Élje át a tökéletes üdülést Európa egyik legrégebbi fürdővárosában - a szlovákiai Stubnyafürdőn. Szálljon meg a Panda Panzióban, ahol ízletes félpanziós ellátással, üdvözlőitallal és számos nagyszerű kedvezménycsomaggal várják. Emellett a fürdőváros és a Nagy-Fátra Nemzeti Park szépségei is csupán egy karnyújtásnyira lesznek.

A szálláshelyről

A Panda Panzió a népszerű szlovákiai gyógyfürdő Stubnyafürdő központjában található, a Nagy-Fátra és az Alacsony-Tátra nemzeti parkok közelében. Ez a hely tökéletes a nyaralók, lelkes túrázók és gyermekes családok számára. A helyi termálfürdő (100 m) gondoskodik majd a feltöltődésről, míg 31 környező kerékpárút összesen 219 km hosszúságban, gazdag túraútvonalak és elérhető síterepek biztosítják majd, hogy aktívan teljen a pihenés.

Tegyen egy kirándulást a Diviaky reneszánsz templomhoz (2,4 km), hódítsa meg a Drienok mészkő- és dolomithegyet (17,8 km) vagy kóstolja meg a Budiš ásványvízforrást (10,3 km). Látogasson el az Amadeus ranch-ra (13,7 km), ahol kipróbálhatja a lovaglást vagy a quadozást is. A tapasztaltabb túrázók felfedezhetik a Nagy-Fátra Nemzeti Parkot, például a Blatnická völgyet (12,9 km), az Ostrá csúcsot (15,1 km) vagy a Mažarná barlangot (15,1 km).

Télen ne felejtse el bepakolni a síléceit, a Jaselská völgyi síterep (23,3 km) 6 sípályája és kb. 7 km sífutópályája csak Önre vár. Kipróbálhatja továbbá a 8 sípályával rendelkező Snowland (23,9 km) és a 12 sípályás Martinky síközpontot (42,7 km) is. A Krahule (21,7 km) vagy a Skalka Arena (30 km) síterepek is megérnek egy látogatást. E síközpontok többsége egész évben nyitva tart, kerékpárparkokkal és egyéb látnivalókkal.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes szobában vagy apartmanban lesz, amely privát zuhanyzós fürdőszobával, WiFi-csatlakozással és TV-vel rendelkezik.

  • A Standard szoba 25 m²-es, franciaággyal, asztallal, ülősarokkal és kis hűtőszekrénnyel van felszerelve. A fürdőszobában hajszárító is található. A szobában pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.
  • A Prémium szoba modernebb berendezéssel, franciaággyal, asztallal, ülősarokkal és mini hűtőszekrénnyel rendelkezik. Maximum 2 fő részére alkalmas. A fürdőszoba hajszárítóval is fel van szerelve.
  • A Családi lakosztály 35 m²-es, amely 2 különálló hálószobával rendelkezik, így akár 5 fő elhelyezésére is alkalmas lehet. Az egyikben egy nagy franciaágy, a másikban pedig 2 különálló ágy található. Van egy ülősarok, egy kis hűtőszekrény és hajszárító is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az étterem étlapja igazán eredeti - egy helyen kóstolhatja meg az európai és a kínai konyha kiválasztott különlegességeit, amelyeket kizárólag friss alapanyagokból készítenek el. A délutáni kávét vagy egy frissítő italt az elegáns és hangulatos nyári terasszal is rendelkező Café Bar Panda-ban élvezheti.

Hol kapcsolódhatok ki?

A vendégházban egy professzionális relaxáló masszázst is igénybe vehet. De az egész élményt egy teljesen másik szintre emelheti ha ellátogat a Stubnyafürdői Spa & Aquapark-ba, amely az egyetlen gyógyvízzel rendelkező gyógyvizes aquapark Szlovákiában! Ez a hely maga a pihenés oázisa lesz, amely 2 részből áll - Aquapark és Spa. A Spa zóna a Piros pihenő termálmedencét (38°C), a Rehabilitációs termálmedencét (35°C) és a pezsgőfürdőt (35°C) foglalja magába. Az Aquapark zónában pedig a következőket találja:

  • Fedett pezsgőfürdő masszázsfúvókákkal és fényelemekkel (35 °C).
  • Szabadtéri úszómedence (25 m) vízsugárral és masszázsfúvókákkal (28 °C).
  • Szabadtéri élménymedence vízmasszírozó nyugágyakkal, vad folyóval és vízsugárral (30-32 °C).
  • Vízicsúszdák Kamikaze (47 m) és Movie (97 m) hang-, fény- és vizuális effektekkel.
  • Nyári gyermekmedence csúszdával és játszótérrel (34 °C), nagy csúszdával (12 m), szigetbárral és minigolffal.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A kisgyermekek számára nyáron a Café Bar Panda teraszán játékokkal felszerelt gyerek sarok áll rendelkezésre.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az idősebb gyermekek és felnőttek a biliárddal (felár ellenében) is szórakozhatnak.

A vendégház minden sportoló és kiránduló igényeit kiszolgálja - van síszoba és kerékpártároló. És ha nem hoz saját felszerelést, akkor sem kell lógatniuk az orrukat. A vendégháztól mindössze 800 m-re kerékpár- és robogókölcsönző is rendelkezésre áll.

Penzion Panda

Penzion Panda

Slnečná 706/3 , Turčianske Teplice
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
NEW ID s.r.o Cégjegyzékszám: 46477772


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
12:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Sítároló
Konferencia terem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a fürdőtől
100 m
Busz megálló
2 km
Aquapark
100 m
Sípálya
20,7 km
Sífutás
1,8 km

Utazási tippek

Stubnyafürdő

Stubnyafürdő Utazási tipp

Stubnyafürdő Szlovákia egyik legrégebbi fürdővárosa. A Nagy-Fátra közelében való elhelyezkedésének köszönhetően túrázásai közben számtalan természeti kincset fedezhet fel. A város látogatása közben mindenképpen tekintse meg a fürdő Modrá koupel nevezetű kupolás épületét, amely a város jelképe és a 18. században épült.

Blatnica vára
Blatnica vára
Koháry kastély (Szentantal)
Koháry kastély (Szentantal)
Selmecbányai Újvár
Selmecbányai Újvár