz, só), valamint egy hűtőmedencét.

Felár ellenében különböző típusú masszázsokat is igénybe vehet, és ha kettesben vágyik a zavartalan pihenésre, akkor privát pezsgőfürdő áll rendelkezésére.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda ideális gyermekes családi nyaraláshoz. A kis vendégek számára szabadtéri játszótér áll rendelkezésre mászókákkal, csúszdákkal, körhintával és hintákkal, illetve egy belső gyereksarok, amely tele van játékokkal. Természetesen gyermek felszereléseket, például kiságyakat, etetőszékeket, fürdőkádakat és biliket is bérelhet. Az étteremben különleges gyermekmenü várja a legkisebb vendégeket.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktívabb vendégek számára jó hír, hogy a szállodában lehetőség van a mozgásra is. Van egy új multifunkcionális játszótér, ahol kosárlabdázni, röplabdázni, focizni, netballozni, tollaslabdázni és teniszezni is lehet.

Šport Hotel *** Donovaly

Šport Hotel *** Donovaly

Donovaly 81 , Donovaly
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
MOUNTAIN GATE Suites & Spa, s.r.o. Cégjegyzékszám: 44733364


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
25 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Busz megálló
0,5 km
Sípálya
0,5 km
Sífutás
0,8 km

Utazási tippek

Skanzen Vlkolinec

Skanzen Vlkolinec Utazási tipp

A gyönyörű természeti környezetben található falucska az UNESCO világörökség részét képezi. Az "élő" falu történelmi épületei a Magas-Fátra Nemzeti Park délkeleti részén találhatóak. Vlkolinec legértékesebb épületei közé tartozik az 1770-ből származó kétemeletes, rönkökből épült harangtorony, az 1860-ból származó, 13 m mély kút és a barokk-klasszicista római katolikus Szűz Mária Látogatása kőtemplom 1875-ből. A faluban tájházakkal is találkozhat, amelyek eredeti bútorok és háztartási eszközök kiállításának adnak otthont.

További információ
Besztercebánya
Besztercebánya
Harmaneci-cseppkőbarlang
Harmaneci-cseppkőbarlang
Habakuky - mesefalu
Habakuky - mesefalu