Vélemények és értékelések: Hotel Kitty *** (Miskolc)

4,6/5
(Összesen 34 értékelés)nagyon jó
Miskolc, Magyarország (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

4,6/5

Személyzet

4,3

A szállás felszereltsége

4,3

A szállás elhelyezkedése

4,8

Ellátás

4,5

Szállodai szolgáltatások

4,1
5/5  
(Mária G. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 30. 10. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon elégedettek voltunk
4/5  
(Ing. Ľuboš K. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 9. 9. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
a személyzet ésszerű volt a szálloda árához képest. A munkatársak egy részének kommunikációs problémái voltak, mivel csak magyarul beszéltek. a reggeli ugyanaz volt a tartózkodásom mind a 4 napján, és hacsak nem jöttél rögtön a reggeli elején, szinte nem volt mit enned.
4/5  
(Ludmila Č. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 24. 8. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda jó, tiszta, ilyen "három" a kevésbé igényeseknek. A személyzet gyorsabb is lehetne - mi mindig inkább kifogytunk értük, különben nem vártuk volna meg az italainkat :).
5/5  
(Kristián H. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 19. 8. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Szuper elégedettség
4/5  
(Monika J. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 18. 8. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Az ételek átlagosak voltak, kicsit túlértékeltek, a szállodában nincs wellness, ha az uszodai wellnessre gondolsz egy uszodabejárat részeként, akkor nincs benne, a szaunák fizetősek.
1/5  
(Marek M. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 8. 8. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A Travelking portálon keresztül 5 éjszakás tartózkodást biztosítottunk. A szálloda elhelyezkedése nagyon jó, az egyik pozitívum. A lakosztály elég nagy volt egy 4 tagú család számára, de egyszerűen berendezett. Mivel a kihúzható heverőt alvásra alakították, csak egy fotel maradt az ülőhelyre, székek nem voltak, pedig két asztal volt, és klasszikus ruhaszekrény sem. A szobában zajos hűtőszekrény volt, ami rendszeres időközönként bekapcsolt, ami éjszaka zavaró. A szoba tisztasága megfelelő volt, kérésre kitakarítottak. Az ételek finomak voltak, de szórványosan pótolták, ill néhányan egyáltalán nem. A szolgáltatás lassú volt, és inkább próbáltak úgy tenni, mintha nem látnának minket, vagy elfoglaltak volna. Ezért egyik este nem sikerült italt rendelni az étkezésünkhöz. A pincér helyett azonban egy kutya - egy uszkár - figyelt fel ránk, aki minden nap szaladgált a recepción, az étteremben és bement a konyhába is. Amikor elmentünk, hozzáadták a számlánkhoz, és 21 420 Ft-ot, kb. 58 €-t kellett fizetnünk a helyi barlangfürdő belépőjéért, ami állítólag a fizetett tartózkodás részét képezte.
4/5  
(Vladimír V. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 25. 8. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Miskolc-Tapolci város meglehetősen elhanyagolt, időben alszik, nincs angol felirat/címke/ajánlat, minden csak Madarcin
5/5  
(Klára P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 22. 4. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Maximálisan elégedettek voltunk a szállodával és szolgáltatásaival. Közel a gyógyfürdőhöz, egy perc sétára, ideális helyen. A szobák tiszták, az ételek kiválóak és a segítőkész személyzet bármire készen áll. A csomag ára tartalmazza az egész napos gyógyfürdőbelépést. Biztosan nem utoljára voltunk itt. Kiváló!
5/5  
(Hana J. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 2. 4. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda környezete nagyon tetszett, a szolgáltatások megfeleltek az ajánlatnak, egyszer nem működött a szauna, de lesz, másnapra minden rendben volt. A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt, talán egy kis ajánlás, hogy a szállodának vannak térképei az ev. kirándulások. Így a személyzetnek külön kellett nyomtatnia a térképeket. Természetesen nem bántuk, és hálásak voltunk az információkért, csak a személyzet dolgát könnyítené meg, ha készen állna. Az étel és a szolgáltatás nagyon jó volt. Nagyon köszönöm partneremnek, Jan Kroftának a nyújtott szolgáltatásokat.
