Pihenje ki a mindennapok fáradalmait Ausztria egyik legcsodálatosabb luxus üdülőhelyén. Az Allegria Resort **** minden elvárását felülmúlja majd. A csomag korlátlan belépést biztosít a szálloda 18 medencével és hatalmas szaunavilággal rendelkező termálfürdőjébe. Mindezt a pazar teljes ellátást teszi igazán tökéletessé. Ráadásul a hotel golfpályán kipróbálhatja ügyességét is.

A szálláshelyről

Egyedülálló luxus a gyönyörű természet közepén. Ezt kínálja az Ausztriában található Allegria Resort **** minden vendégének, akik szeretnék felfedezni Stájerország csodás magaslatait, szőlőültetvényeit és bájos hegyvidéki falvait. A modern szállodában egy hatalmas termálfürdő is a rendelkezésére áll majd. Így minden adott ahhoz a mindennapok terhét a szálloda kapujánál hagyja, és élvezze mindazt amit a hotel tartogat!

Álmaiban a béke és nyugalom szigetén üdül? Akkor Önnek az Allegria Resort **** a megfelelő választás. Már magában a szállodában olyan pihentető tevékenységekkel űzheti el az időt, mint a fürdőzés és a golfozás. És akkor még nem említettük mindazt, amit a környéken fedezhet fel. Ausztria legkeletibb régiója, a nagyszerű Stájerországgal határos Burgenland békét és nyugalmat hoz mindenki szívébe. Az élet itt a megszokotthoz képest más tempóban zajlik, nincs rohanás. Nem kell sok idő ahhoz, hogy Ön is felüljön erre a csodás hangulatra. Ezután pedig nincs más dolga, csak hogy élvezze a mesés táj látványát, miközben megkóstolja a legjobb helyi borokat vagy amíg termálmedencében lazít.

A közeli Stegersbach városa (2,6 km) az osztrák wellness élmények központja. Termálforrásainak és klímájának köszönhetően ez a pihenés oázisa. Ha aktív kikapcsolódásra vágyik, látogasson el a helyi sportkomplexumba, a Bewegungsarenába (2,1 km). Itt 20 túraútvonalat is felfedezhet nordic walkingozás, kocogás vagy egy kellemes séta közben.

A környéken rengeteg látnivaló várja a turistákat, amiket kerékpárral és gyalogosan felfedezhetnek. A népszerű kirándulóhelyek közé tartozik a Burgau kastély (7 km), a Neudau vízi kastély (5 km) vagy a festői Bad Waltersdorf (12,5 km) romantikus utcái és római kori múzeuma is. De megcsodálhatja a levendula ültetvényeket is. Bármerre is indul, helyiek vendégszeretetére nem lehet majd panasza.

Hol fogok aludni?

Akár párjával, akár az egész családjával érkezik,a legmagasabb szintű kényelemben lesz részük. Szállásukat egy tágas, barátságos belső térrel rendelkező szobában foglalhatják el. Minden szobában számolhat zuhanyzóval vagy káddal felszerelt privát fürdőszoba előnyeivel, és természetesen az ingyenes WiFi hozzáférés is mindenhol biztosított. Ráadásul szobákban egy-egy pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Három opció közül választhat:

  • A Standard kétágyas szobát (25 m²) franciaággyal elegáns bútorokkal rendezték be. Rendelkezésére áll majd egy ülőgarnitúrával, egy íróasztal, egy szekrénnyel és egy TV is. A fürdőszobában WC, kád vagy zuhanyzó és hajszárító található.

  • A Comfort kétágyas szoba (32 m²) még több helyet kínál. A felszereltségéhez franciaágy, ülőgarnitúra, íróasztal, szekrény és TV tartozik. A fürdőszobában kád vagy zuhanyzó, WC és hajszárító található.

  • A Családi duplex szobában három-négy személy is kényelmesen elfér. A két különálló hálószobából az egyik a duplex emeleten található. A kényelemről a franciaágy, az íróasztal, a fotel, a TV és egy szekrény gondoskodik. A fürdőszoba pedig zuhanyzóval vagy káddal, WC-vel és hajszárítóval felszerelt.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Resort Allegria messze földön híres szinte tökéletes gasztronómiájáról. A helyi konyha a konyhaművészet egyik csúcsterméke, amely nemcsak ízében, de megjelenésében is fényűző. A teljes ellátásnak köszönhetően pedig egész nap élvezheti a minőségi, friss alapanyagokból készült ételeket.

Reggelente bőséges büféreggeli várja, amely friss péksüteményeket, sajtokat, felvágottakat, müzlit, friss gyümölcsöket, tojást valamint a hideg és a meleg italok széles választékát tartalmazza.

Ebédre és vacsorára regionális és nemzetközi finomságokat szolgálnak fel. A hab a tortán, hogy mindezt egy pazar belső térrel rendelkező étteremben fogyaszthatja el.

Hol kapcsolódhatok ki?

Bár a környéken is sok látnivaló várja, könnyen megtörténhet, hogy egy pillanatra sem hagyja majd el a szálloda termálfürdőjét! A szórakozás és a kikapcsolódás jegyében ugyanis 18 medence és egy 2200 m²-es szaunavilág várja.

Tapasztalja meg a termálvíz gyógyító hatását, lazítson a pezsgőfürdőben vagy pihenjen meg a Yin Yang vízeséses medencében. Amíg Ön kikapcsolódik, gyermekei a csúszdaparadicsomban játszhatnak.

A számos medence mellett a hotel a hatalmas szaunavilágára is büszke lehet. Melegedjen fel az aromás gőzfürdőben, a gyógynövényes szaunában, az infrakabinban vagy a családi szaunában.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Az Allegria Resortban szívesen látják a gyermekeket, akik olyan jól fogják érezni magukat itt, mint sehol máshol. Várja őket a vízi csúszda, a hullámmedence és még sok más szórakoztató attrakció.

Allegria Resort ****

Allegria Resort ****

Golfstraße 1 , Stegersbach
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,6 km
Busz megálló
2,5 km

Utazási tippek

Bad Waltersdorf

Bad Waltersdorf Utazási tipp

Mit kínál Bad Waltersdorf? Egy gyönyörű parkot, romantikus környezetet vagy olyan utcákat, ahol emlékezetes dolgokat vásárolhat. Van itt egy római múzeum is a Kr. u. első és második századból származó darabokkal, és teniszezhet, squashozhat vagy golfozhat. Ha szokatlan módon szeretné eltölteni a nyaralását, tegyen egy ballonozást a város felett, miközben a nap lenyugszik.

Kerékpározás Bad Waltersdorf környékén
Kerékpározás Bad Waltersdorf környékén
Bad Waltersdorf Golf Club
Bad Waltersdorf Golf Club
Levendula Királyság Bad Waltersdorf
Levendula Királyság Bad Waltersdorf