Vélemények és értékelések: Grand Hotel Spiš *** (Szlovák Paradicsom)

4,3/5
(Összesen 35 értékelés)nagyon jó
Spišské Tomášovce, Szlovákia (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

4,3/5

Személyzet

3,9

A szállás felszereltsége

3,4

A szállás elhelyezkedése

4,7

Ellátás

4

Szállodai szolgáltatások

3,6
5/5  
(Mikuláš R. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 16. 8. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Rendben.
5/5  
(Marcela Š. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 21. 8. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Az étel kiváló volt, a személyzet nagyon kellemes, a környezet nagyszerű.
3/5  
(Tibotr P. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 7. 8. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda környezete gyönyörű. A hely nagyon ideális túrázáshoz. A személyzet nagyon kedves és segítőkész étel kiváló. Kár, hogy azok a szobák vagy legalábbis azok, ahol elszállásoltak, elavultak. Az ajtó még alacsony huzat esetén is becsapódik. Főleg fürdőszoba. Kád kopott (inkább zuhanyoznék). A szomszédos szoba elszívója úgy ment, mint egy kávédaráló a fürdőszobánkban szétszedve. A bejelentés után megjavították a darálót. Éjszaka a sikolyok dübörgésére és hangos nevetésre ébredtünk .. Nem voltunk kellőképpen az üdvözlő szolgáltatásokban..Ha a szobákba fektetnék és bevezetnék az éjszakai pihenést, 5 csillagot adnék. E hiányosságok ellenére elégedettek voltunk, és kellemes nyaralást töltöttünk.
4/5  
(Zuzana L. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 29. 5. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Gyönyörű környezet, szép szálloda, az ételek finomak. Egy kicsit lassú szolgáltatás, és senki nem tartózkodik a szobában, hogy takarítson, törölközőt cseréljen az egész tartózkodás ideje alatt, talán a covid intézkedések miatt, nem tudom, de valahogy nem bántuk. A hely idegbalzsamként viselkedik, és én ajánlanám.
4/5  
(Peter H. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 4. 3. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Szállodai környezet: + közel a túra kezdetéhez pl. Tomášovský kilátáshoz (szintén gyalog) - gyalog a túra megkezdéséhez pl. de létezik a Tomášovský kilátás felé vezető főút szegélye, amely egyben a domb kanyarulata is ... az autók veszélye + a leírásnak megfelelő tartózkodás - a szobákat át kell festeni, repedéseket repeszteni, a szőnyeget újakra cserélni + a szálloda személyzete remek volt + ajánlom a szállodát a Tomášov kilátás felé vezető túra közelében stb. + csendes mellékkörnyezet
5/5  
(Hana V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 8. 9. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Szálloda gyönyörű helyen, a természet közepén, a Szlovák Paradicsom bejárata közelében. Az ételek finomak voltak, a személyzet a normák felett viselkedett.
3/5  
(Mária T. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 29. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Kisebb szálloda gyönyörű természetben. Személyzet szép, kellemes környezetben. A szobák egyszerűek, de tiszták, jó az étel. A szobák frissítésre szorulnak, ezért csak három csillagot adok.
5/5  
(Marcela M. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 2. 8. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon szép környezet. A szoba hangulatos volt, hiányzott egy hűtőszekrény. Az étel fantasztikus volt és nagyon kedves személyzet.
4/5  
(Zuzana A. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 29. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda ideális túrázáshoz. A személyzet barátságos és kedves volt. Hiányzott a wellness vagy legalább a szauna, hogy merev izmokat lazítsak egy napos túra után. Az étrend változatos volt, sok közül lehetett választani, bizony sokak étrendjét elégítették ki. A szobák egyszerűen, de praktikusan berendezettek, és igénytelen vásárlókat elégítenek ki. Bár az időjárás nem volt jó, mindennap használtuk kirándulásokra a Szlovák Paradicsom szépségeihez.
5/5  
(Roman M. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 28. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A környezet, az élelem, a személyzet kiválóan közelít, de az időjárás nem működött, esett az eső, így egy másik programra tudtak rámutatni, pl. kastélytúrák stb.
5/5  
(Jan K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 27. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden rendben volt, a személyzet segítőkész és barátságos.