5/5  
(Dana V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 16. 12. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagy megelégedettség, barátságos és segítőkész személyzet, sajnos a panzió idején nem működött Wellness a szállodában, de a közeli létesítményekbe lehetett menni.
5/5  
(Marcel M. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 20. 11. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Igen, elégedett vagyok, egy kis probléma egy utalvány törlésével, hogy 4, azonnal megelégedésre megoldódott és minden ok
4/5  
(Zdena H. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 26. 10. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda leírása megfelelt. Nagyon kedves személyzet, aki beszélt angolul és németül. Ingyenes parkolás a szállodában (adok egy kártyát, aminek a kocsiban kell lennie, mert a parkolót azok is használják, akik csak a fürdőbe járnak, és akiknek fizetős). Maga a gyógyfürdő körülbelül 100 m-re található a szállodától. Érdekesek. Szezonon kívül csak fedett terek vannak, pl. 2 medence 33-35 fokos vízzel (amelyek a barlangon kívül vannak), majd 2 medence sikátor formájában a barlangokban - az egyikben egy vad folyó kb. 32 fok, majd a következő, melegebb 35 fokban egy kupola egyfajta csillagos égbolttal). Különféle helyek vannak, ahol masszázsfúvókák vannak. Hétvégén voltunk itt, és mivel ide jöhetnek a gyerekek, még az igazán kicsik is, elég fülsiketítő zaj volt, és még a medencékben is, ahol csendes a lakás, gyerekzsivaj volt. Fiatalabb vagyok, így nem bántam annyira, de itt idősebbek ültek füldugóval. Egyébként a wellness külön fizetett (1500 Ft) vagy közvetlenül a bejárati dobozon, vagy a tájékoztatón belül. A Kitty Hotelben való tartózkodásunk alatt 1 ingyenes belépőt kaptunk a fürdőbe (műanyag hevederek a kezeken), így nem kellett sorban állni a bejáratnál és egyenesen bemenni. Az előszobában felmegy a lépcsőn az öltözőkbe (ahol szekrényekben tárolja a dolgokat - visszaváltható 100 Ft). Ha a pénztárnál vásárolod meg a bejáratot, kapsz egy órát, az öltözőben bármelyik narancssárgát választod, a szekrény zölden világít és az óra rácsatolásával zárod (így nem kell 100 Ft), ezt a szekrényen lévő piros dióda jelzi. A büfé ételei Magyarországon kedvező árúak, de nem teljesen egészségesek, inkább sütve, friss zöldség nélkül, ahogy az a hazai gyógyfürdőkben megszokott. A wellness részlegben gőz-, aroma szauna, klasszikus és infra szauna található. Szertartásokat is itt tartanak (500 Ft térítés ellenében), itt a víz ingyenes, az infraszaunában zsetont helyeznek el, amit kérésre átadnak a személyzettől, valamint törölközőt. Reggelente kevesen. A medence közepén 16 fokos vízzel. Kétszer jártunk itt, és azt hiszem, elég volt megismerni ezt az egyedülálló helyet. A fürdő közelében van bobpálya és játszótér, a közelben pedig egy új ellipszis medenceközpont, de nem tudom, hogy van-e itt termálvizük sem. Kellemes kirándulás Lillafüredre, ahol csónakázhatunk, megnézhetjük a szálloda alatti függőkertet, gyönyörködhetünk a vízesésben vagy barlangokban. A Hotel Kitty üdvözlőutalványt ad át pezsgőre (alkoholos, alkoholmentes) az étteremben. Az étterem közvetlenül a hall mellett található. A reggeli és a vacsora önkiszolgáló bankett formájában zajlott, esténként az italok fizetve (a szobaszámlán jóváírható és távozáskor fizethető), ahogy az a szállodákban mindenhol szokás. A fürdő díja 450 Ft / fő / éj kiutazáskor fizetendő. A nemzeti ünnepen voltunk itt, a pótdíj már benne volt az árban. Úgy tűnt számunkra, hogy a szálloda tisztán kedves személyzettel rendelkezik.
5/5  
(Katerina T. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 19. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden pontosan az volt, amit vásároltunk. Kellemes környezet, kedves szálloda, kedves személyzet.
5/5  
(Anton D. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 20. 1. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda étele kiváló. A wellness elrontott, a tartózkodás alatt nem tudtuk használni.
5/5  
