Vegye az irányt az Ausztria egyik legszebb régiója, Burgenland felé! Szálljon meg a remek Hotel Galántha ****-ban, ami a bájos Kismarton történelmi központjának közelében várja a pihenni vágyókat. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei felfedezhetik a környező kerékpárutakat és a Fertő-tó osztrák részét is. Az izgalmas kirándulások után pedig a szálloda wellnessrészlegében lazíthatnak. A hab a tortán a helyi alapanyagokra építő ízletes reggeli lesz.

A szálláshelyről

A Hotel Galántha **** a bájos Kismartonban fogadja vendégeit, ami sokak szerint a festői Burgenland egyik legszebb települése. A bortermesztésről híres ausztriai régió ideális helyszín az aktív és a kevésbé aktív pihenésre egyaránt.

Kismarton legfontosabb nevezetessége a lenyűgöző parkkal körbevett Esterházy-kastély és a Haydn-háza, amiben az egyik legnagyobb klasszicista zeneszerző, Joseph Haydn életének és munkásságának szentelt kis múzeum kiállítása tekinthető meg. De Bécs ezernyi látnivalója is csupán egy órányi autózással felkereshető.

A természetjárók pedig nem hagyhatják ki a Fertő-tó meglátogatását. A Magyarországra is átnyúló tó Ausztria legnagyobbjának számít és az UNESCO örökségvédelmi listájára is felkerült. Nem bánják meg azt sem, ha Lajta-hegységben barangolnak. A romantikus hegyvidék kilátóiból egyedülálló kilátás nyílik a szőlőültetvényekre és a Fertő-tóra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az egész napos kirándulás előtt töltődjön fel energiával Hotel Galánthá finom reggelijével. A bősége, büfé formájában felszolgált étkezés során finom kávéval, frissen facsart gyümölcslével, ropogós péksüteményekkel, felvágottakkal, lekvárokkal és még sok más finomsággal indíthatja a napot.

Ha napközben is enne valami különlegeset, kóstolja meg a Hotel Restaurant Paulgarten Grill & Greens étterem legjobb fogásait. Itt a helyi beszállítók által biztosított alapanyogokból készült hagyományos ételek modern értelmezéseivel várják az éhes vendégeket. A nap végén látogasson el a a The Top rooftop bárba, ahol egy frissítő koktél és a városra nyíló lenyűgöző kilátás mellett gondolhat vissza a programokban gazdag napra.

Hol kapcsolódhatok ki?

A 200 m²-es wellnessrészlegben** úgy lazíthat, mint még soha. A következőkre számíthat:

  • Finn szauna
  • Soft szauna (száraz szauna alacsonyabb hőmérséklettel és magasabb páratartalommal)
  • Gőzfürdő
  • Sóbarlang
  • Relaxációs zóna
  • Fitneszterem modern felszereléssel
Hotel Galántha ****

Hotel Galántha ****

Esterhazyplatz 3 , Eisenstadt
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
A szálloda árlistája szerint
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
A szálloda árlistája szerint

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
25 km

Utazási tippek

Neusiedl-tó

Neusiedl-tó Utazási tipp

A vízfelületen tükröződő naplemente, gyönyörű természet és számtalan kulturális és sportolási lehetőség - mindezt és még sok mást kínál az osztrák-magyar határon található Neusiedl-tó. A tó körül hiába keresné a tipikus osztrák hegyvidéki tájat, a helyet inkább a szőlőültetvényekkel teli, széles, zöld terek uralják.

Podersdorf világítótorony
Podersdorf világítótorony
Kerékpártúra a Fertő-tó körül
Kerékpártúra a Fertő-tó körül
Laxenburg kastélyok
Laxenburg kastélyok