Kényeztesse magát egy csodálatos nyaralással a horvát tengerparton! A Hotel Katarinában **** gyönyörű, modern, légkondicionált szobák, valamint gazdag félpanziós ellátás és egy nagy medencekomplexum várja Önt, közvetlenül a tengerparton. Ráadásul szállása mindössze egy rövid sétára található Crikvenicától - az élményekkel teli üdülőhelytől.

A szálláshelyről

A modern Hotel Katarina ***** a horvátországi Selce üdülőhely szélén, Crikvenica közelében, a strandtól mindössze néhány perc sétára található. Ideális hely egy úszással, vízi sportokkal, gasztronómiai élményekkel és érdekes kirándulásokkal teli nyaraláshoz. A szállodától rövid sétával elérhető a Jadranka (500 m) és a Polača (300 m) strand, a Szent Katalin templom, a tengerparti játszótér, valamint számos remek étterem, bár és kávézó.

A kultúra és a történelem szerelmesei a közeli Crikvenica (2,6 km) felé vehetik az irányt, ahol nyáron számos rendezvény, fesztivál, koncert és kiállítás kerül megrendezésre. Kiemelkedik ezek közül a "Ribarski tjedan (Halászok hete)", amelynek során az egész város történelmi hangulatot áraszt és számos kísérő eseményen is részt vehetnek a látogatók. A híres pálos kolostort is érdemes felfedezni, ahogy az olajfaligetben található öreg Toš malom, a nagy akvárium és a városi múzeum is megtekintésre érdemes.

Ha gyönyörű kilátásban gyönyörködne, mássza meg a Kotor-hegyet (3,4 km), a Risnjak Nemzeti Parkban (49,4 km) pedig a sűrű erdők, a szűk szurdokok vagy a Gorski Kotar-hegység kínál több napra való tevékenységet. Ráadásul a Veliki Risnjak és a Snježnik legmagasabb csúcsai is a közelben magasodnak. A mesés Krk-szigetet (17,7 km) hajóval vagy autóval is könnyen megközelíthető. Pihenésképpen Vrbnik városában kóstolja meg a híres helyi fehérbort, a Vrbnička Žlahtinát, vagy csak pnapozzon kedvére Baška, Krk, Malinska és Njivice népszerű üdülőhelyein.

Strandok és tengerpart

A szállodától néhány lépésre található a Jadranka strand (500 m) és a Polača strand (300 m). A Jadranka egy kisebb betonozott- és kavicsos strand. A kavicsos Polača strandon egy kávézót, gyorséttermet és játszóteret is talál. Mindkét strand partszakasza lassan mélyül.

Selce népszerű strandjai közé tartozik a Poli Mora strand (900 m) is, amelyet a Rokan strand követ. Mindkettő homokos és kavicsos, és elnyerte a tenger és a környezet tisztaságáért járó tekintélyes Kék zászló díjat. Mindkét strandon megtalálhatóak az olyan kényelmi létesítmények, mint például a strandbár, öltözőkabinok, mosdók, vagy a napágy- és napernyőbérlési szolgáltatás. A fokozatosan mélyülő partszakaszuknak köszönhetően mindkét strand kiváló választás a gyermekes családok számára, a Rokan strandon pedig egy felfújható vízi játszótér is található.

A közeli Crikvenica is kínál néhány nagyszerű strandot. Pihenhet például a Městska plaža (Gradska plaža; 4,5 km) nevű kavicsos és durva homokos strandonn, vagy ha négylábúját is magával hozza, a Podvorska kutyás strandon (5,9 km). Ez utóbbinál többek között az egyedülálló Monty's dog beach & bar várja legjobb baártját. Crikvenica strandjai általában jól karbantartottak, fokozatosan mélyülő partszakasszal rendelkeznek, és olyan kényelmes szolgáltatásokat is nyújtanak, mint a zuhanyzók, mosdók, öltözőfülkék, napágy- és napernyőbérlési szolgáltatás, valamint a strandbárok.

Hol fogok aludni?

Szállást egy gyönyörű, modern szobában foglalhatja el, amit zuhanyzós privát fürdőszobával, klímaberendezéssel, WiFi kapcsolattal, TV-vel, minibárral és széffel szereltek fel.

  • A Superior szoba francia erkéllyel egy franciaággyal és egy kanapéággyal rendelkezik, és nagy ablakaiból kilátás nyílik a városra.

  • A Superior szoba erkéllyel franciaággyal, pihenőszékkel, íróasztallal rendelkezik, erkélyén pedig egy szabadtéri ülőgarnitúra található. A francia erkélyes verzióhoz képest, itt a kilátás a gyönyörű tengerre nyílik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda modern étterme regionális specialitásokat, mediterrán ételeket és nemzetközi fogásokat kínál vendégeinek, akik a teraszbárban frissítő italokat is rendelhetnek.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodakomplexum vendégei a tengerparton található nagy, 1000 m²-es medencekomplexumot is birtokba vehetik, ahol a sós vizű medencékben, a napozóágyakon pihenhetik ki fáradalmaikat, miközben a strandbárban felfrissülhetnek egy finom harapnivalóval vagy hideg üdítővel.

A szálloda épületében emellett egy modern wellnessközpont is található, amiben fedett sósvizes medence, pezsgőfürdő, gőz-, finn és bioszauna valamint egy mediterrán kertre néző pihenőterület áll a vendégek rendelkezésére. Mindezt a masszázsok és a kezelések széles választéka egészíti ki.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek nemcsak a strandon és a szabadtéri medencénél szórakozhatnak, hanem a beltéri játszószobában is, ahol a nyári szezonban tapasztalt animátorok által vezetett programokon is szórakozhatnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda büszkén mondhatja magát"állatbarátnak", hiszen olyan extra szolgáltatásokkal készülnek a kis kedvencek fogadására, mint a szőrtelenítő henger. Az étteremben tartósítószerek és hozzáadott anyagok nélkül készítik el a fogásokat, szobában pedig a legkényelmesebb európai anatómiai ágyak, bambusz tálak illetve teafa és citromfű esszenciájú aromaterápiás szappanok is várják a vendégeket.

Hotel Katarina ****

Hotel Katarina ****

Mihovila Jeličića 14 , Selce
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Jadran d.d. Cégjegyzékszám: 040000817


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
30 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 12 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a tengertől
0,2 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
0,8 km

Utazási tippek

Crikvenica

Crikvenica Utazási tipp

Crikvenica egy üdülőhely, amely a Kvarner-öböl partján fekszik, 25 km-re Rijekától délkeleti irányban. A természeti kincseinek, tiszta levegőjének és kellemes mediterrán éghajlatának köszönhetően Crikvenica nagy közkedveltségnek örvend.

A hosszú homokos és kavicsos strandokat természetes sétány köti össze, amely rengeteg látnivalót kínál. Élvezze a végeláthatatlan fürdőzést, sétákat és kerékpározást. A helyi strandok közül talán a Crikvenica városi fürdő a legkiemelkedőbb, amelyet már hosszú évtizedek óta a hullámok és tengeri áramlatok formálják.

A történelmi emlékművek közül a leghíresebbek a Pálos kolostor, amely a város legértékesebb műtárgyait őrzi és az ősi Toš olivamalom. Crikvenicában több gyönyörű templommal és városi múzeummal is találkozhat. A 152 halfajnak otthont adó Aquariumot pedig a városközpontban találja.

További információ
Risnjak Nemzeti Park
Risnjak Nemzeti Park
Víziparkok Horvátországban
Víziparkok Horvátországban
Krk szigete
Krk szigete