Vélemények és értékelések: Boutique Hotel Corso **** (Karlovy Vary)

5/5
(Összesen 2 értékelés)kiváló
Karlovy Vary, Csehország (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

5/5  
(Jiří J. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 24. 7. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda nagyon szép és a tartózkodás megfelelt a leírásnak. Mindent megkaptunk, ami a kuponon szerepelt. Nagyon elégedettek voltunk a személyzet barátságosságával és a szálloda tisztaságával, a szoba szép és hangulatos volt. A reggeli nagyon finom és változatos. A Wellness egyszóval csodálatos volt, és amit nem akarok és nem is fogok elfelejteni, az a masszőr, akinek tényleg arany kezei vannak. Nagyon szépen köszönjük a csodálatos tartózkodást és a rólunk való gondoskodást!!!
5/5  
(Jana L. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 30. 11. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon elégedettek voltunk, és amikor elolvastam a szállodáról szóló véleményeket, az egyik hölgy azt írta, hogy hercegnőnek érzi magát, és teljesen egyetértünk vele.

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon elégedettek voltunk a Boutique Hotel Corso **** szállodában töltött napokkal. Ki kell emelnem a személyzet kedvességét és a szolgáltatások magas színvonalát. A közelmúltban a szálloda belső terei megújultak, és pompás luxus atmoszféra uralkodik bennük. Fine-dining élményekben volt részünk az esti gyertyafényes vacsorákon. Legjobban a wellness részleg, a szobából nyíló gyönyörű kilátás Karlovy-Vary központjára tetszett. Szívesen visszatérnék a szállodába újra, mert úgy éreztem itt magam, mint egy mesebeli hercegnő.” Teljes értékelés

Veronika Császárová - Ügyfélszolgálat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-5 2022

Aktuális ajánlatunk Boutique Hotel Corso ****

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet