Romantikus kikapcsolódás Ausztriában

Fedezze fel a romantikához tökéletes helyet, és vigye el kedvesét Ausztria varázslatos vidékére, ahol végre lesz idejük, hogy csak egymással törődjenek. Engedjék, hogy szerelmük kivirágozhasson Ausztriában.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 38 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon jól éreztük magunkat a rossz idő ellenére is. A szálloda személyzete nagyon kedves volt, és jól beszéltek angolul. Mindent bemutattak, amit az utalvány tartalmazott. A szoba kényelmes és tiszta volt és nagyon tetszett, hogy van erkély is. A tartózkodásunk fénypontjai az étkezések voltak - minden nagyon ízlett, és akkora volt a választék, hogy alig győztük. A legpraktikusabb dolog, amit a csomagból kihasználtunk, a SommerCard kedvezménykártya volt, amivel számos helyet ingyen tudtunk meglátogatni. A legnagyobb élmény pedig mindenképpen a Grossglockner alpesi panorámaút volt! :)”

Kristýna Kodrlová
Kristýna Kodrlová
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Már nagyon izgatottan vártuk ezt az utazást. Bad Gastein fürdővárosának hangulata, és a környező hegyek szépsége teljesen lenyűgözött. A szálloda magas minőségű szolgáltatásaival minden igényt kielégít. Az összes itt töltött nap, bőséges reggeliben és csodafinom vacsorában volt részünk. Valamint ki kell emelnem a wellness részleget is, ahol szinte újjászülettünk. A környék ideális hosszabb-rövidebb kiránduláshoz, akár télen, akár nyáron. Bár az időjárás nem volt felhőtlen, a wellness részlegnek köszönhetően kipihenten és feltöltődve tértünk haza.”

Štepán Pospíšilík
Štepán Pospíšilík
Marketing csapatvezető


Szeretne párjával egy kicsit kettesben elvonulni? Nem is kell olyan messzire mennie egy romantikus kikapcsolódásért, látogasson el a szomszédos Ausztriába. Akár egy bécsi városnézésre indulna, akár a hegyeket szeretné meghódítani, rengeteg szálloda és vendégház közül választhat.

Romantikus kikapcsolódás a mesés Ausztriában

A "romantika" kifejezés mindannyiunk számára mást jelent. Mit várunk tehát egy romantikus üdüléstől? Ez változó. Néha a romantika abban a varázslatos környezetben rejlik, amelyben a szálloda található. Máskor pedig a szálloda belső tereiben rejlik. Olyan üdülések közül is választhatunk, ahol a csomag tartalmaz például egy romantikus gyertyafényes vacsorát, vagy belépést a privát wellness-részlegbe, egy üveg pezsgőt, vagy akár egy éjszakai szánkózást egy kivilágított pályán.

Ha szeretne biztos lenni abban, hogy az üdülése tökéletes lesz, keressen a "Személyesen ellenőrzött" jelzéssel ellátott osztrák szállásaink közül, amely megerősíti, hogy legalább egy Travelking csapattag személyesen járt a szállodában és minőségileg kifogástalannak ítélte meg.