Látogasson el a mesés Karlovy Vary-ba és szálljon meg a Parkhotel Humboldt **** szállodában, ahol kényelmes szobákkal, ízletes félpanziós ellátással, valamint medencével, pezsgőfürdővel és szaunával felszerelt wellness-részleg várja. Utalványunknak köszönhetően pedig 3 pihentető kezeléssel is kényeztetheti magát.

A szálláshelyről

A Parkhotel Humboldt **** szálloda a mesés Karlovy Vary szívében, a híres oszlopcsarnokok és a meleg források közvetlen közelében található. A szálloda előtt található a Dvořák Sady park, ahol tehet egy kellemes sétát, vagy zavartalanul pihenhet. A Teplá folyó partja mentén mindössze néhány perc sétával elérheti a Malom-partot (300 m), amely a Malom oszlopcsarnok (600 m) és a Piac oszlopcsarnok (800 m) révén a leghíresebb Vřídlo-forráshoz (1 km) vezet. Könnyen elérheti a Bagolyösvényt is (800 m), amely a legszebb kilátópontokhoz vezet, ahonnan úgy láthatja Karlovy Vary-t, mintha csak a város tenyerében lenne. Fedezze fel a lélegzetelállító kilátótornyokat mint például a Diana (2,5 km), a Jeleni Skok (1,4 km) vagy a IV. Károly kilátót (2,5 km), ahonnan gyönyörű panorámákban lesz része. Ha Karlovy Varyba látogat, semmiképpen ne hagyja ki a Grandhotel Pupp (1 km) lenyűgöző épületét. Szintén népszerű a Moser üvegmúzeum (4 km) és a Jan Becher Múzeum (900 m) is.

Hol fogok aludni?

Az Economy szoba (18-20 m2) pároknak ideális szállást kínál, amely a csendes udvarra vagy a Teplá folyóra néz. Felszereltségéhez franciaágy, műholdas TV, WiFi kapcsolat, széf, minibár és íróasztal tartozik. A hangszigetelt ablakoknak köszönhetően semmi sem fogja megzavarni a pihenésben. Természetesen privát fürdőszoba is található zuhanyzóval, bidével és hajszárítóval.

A Comfort szoba (27-30 m2) tágasabb, ahol egy franciaágy vagy két különálló ágy, valamint egy egyszemélyes ágy közül választhat. Az udvarra vagy a folyóra nyílik a kilátás, amit még jobban is élvezhet, ugyanis ezekhez a szobatípuskhoz erkély is tartozik.

A Deluxe szobák (34-35 m2) a legtágasabbak. Ezeknél a szobáknál a városközpontra, az udvarra, vagy a folyóra nyílik kilátás az erkélyről. A privát fürdőszobában zuhanyzó vagy fürdőkád található. Felszereltségében ugyanaz, mint az előző opciók.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodában a légkondicionált és történelmi hangulatú Alexandr étteremben várják, amihez egy terasz is tartozik, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a városközpontra és a Teplá folyóra. Elsősorban könnyű és friss ételeket szolgálnak fel, köztük gluténmentes és vegetáriánus ételeket is. A reggelit menü vagy büfé formájában szolgálják fel, hideg és meleg ételek széles választékával. A vacsora felszolgált menü vagy bőséges svédasztalos formában kerül tálalásra. Látogasson el a Lobby bárba, ahol megihat egy finom csésze kávét, vagy egy pohár bort és egyéb frissítőket is kínálnak.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a finn és gőzszaunával, úszómedencével és pezsgőfürdővel felszerelt wellness-részlegben. A balneo központ spa-kezelések széles választékát kínálja a relaxáció, az immunrendszer erősítése és az egészség érdekében. Próbálja ki a masszázsok, fürdők, pakolások, oxigénterápia és még sok más kényeztető kezelés egyikét.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Közvetlenül a szállodában térítés ellenében lehetőség van kerékpárok bérlésére, amelyekkel felfedezheti Karlovy Vary és környékének szépségeit.

Parkhotel Humboldt ****

Parkhotel Humboldt ****

Zahradní 803/27 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
HOTELIS s.r.o. Cégjegyzékszám: 09365508


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
360 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolási lehetőség 450 CZK/nap díj ellenében (előre foglalás szükséges.

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Távolság a fürdőtől
0,6 km
Busz megálló
0,3 km

Utazási tippek

Karlovy Vary

Karlovy Vary Utazási tipp

Karlovy Varyt 1350-ben alapították IV. Károly császár parancsára, így a gyógyítást már több mint 670 éve gyakorolják itt. A fürdő a 18. és 19. században élte aranykorát és felvirágzását, amikor a ma is ismert alakjába építették át, amelynek köszönhetően hatalmas világhírre tett szert. A helyi gyógyvízforrások remek hatással vannak a mozgásszervekre, az emésztőrendszerre és az anyagcsere zavaraira.

Karlovy Vary legcsodálatosabb kolonnádjai (oszlopcsarnokai):

  • Piaci kolonnád (Tržní kolonáda)
  • Malomkő kolonnád (Mlýnská kolonáda)
  • Gyümölcsös kolonnád (Sadová kolonáda)
  • Forró tavasz kolonnád (Vřídelní kolonáda)
  • Az összes kolonnád legalább egy forrást rejt, amelyeket meg is kóstolhat. Tegyen szert kóstolópohárra az egyik árustól és fedezze fel őket, majd pihenjen meg a számtalan padocska egyikén és élvezze a felejthetetlen élményt.

A város felfedezése közben érdemes több látnivalót is megtekinteni. Közéjük tartozik például a Szent Péter és Pál templom, Diana kilátó, amelynél a Pillangó ház (Motýlí dům) és étterem található, Moser üveggyár és a Becherovka látogatóközpont. A fürdőváros erdeiben több kilátóval is találkozhat. A leghíresebb közülük a Szarvas ugrás kilátó (vyhlídka Jelení skok), amely a város egyik jelképe is egyben. Persze nem maradhatnak el a hagyományos ostyák sem, amelyeket díszcsomagolásban is beszerezhet és több ízesítésben is kaphatóak.

További információ
Erzsébet fürdő
Erzsébet fürdő
Piac-Colonnade
Piac-Colonnade
Diana kilátó
Diana kilátó