Horvátországi tengerparti nyaralás

Élvezze a tengerparton való pihenést, a napozást, a mártózást és az üdülőhelyek nyugalmát egy horvátországi nyaralás során, amely még mindig az egyik legnépszerűbb nyári üdülési célpont.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 55 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Pinija lenyűgözött minket, és teljesen megérdemli a 4*-ot! A szállodát nemrég felújították, így a szobánk teljesen megújult. Minden vendég számára tartogatnak valami meglepetést (minigolf, tenisz, bárok, éttermek, táncestek, gyermekprogramok, medencék, SPA). A szálloda egy csodás félszigeten található így a tenger és a gyönyörű strandok veszik körül. A félpanziónak köszönhetően valóságos lakomákban volt részünk. A reggeli és a vacsora kínálatában minden volt, amit csak el lehet képzelni! Csodafinom desszertekkel is kényeztettek, így édes befejezése volt minden napnak.”

Nikola Průdková
Nikola Průdková
Pénzügyi csapat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda közvetlenül a tengerparti sétány és a kavicsos strand mellett található. A tenger mellett, csobbanhattunk a szálloda bel- és kültéri medencéjében is. A tágas szobánk hatalmas erkélyéről csodás kilátás nyílt a tengerre. Igazán otthonosan éreztük magunkat és a légkondicionálónak köszönhetően az éjszakáink is zavartalanul teltek. Az all inclusive ellátás bőséges ételválasztékából kóstolhattunk, és a legfinomabb italokat fogyaszthattuk a nap szinte bármely szakában. Pag szigete is gyönyörű, mindenképpen látogasson át a Marino hajóval.”

Norbert Handra
Norbert Handra
Értékesítési csapat


Horvátország tengerpartja mentén annyi üdülőhely akad, hogy már nem is olyan egyszerű választani közülük. Azonban ha kínálatunkból válogat, szinte mindegy is melyik szállodára esik a választása, a kiváló szolgáltatások, a homokos strandok közelsége és a remek étkezések garantáltak.

Remek szállodai szobákat kínálunk például az Isztriai-félszigeten, ami az ország északi részén fekszik, így akár autóval is könnyen megközelíthető. Egy másik népszerű üdülőterület Dalmácia, amely gyakorlatilag az ország teljes déli felét elfoglalja. Dalmácia fő üdülőhelyei közé Split, a **Makarska Riviéra, Zára, Sibenik és Dubrovnik** tartozik.

Horvátország tengerpartjai

Bár sok mást is tartogat, délnyugati szomszédainkat a turisták szinte kivétel nélkül a gyönyörű tengerpart miatt keresik fel. Az Adriai-tenger vidéke nyáron kellemes hőmérséklettel rendelkezik, így nem csoda, hogy a tengerrel nem rendelkező szomszédos országokból érkező turisták szívesen szervezik ide a nyári vakációt.

Mi a helyzet a tengerparttal? Nem kell aggódnia akkor sem ha a homokos, és akkor sem ha a kavicsos vagy a betonos strandokat részesíti hiszen Horvátországban mindhárom strandtípus megtalálható.