Egy kirándulás a Tátrába mindig szuper választás! Látogasson el Kakaslomnicra és próbálja ki a modern Natur Resort apartmanját. Élvezze a végtelen hegyvidéki panorámát, valamint a reggelit, vagy a félpanziós ellátást. Érdemes a golfütőt, vagy a fürdőruhát is bepakolni, hiszen a Royal Valley Golf Club és az Aquacity Poprad is várja!

A szálláshelyről

A Natur Resort egy modern üdülőhely Kakaslomnic (szlovákul: Veľká Lomnica) közelében, nem messze a festői Tátralomnictól (1,5 km), Poprádtól (11,2 km) és a Tátrai Nemzeti Parktól (6 km). A környék tele van kirándulási, kerékpártúrázási, szórakozási és pihenési lehetőségekkel.

Kövesse a kerékpárutakat, amelyek a Tátra-völgyeken keresztül vezetnek a Beliansky rybník (17,4 km), vagy Popradské pleso tóhoz (30,6 km). Tegyen egy kirándulást a Szlovák Paradicsomba, és fedezze fel a Suchá Bela természetvédelmi területet (31,2 km) és a Hornád Áttörést (34,6 km), vagy merüljön el a földalatti mélységekbe a gyönyörű Belianska-barlangnál (14,4 km), amely Szlovákia egyik leglátogatottabb barlangja. Inkább a lélegzetelállító kilátást kedveli? Akkor látogassa meg a Lombkoronasétányt (20,9 km) a Pieninek Nemzeti Park szívében, ahonnan megcsodálhatja a Bélai Tátra és a Pieninek panorámáját.

Gyerekekkel utazik? A gyönyörű kirándulások mellett elviheti őket őket a Tricklandia Optikai Illúziók Galériába (12,6 km), az egyedülálló Poliankovo Digitális Galériába (16,6 km) vagy az 500 m² alapterületű óriási fedett FunVille-be (18,2 km) is. Egy másik csodás családi attrakció az AquaCity Poprad aquapark (9,8 km), amely 13 beltéri és kültéri medencével, wellnessel és egyéb attrakciókkal várja. A Thermal Park Vrbov (10,5 km) szintén csodás fürdő élményeket kínál.

Télen ne felejtse el bepakolni a síléceit, hiszen a környéken számos síterep található, például a Štrbské Pleso Snowpark (38 km), a Tatranská Lomnica sípálya (8,1 km) és Starý Smokovec pálya (13,7 km) és a Lučivná Snowpark (24,7 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy stílusos, egyszintes, max. 4 fős apartmanban lesz. Az apartman egy franciaágyas külön hálószobából és egy kanapéágyas nappaliból áll. A privát fürdőszoban zuhanyzóval és hajszárító várja a vendégeket, a teljesen felszerelt konyhasarok pedig hűtőszekrénnyel, főzőlappal, vízforralóval, mikrohullámú sütővel és Nespresso kávéfőzővel. Az apartmanban emellett egy étkezőasztal, TV és WiFi kapcsolat is elérhető. Minden apartmanhoz kültéri terasz is tartozik, ahonnan gyönyörködhet a kilátásban, vagy élvezheti a természet harmóniáját.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A stílusos Rock Farm étterem a szálláshely saját biofarmjáról származó húsokat kínálja, ízletes saláták, finom desszertek és a podtátrai régió hagyományos ételeinek kíséretében. Természetesen a vegetáriánus ételeket kedvelő vendégekről sem feledkeztek meg.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A terület gyermekcsúszdákkal és hintákkal van felszerelve, ahol a legkisebbek órákon át szórakozhatnak a friss levegőn.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálláshelyen lehetőség van továbbá elektromos, hegyi és trekking kerékpárok kölcsönzésére és szabadtéri grillezésre is.

Natur Resort

Natur Resort

Ľadová 101 , Veľká Lomnica
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Bio Háj, s.r.o. Cégjegyzékszám: 47070331


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 16:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,9 km
Busz megálló
50 m
Aquapark
9,7 km
Sípálya
6 km
Sífutás
5,9 km

Utazási tippek

Tátrai Nemzeti Park

Tátrai Nemzeti Park Utazási tipp

Élvezze a kikapcsolódást és az aktív pihenést Szlovákia legrégebbi nemzeti parkjában, ahol összesen 600 km túraösvény és 16 karbantartott kerékpárút várja felfedezését. A parkot szlovákia legmagasabb hegycsúcsai őrzik, amelyek királya a Gerlachfalvi-csúcs (2 655 m) és a lengyelországi részen a Tatrzański Park Narodowy nemzeti parkhoz kapcsolódik. A térséget a sokszínű fauna és flóra jellemzi. Mássza meg Szlovákia legmagasabb csúcsait, fedezze fel a völgyek mesés tavait és csodálja meg a gyönyörű védett virágokat.

További információ
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad
Bélai barlang
Bélai barlang
Kő-pataki-tó
Kő-pataki-tó