Látogasson el Szlovákia második legnagyobb városába és szálljon meg a Kassa városában található City Residence Apartment Hotel ****-ben. Utalványunknak köszönhetően a történelmi belvárosban pihenhet, ízletes reggeli, frissítők és kedvezményes italok várják majd. Kényelméről egy igazán tágas, fényűző apartman gondoskodik majd, amely felár ellenében saját pezsgőfürdővel és szaunával kényezteti vendégeit.

A szálláshelyről

A City Residence Apartment Hotel **** Kassa történelmi központjában, egy eredeti polgárházban található, mindössze 200 méterre a Fő utcától. A felújított szálloda minden kényelmi szolgáltatással rendelkező luxusapartmanokat kínál, miközben megőrzi az épület történelmi jellegét.

Ha érdekli a városnézés és a kultúra, Kassán biztosan talál magának látnivalót. A város történelmi részét a 14. századból származó Szent Erzsébet templom (1 km) uralja, amely a gótikus építészet legjelentősebb alkotása Szlovákiában. A Kassai Állami Színház (850 m) 1899-ből származó épülete vagy a modern Éneklő szökőkút és harangjáték (900 m) 1986-ból származó épülete szintén szemet gyönyörködtető. A föld alá is betekinthet, például a Kelet-szlovákiai Múzeum (950 m) kiállítását vagy a 13. századból származó régészeti komplexumot Dolní bránát (1,2 km) is megtekintheti.

Különböző szórakoztató látnivalók várják a kicsiket és nagyokat. Látogasson el például a történelmi Banské Štôlne és a Stará banka cesta (5,7 km) erdei tanösvényekre. Vagy tegyen egy sétát a Bankov-tóhoz (4,7 km) és a Kereszt kilátóhoz (3,6 km). Az adrenalin szerelmesei a Červený Breh (3,3 km) kerékpárparkot fedezhetik fel, a gyerekeket pedig az 1950-es években épült Gyermekvasút (3,7 km), vagy a több mint 320 állatfajjal rendelkező Zoológiai kert (11,3 km) várja. A gyönyörű botanikus kert (2,3 km) 30 hektáros területével szintén megér egy látogatást.

Hol fogok aludni?

Szállása egy tágas, luxus apartmanbanlesz, privát fürdőszobával, piperecikkekkel, fürdőköpennyel, papuccsal és hajszárítóval, teljesen felszerelt konyhasarokkal (főzőlap, hűtőszekrény, edények, kávé- és teáskészlet), légkondicionálóval, WiFi kapcsolattal, TV-vel, vasalókészlettel és minibárral.

  • A Comfort apartman 100 m²-es, egy kétágyas hálószobával és egy íróasztallal, kanapéval és fotelekkel felszerelt nappalival rendelkezik.

  • A Deluxe lakosztály 140 m²-es, 2 különálló hálószobával, 2 fürdőszobával és kanapéval és kandallóval ellátott nappalival rendelkezik. A lakosztályban szauna és pezsgőfürdő is található, így zavartalanul élvezheti a pihenést egy privát fürdőben.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Közvetlenül az épületben található egy kis bájos kávézó is, egy gyönyörű nyári terasszal, amely finom reggelit, illatos kávét és házi készítésű desszerteket kínál.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A kávézóban a gyerekeknek kialakított gyermeksarok is található, így miközben gyermeke a barátaival játszik, Ön elfogyaszthat egy finom ételt vagy egy csésze kávét. Nyáron a gyerekek a kertben is játszhatnak, ahol szabadtéri játszótér várja őket. A gyermekekkel való tartózkodás megkönnyítéséhez kiságy, etetőszék, fürdőkád, színezőkönyv és társasjátékok is rendelkezésre állnak. Megállapodás után babysitter is rendelkezésre áll.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda a házi kedvenceket is szívesen fogadja, akik számára ivótálat, jutalomfalatokat és higiéniai zacskókat készítenek elő. A személyzet kérésre állatorvosi vagy sétáltatási szolgáltatást is szervez.

City Residence Apartment Hotel ****

City Residence Apartment Hotel ****

Bačíkova 18 , Košice
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
CITY Residence s.r.o. Cégjegyzékszám: 51749734


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Gyerek sarok
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
65,5 km
Sípálya
15,8 km

Utazási tippek

Kassa

Kassa Utazási tipp

Szeretné felfedezni Kelet-szlovákiát? Akkor mindenképpen nézze meg szlovákia második lenagyobb városát, Kassát, amelynek múltja egészen a 13. századig nyúlik vissza, így számos érdekes történelmi felfedeznivalót talál majd. A város történelmi központja Szlovákia legnagyobb városi természetvédelmi területét alkotja. A látnivalók és fontos építészeti gyöngyszemek nagy része a központban, a Főutcán jelenik meg. Ez az 1200 méter hosszú sugárút az egész metropolisz gerincét képezi. Központjában található a Szent Mihály kápolna, a Szent Erzsébet székesegyház, a Kassai Állami Színház és a Mária oszlop.

A lenyűgöző látnivalókon kívül Kassa számos más programot is kínál. Igyon egy finom csésze kávét a helyi hangulatos kávézókban,vagy kóstolja meg a hagyományos szlovák konyhát és a regionális sört, vagy a kultúra szerelmesei a Kelet-szlovákiai Galériában megcsodálhatják a művészetet.

A gyermekes családoknak mindenképp érdemes ellátogatni a Kassai Állatkertbe, amely a legnagyobb Szlovákiában. A kert részét képező DinoPark felfedezése után induljon űrutazásra a Szlovák Műszaki Múzeum Bolygótárába.

Mit érdemes még megnézni Kassán és környékén?

  • a csodálatos Jakab-palota
  • Urbanova torony
  • Miklus börtön
  • Éneklő szökőkút és harangjáték
  • Szlovák Paradicsom
  • a kassai vár romjai
Kassai Állatkert
Kassai Állatkert
Jászói-barlang
Jászói-barlang
Zempléni Múzeum Nagymihály
Zempléni Múzeum Nagymihály