4/5  
(zdeněk K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 26. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda környezete és felszereltsége megfelelt a leírásnak, az ételek "büfék" formájában jók voltak, mindig választottunk. Segítő személyzet. Ha további információra kíváncsi a szálloda, ne tartózkodjon hétvégén !!!! A szálloda alól kivételt képez az éjszakai csend, és különféle rendezvényeket / esküvőket, banketteket, céges partikat szervez stb. /, És csak nem volt szerencsénk, hogy pénteken találkozott velünk, a zene éjszaka egy óráig zúgott végig a szállodán. Éjfélkor panaszra mentünk a recepción, ott bocsánatot kértek, de hogy nem tesznek semmit, hogy van kivételük ezekre az eseményekre !! És megvan a weboldalukon. Infó kirándulásokhoz, a szállodától túraútvonalak vannak, különféle nehézségek vannak a Szlovák Paradicsomba, Hornád áttörésig.
5/5  
(Kamila H. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 25. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Jó konyha, barátságos személyzet.
3/5  
(Andrea M. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 20. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Tehát hol is kezdeném ... már nagyon sok szállodában és panzióban voltunk elhelyezve, de a szállás itt alig volt alacsonyabb az átlagnál. Hogy a szoba valóban kicsi volt, elavult, és alig fordultunk meg a fürdőszobában, amit még kezelni tudtunk, de a kád és a lefolyó körüli penész és összességében undorító volt (nem tudom, tudják-e a sava hatásait), a takarítás megingott. A diéta nem volt olyan rossz, de írnám, hogy ugyanolyan kiváló volt, mint a többi. De ami teljesen helytelen volt, az a személyzet volt ... kedvesek voltak, de nem kommunikáltak. Mármint önmagamon. Érkezéskor nem kaptunk információt a félpanziós ellátásról és egyéb szolgáltatásokról. Mindent meg kellett kérdeznünk, semmilyen információt nem kaptunk automatikusan, és itt sok esetet leírhatnék, hogy pontosan mi is ez :) hitetlenkedni. A szálloda csak stratégiai elhelyezkedését használja közvetlenül a Szlovák Paradicsom bejáratánál. Kár, hogy nem kell annyira rossznak lennie. Arra is emlékeznék: D minket közvetlenül a konyha felett kaptak egy szoba (4 fő) minden reggel a séf örök tüsszentését és kb. 6: 30-tól nagyon hangos roma zenét a konyhából, ami nekem tetszik, de olyan diszkó, mint ébresztőóra , nem szerepelt a leírásban: D igen, és miután véletlenül lehúztam a lepedőket, amikor évente legalább egyszer megláttam a matrac állapotát, amelyen aludtunk - ajánlott a tulajdonosnak! Még soha nem írtam ilyen ismertetőt, de valószínűleg azért, mert még soha nem távoztunk ilyen tapasztalatokkal. Egyébként nagyon ajánlom a Slovenský Raj;) -t, de a szállodát nem. Kíváncsi vagyok, hogy nem fogják-e eltávolítani ezt az értékelést, mert amikor eldöntöttük, hol szálljunk meg, akkor ezt a szállodát dicsérték :))))
5/5  
(Alexander P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 10. 9. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Szálloda részleges rekonstrukcióban, remek környezet, segítőkész személyzet, színvonalasabb konyha.
3/5  
(Silvia K. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 30. 8. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
2 erkélyes szobát előre e-mailben közöltünk. A szállodába érkezéskor azt mondták nekünk, hogy csak az egyiknek lesz erkélye, a másikat elengedték egy gyermekes gyermekért. Amit nem értettem, mivel a szobánkban volt egy pótágy. A szállodának nagy lehetőségei lennének, csak kár, hogy a tulajdonos nem fektet be a szálloda rekonstrukciójába. A szobák átlag alattiak, a rugós matracok teljesen lefekszenek, hátulra tolódnak. Az ágy nagyon alacsony. Pótágy - régi kanapé. A fürdőszoba állapota is megérdemelné a felújítást, a legjobb idők már rég elmúltak. Talán csak az ebédlő padlóját újították fel. De mivel turizmus miatt jöttünk ide, ezek a dolgok nem rontották el a számunkra. Véleményt írok, mert ha a tulajdonosok véletlenül elolvassák ezt, ha belépnek a lelkiismeretükbe és felújítják a szállodát, akkor a szálloda valóban nagy potenciállal rendelkezik. A szálloda elhelyezkedése csodálatos, a természet közepén, stratégiai séták a Szlovák Paradicsomba. A környezet valóban tökéletes
5/5  
(Martin K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 24. 8. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Hotel szép, remek étel és a környék csodálatos.
4/5  
(Kateřina K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 23. 8. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda régebbi, de egy éjszakára elegendő. Étel jó, választás több vacsora közül, amit különösen nagyra értékelte a 7 éves fiam, hogy kiválaszthatta, amit szeret. A szálloda stratégiai elhelyezkedésű (amely kellemes kilátást nyújt a szobákból és az étterem egészéről is), fél órás csendes séta után, közvetlenül a Čingov tábla mellett, nem kell költeni a parkolásra.
4/5  
(Ivana J. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 19. 8. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A környezet és a szálloda megfelelt a leírásnak, csak a termál utalványban kínált kedvezmény volt más. A felajánlott 15% helyett a kedvezmény 10% volt. A személyzet segítőkész, szolgáltatási színvonal. Ajánlom.
5/5  
(Jaroslav P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 28. 4. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Régebbi szálloda, nincs luxus, de jó színvonalú, az ételek és a személyzet kiváló, néhány kirándulási útvonal csak a tehetségesebbek számára.
4/5  
(Vítězslav S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 13. 8. 2018
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Beszállás - elégedett. A szoba takarítása - csak a WC-papír utánpótlását, a takarítást (szőnyegfényezés, portalanítás stb.) A tartózkodás teljes ideje alatt nem végzik el.
4/5  
(Ivana K. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 19. 6. 2018
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Elégedettek voltunk a szállással, a szobák gyönyörűen nagyok voltak, leszámítva a reggelire szánt ételeket, amelyek nem voltak elégségesek, de a vacsora remek volt, bár nem tetszett nekünk, amikor a foglalás nem figyelmeztetett bennünket arra, hogy esküvő lesz a szállodában, ami nagyon megzavart minket egy igényes pulyka után. szerettünk volna pihenni, de a zaj nem engedte meg.
5/5  
(Petra M. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 2. 9. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nincs semmi panaszom. A szálloda szerényebb, de a szobák tiszták voltak, az ételek kiválóak, a személyzet is, és ezen felül a szálloda elhelyezkedése is remek - az erkélyről nagyszerű kilátás. Szép nagy rét a szálloda előtt - a gyerekek megkapták a pénzüket.
4/5  
(Ladislav M. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 22. 8. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
OK, elégedettek voltunk, az ételek és minden más megfelelt a leírásnak. 2016 decemberében a foglalás során emlékeztettek arra, hogy nyáron esküvők és szombatok esküvőket tartanak, és a zene messze hallható. Pénteken és szombaton valóban voltak esküvők, de ennek megfelelően alkalmazkodtunk.
5/5  
(Eva I. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 14. 8. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Környezet nagyon szép, a leírásnak megfelelő, étel és kiszolgálás, és mindenképpen ajánlom más vásárlóknak.
5/5  
(Tomáš M. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 3. 8. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon megkedveltük a barátnőmet a tartózkodás alatt, mindent megkaptunk, ami a szelvényen szerepelt, csak egy üdvözlőital valahogy megkerülte minket, de túléltük, a környék nagyon szép volt, és egy darabig sétáltunk a központba, ajánljuk, csak kora reggel.
4/5  
(Stanislav S. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 29. 7. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Régebbi típusú szálloda, az étel jó szinten, a személyzet segítőkész és barátságos.
5/5  
(Pavel K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 17. 7. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Szállás szép, ételek kiválóak, a személyzet nagyon barátságos.
5/5  
(Renáta B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 2. 7. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon elégedett.
5/5  
(Naďa H. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 25. 7. 2016
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Elégedettek voltunk, a szálloda környezete nagyon szép, gyönyörű természet körül.
4/5  
(Lenka K. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 21. 6. 2016
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Kiváló kapcsolat a Szlovák Paradicsom turisztikai útvonalával, ezért is mentünk oda :) A szállodától sétáltunk, nem kellett autóval haladnunk.

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet