Vélemények és értékelések: Atlantida Boutique Hotel ***** (Rogaška Slatina)

5/5
(Összesen 3 értékelés)kiváló
Rogaška Slatina, Szlovénia (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

5/5  
(Milan O. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 27. 6. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A helyszín gyönyörű, a szálloda környezete nagyon inspiráló, ami megfelelt a leírásnak. Mindent megkaptunk, ami a kuponon szerepelt. A szállodában nyújtott szolgáltatások magas színvonalúak, bár bizonyos részletek még javíthatók (például az étlap idegen nyelvű mutációjának hiánya - német vagy angol, vagy az ujjmosó tál hiánya az asztalon, amikor sült baromfit kínálnak), ezek azonban csak apró részletek, amelyeket a jövőben kétségtelenül eltávolítanak. Az ételek nagyon változatosak és gazdagok, még a színvonalon is túlmutatnak. Kellemes wellness komplikációk nélkül. A szálloda személyzete kivételesen előzékeny, mindig igyekszik eleget tenni a nem szabványos kéréseknek is. Nemcsak melegen ajánlom a tartózkodást, de szeretném megismételni is.
5/5  
(František O. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 25. 6. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden rendben
5/5  
(Miklós P. - Magyarország Magyarország)
Az értékelés létrehozva: 26. 3. 2023
Minden rendben volt.

A Travelking által ellenőrizve

“Az Atlantida Hotelben a legjobban a szauna-oázist élveztem a csodálatos szaunáival és gőzfürdőjével. Az épület modern, minimalista stílusa meglepően jól illeszkedik a helyi környezethez. A szálloda vadonatúj, és minden berendezése modern. A szolgáltatások tényleg legalább 5*-os szintűek, ráadásul a parkolás is nagyon egyszerű. A barátságos személyzet kiválóan képzett, és szívesen segítenek bármiben. Az ételek változatosak és ízletesek. Különösen pároknak ajánlom, bár a szálloda gyerekbarát is, a szolgáltatások miatt inkább egy romantikus kikapcsolódáshoz passzol igazán.”

Tamas Tutkovics - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-7 2023

Aktuális ajánlatunk Atlantida Boutique Hotel *****

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet