Éljen át velünk egy pazar kikapcsolódást az akadálymentesen megközelíthető és saját termálmedencékkel rendelkező Hotel Zdravilišče Laško **** szállodában. A csomagot a szálláson kívül félpanziós ellátással, animációs programokkal, fitneszterem használattal és két szálloda termálmedencéinek korlátlan használatával tettük teljessé. Gyermekei 6 éves korig ingyen érkezhetnek Önnel.

A szálláshelyről

A Hotel Zdravilišče Laško **** a Savinja folyó partjának zöld övezetében épült, mindössze 15 perc sétára a Laško város központjától. A szállodában már több mint 160 éve alkalmazzák a termálvíz jótékony hatásait, e mellett korszerű szállást és wellnessezést biztosítanak a vendégek számára. A gyönyörű, szlovén stílusban épült fürdő és a 190 m-re található Zdraviliški park felfedezése után látogassa meg a Celje kastélyt (10 km), a Žalec sörszökőkutat (16,9 km), vagy a Šmartinjsko tavat (16 km).

Hol fogok aludni?

Szállás Standard típusú, légkondicionálóval, televízióval, minibárral, WiFi kapcsolattal és toalettel, hajszárítóval, illetve fürdőköpennyel ellátott fürdőszobával rendelkező szobában. Az egész szálloda akadálymentesített.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az étteremben a nemzetközi konyha legjobb fogásai kerülnek tálalásra tekintettel az egészséges és kiegyensúlyozott étrendet követőkre. A reggeliket és a vacsorákat is bőséges büfé formájában tálalják fel. További felfrissülését a kávézó és a fogyasztásra is alkalmas termálvíz biztosítja.

Hol kapcsolódhatok ki?

A termálmedencékben tökéletes kikapcsolódás várja. A fedett részlegen terápiás medencével (32 °C), hidromasszázs és gyermek medencével (34 °C) és Kneipp taposóval találkozhat. A szabad levegőn rekreációs masszázsmedence (32 - 34 °C) biztosítja izmai és ízületei kényelmét. A medencében tornákon és animációs programokon is részt vehet, minden nap 17:30-kor például aqua aerobic órákat tartanak.

Hotel Zdravilišče Laško ****

Hotel Zdravilišče Laško ****

Zdraviliška cesta 4 , Laško
Szlovénia

A szálláshely üzemeltetője:
Thermana d. d. Cégjegyzékszám: 5053854


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
20 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Busz megálló
1,5 km