A Karlovy Vary és az Érchegység közelében található a Jáchymov Gyógyfürdő, mely a gyönyörű természeti környezetben kínálja egyedi radonos kezeléseit. Kényeztesse magát egy fényűző üdüléssel a Hotel Radium Palace ****-ban, mely modern Comfort Plus szobákkal, félpanziós ellátással és az Agricola Spa Centerbe szóló fürdőbelépővel várja vendégeit Az utalvány ára tartalmazza a SPA medencéinek és szaunáinak használata mellett a gyógynövényes fürdőt és egy masszázst is.

A szálláshelyről

A Radium Palace Hotel az észak-csehországi fürdőváros, Jáchymov déli peremén található. A gyönyörű kastélyparkkal körülvett, impozáns neoklasszicista kastélyban úgy fogja magát érezni, akár egy tündérmesében.

A szállodától néhány lépésre található Agricola Spa Centerben (120 m), a radionos források vizének jótékony hatásait használják a kezelésekhez. A Radon tanösvény (2,6 km) nyomán megismerkedhet Jáchymov fürdőtörténetével és a rádium elem gyógyító hatásával. A város másik oldalán található a Jáchymovi pokol tanösvény (2,3 km), amelyen azoknak a munkatáborba kényszerült embereknek, és a politikai foglyoknak ismerheti meg a sorsát, akik itt dolgoztak a bányákban. Meglátogathatja a Jáchymovi Királyi pénzverde (2 km) épületét is, ahol érdekes kiállítás látható a város történetéről és az érchegységi bányászatról. Freudenstein vagy Šlik vára (3 km), a Keresztúri kilátó (5,5 km) vagy a Božídar tőzegláp (9 km) szintén remek kirándulási célpontok a környéken.

Télen sífutva is megismerheti a környéket a gondozott fehér pályákon, vagy a népszerű síközpontok egyikét is kipróbálhatja. Ezek közül a legközelebbi Jáchymovban található (1,5 km). De a Božím Dar (9 km) és Klínovec (12 km) síközpontok szintén kiváló feltételeket kínálnak a téli sportokhoz.

Hol fogok aludni?

A Comfort Plus szoba, saját fürdőszobával kényelmes szállást kínál olyan felszereltséggel, mint a műholdas TV, a minibár a széf és a WiFi hozzáférés.

A Junior Suite, egy hálószobából, nappaliból és saját fürdőszobából áll. A felszereltséghez műholdas TV, minibár, széf és WiFi hozzáférés is tartozik.

A Superior kétágyas szoba, völgyre néző kilátással várja a vendégeket. A szoba saját fürdőszobával, műholdas TV-vel, telefonnal, széffel, minibárral, hajszárítóval felszerelt és wifi-csatlakozás is elérhető.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A változatos ételkínálatról a félpanziós ellátás gondoskodik. Ízletes és bőséges reggeliben valamint vacsorában lesz része a szálloda éttermében. Hogy mit és mennyit kóstol a gazdag knálatból az csak Önön múlik.

A szállodakomplexumhoz tartozik még a Modrá étterem (vagyis Kék étteren), amelyben igazi fine-dining élményeben lehet része, valamint a Téli Kert Kávézó is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A közvetlenül a szállodával szemben található Agricola Spa Centerben, SPA kezelésekben és egésszégügyi szolgáltatásokban lehet része. A központban található egy aquacentrum egy úszómedencével (25 m, 28 °C), egy rehabilitációs medencével (32 °C), egy gyermekpancsoló medencével (32 °C), két pezsgőfürdővel (35 °C), egy vízicsúszdával és egy Kneipp-taposóval, valamint kezelő helyiségek. Nyáron kültéri napozóterasz is a vendégek rendelkezésére áll.

A Szaunavilágban, vagy 'Szauna Bányában', kipróbálhatja a gőzkabint (50 °C, 100% páratartalom), a sópaneles infraszaunát (30-60 °C), a gyógynövényes aromaszaunát (50-70 °C), a finn szaunát (80-100 °C), valamint a "Kýšovicei vízesés" elnevezésű hűtőmedencét is. Emellett a frissítő élményzuhanyok és gyógynövényes hűtők is segítségére lesznek a felfrissülésben. Este gyönyörködhet a csillagos égben a kültéri pezsgőfürdőben, vagy pihenhet a napozóteraszon és kipróbálhatja a mezítlábas ösvény, amely tele van fenyőtobozokkal és más természetes anyagokkal, amelyek masszírozzák a lábat és serkentik a vérkeringést.

Emellett a kényeztetheti magát olyan kezelésekkel is, mint például a Thai masszázs vagy a radonfürdő.

Hotel Radium Palace ****

Hotel Radium Palace ****

T. G. Masaryka 413 , Jáchymov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Léčebné lázně Jáchymov a. s. Cégjegyzékszám: 29211808


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
500 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 150 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Sítároló
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,3 km
Távolság a fürdőtől
0,3 km
Busz megálló
0,4 km
Sípálya
3,2 km
Sífutás
3,6 km

Utazási tippek

Jáchymov gyógyfürdője

Jáchymov gyógyfürdőjeUtazási tipp

A világ legrégebbi radonfürdője az Érchegység lábánál fekvő Jáchymov kisvárosban található. A fürdőt 1906-ban alapították, és még mindig Európa egyik legkeresettebb gyógyfürdője. Az ásványi anyagokban gazdag, magas radontartalmú víz több mint egy évszázada kezeli a mozgásszervi és ideg- vagy érrendszeri problémákat. A radonvíz mellett a közvetlen besugárzási technikát is alkalmazzák. Az itt dolgozó szakemberek a fürdőket minőségi rehabilitációs kezelésekkel is kísérik, melyek révén javítják az emberek életminőségét is. A Jáchymovi Gyógyfürdőben a kezelők mellett egy szálloda is található, és egy csodaszép parkban helyezkedik el.

További információ
Jáchymov városa
Jáchymov városa
Jáchymovi Királyi Pénzverde
Jáchymovi Királyi Pénzverde
Karlovy Vary
Karlovy Vary