Szállások egy gyógyfürdőnél a kis kedvencekkel

Gyógyfürdőbe szeretne menni, de nem tudja kire bízza kis kedvencét? Válassza a legjobbat és vigye magával, és élvezze a közös időtöltést. Lehet, hogy kedvence nem részesül a gyógyfürdőkúrában, de a szállodában gondoskodnak majd róla is.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 145 ajánlat


Ne aggódjon a kutyája bébiszitterkedése miatt, hanem vigye magával egy pihentető nyaralásra. A kezeléseket nélküle is élvezheti, de négylábú kedvencére a szállodában gondolnak, ahol kényelmes ágy és tálak várják majd vízzel és finomságokkal. Élvezzék a sétákat a fürdő parkjaiban, hódítsák meg a kilátópontokat vagy üldögéljenek az éttermek és kávézók teraszain.

Hová menjen egy felejthetetlen gyógyfürdőtúrára a kutyájával?

Csehországban és Szlovákiában számos gyógyszálloda tárt karokkal fogadja négylábú vendégeit is. Ismerje meg a vendégszeretetet például Trencsénteplic, Gyűgy, vagy Marienbad városában, és a termálfürdőben való lazítás mellett tegyen egy túrát a természeti látnivalók között.

Vagy fedezze fel, az eddig még ismeretlen fürdőket Magyarországon. Ön és legjobb barátja élvezhetik a tavak körüli vagy a gondozott parkokban tett sétákat. Lengyelországban a gyógyfürdő mellett a gyönyörű vidék is elvarázsolja majd. Az ország déli részén a hegyek közé ékelődő fürdővárosok találhatók, míg északon a tengerparton tett sétával és egy frissítő fürdőzéssel teheti boldoggá kutyáját.