Gyógyfürdő pihenés két fő részére

Ha eldöntötték, hogy kettesben mennek pihenni, akkor spóroljon meg magának egy kis időt, és csak olyan ajánlatokat nézzen meg, amelyek két személyre szólnak. Kínálatunkban Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovénia, Németország és Szlovákia gyógyfürdői közül válogathat.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 244 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Tökéletes szálloda, már háromszor jártam itt. Nagyszerű választékkal rendelkeznek a finom ételek terén. A négyéves lányom nagyon örült a tematikus szobáknak, és nagyon élvezte a medencéket. A fürdőben minden megtalálható, amit csak kívánni lehet. És minden napot még élvezetesebbé tesznek egy délutáni snackkel. Nagyon ajánlom ezt a helyet, érdemes meglátogatni.”

Zoltan Horvath
Zoltan Horvath
Magyar értékesítési csapatvezető


Vigye el kedvesét egy gyógyfürdőbe, ahol minden a kényeztetésről szól majd. Ha már tudja, hogy házastársával vagy kedvesével megy a fürdőbe, válasszon a két főre szóló üdüléseink közül. Mire figyeljen a tökéletes üdülés kiválasztásakor?

Hogyan válasszuk ki a tökéletes üdülést?

Ha egy gyógyfürdőben száll meg, minden bizonnyal a legjobban a medencékben és a wellness-részlegben való pihenést várja. De ha egy kis románcra is vágyik, válasszon olyan szállást, ahol privát wellness is rendelkezésre áll.

Ha elsősorban az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt utazik a gyógyfürdőbe, válasszon szállást egy termálfürdő közelében, ahol a testre és lélekre egyaránt jótékonyan ható gyógyvízben pihenhet. A fáradt izmok, ízületek és az egész test még nagyobb megkönnyebbülése érdekében masszázsok vagy más kezelések gondoskodnak Önről.

Szokatlan élményre vágyik? Utazzon el Csehországba, és töltsön el egy egyedülálló kikapcsolódást egy sörfürdőben. Miközben az arany nedűben fürdik, és közvetlenül a fából készült kádban a korsóból kortyolgatja azt, felfedezheti, hogy az élesztős, komlós folyadék nemcsak az érzékeire, hanem a bőrére is milyen kellemes hatással van.

Az idősebbek értékelni fogják az időseknek szóló üdülések választékát, ahol a szállodák és panziók gondosan odafigyelnek vendégeik igényeire. Az ilyen üdüléseknél gyakran a szolgáltatáscsomagot úgy állítják össze, hogy az tartalmazzon orvosi vizsgálatot, különféle kezeléseket, fél- vagy teljes ellátást, és akadálymentes szállást is.

Hová menjen az ideális gyógyfürdő-üdülésért?

Első körben Magyarország várja. Itt szinte szó szerint igaz, hogy minden városban egy-egy termálfürdő várja. A legnépszerűbbek:

  • Sárvár a legnépszerűbb termálkomplexumával.
  • Miskolc a barlangfürdőjével.
  • Hévíz fürdőzésre alkalmas termáltavával.
  • Közvetlenül a fővárosban Budapest.

Csehországban: Karlovy Vary, Marienbad és Franzensbad alkotta gyógyfürdőháromszögben találhatók.

A szomszédos Szlovákia szintén büszkélkedhet néhány nagyszerű gyógyfürdővel. A leghíresebbek közé tartoznak minden bizonnyal a Pöstyéni gyógyfürdő, de nem szégyenkezhet a Nagymegyer vagy a Trencsénteplic termálfürdői sem.

Kis fürdővárosok találhatók Ausztriában is, ahol a vízben való pihenés kellemesen kombinálható a túrázással. Kivételes gyógyfürdők és gyógyszállodák vannak Lengyelországban is, amelyeket mindenképpen érdemes felkeresni.