(Jana J. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 3. 1. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden az elképzeléseim szerint alakult. Elégedett voltam.
5/5  
(Eva B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 2. 1. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda csendes volt, az ételek kiválóak. Ajánlom.
5/5  
(Jiří P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 1. 12. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden szolgáltatás teljesen rendben volt. A személyzet segítőkész és kedves, vendéglátás kiváló.
4/5  
(Miroslav P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 2. 5. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Hotel szép, tiszta, a személyzet hűvös. Remek hely, közvetlenül a fürdő mellett, közelebb egy másik szállodához. Csak vacsora választás két menüből és semmi sok.
5/5  
(Gerhard R. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 26. 4. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Hotelszup, étel jó választás, személyzet segítőkész. Környezeti szup.
5/5  
(Stanislav H. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 7. 4. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Ez a tartózkodás nem volt hiba !!!
5/5  
(Milena K. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 3. 3. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Kellemes és hangulatos szálloda, csupán néhány méterre a barlangfürdőtől. Érkezéskor automatikusan ingyenes belépést kaptunk a fürdőbe (egy másik szálloda vendégeinek kérniük kellett őket). A szálloda wellnessét nem használtuk, nem is kínálták. Mindenhol tiszta volt, a szobában volt egy hűtőszekrény italokkal, széffel, takarókkal. Hiányzott a hajszárító a fürdőszobában (legközelebb becsomagolom), és a fürdőkád meglepetés volt. A szobában volt egy magyar és angol nyelvű kézikönyv. A szállodában gyakori vendég a szlovák és a cseh, ezért nagyra értékelném a szlovák vagy a cseh fordítást is. A mennyezeten elhelyezett fűtést egy termosztát vezérelte, amelyet nem tudtunk beállítani. A kézikönyvben felsorolt Wifi hálózatok nem értettek egyet a feliratkozókkal, kivéve az egyik vételt. A jel instabil volt. Az ételek remekek voltak. Svédasztalos reggeli és vacsorára két leves, főétel és desszert közül választhat. Az apró hiányosságok ellenére nagyon pozitívan ajánlom és értékelem a szállodát.
5/5  
(Irena D. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 13. 2. 2019
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A Kitty Hotelben nagyon jó volt megszállni. Mindent megkaptunk, ami a szelvényben szerepelt. A személyzet segítőkész és barátságos volt. Jó étel. Határozottan jobb tavasszal vagy nyáron menni. Rengeteg szabadtéri medence és tipp kirándulásokhoz, amelyeket az időjárás miatt nem használtunk. Frissítő standok, éttermek, pizzériák szezonon kívül zárva vannak. A barlangfürdőket érdemes meglátogatni, és a Dyósgyöri várat is.
5/5  
(Mária H. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 1. 5. 2018
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Tetszett a tartózkodás, az ételek jóak, kontinentálisak voltak - kicsit hiányolták az menü szlovák-cseh fordítását. Angolul helyes volt, de nagyra értékelem az erőfeszítést, hogy legalább lefordítsam. Mindennel meg voltunk elégedve. A közelben van egy kastély + sétáltunk a szomszédos parkban.
5/5  
(Roman B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 30. 4. 2018
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Hotel nagyon barátságos, segítőkész személyzet, minőségi konyha.
4/5  
(Tomáš B. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 20. 4. 2018
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Wellness: nagy jakuzzi és infraszauna, a finn elkényeztetett. Szolgáltatások: kiváló reggeli, gyengébbek a vacsorák és kevés a választék. Környezet: szép csendes, gyönyörű Lillafured várat érdemes megnézni.
5/5  
(Andrej S. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 18. 4. 2018
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda tiszta volt, nagyon szép. A személyzet nagyon segítőkész volt. Mindent megkaptunk, ami a szelvényen szerepelt. A barlangfürdők meglátogatása mellett, amelyek közvetlenül a szálloda mellett találhatók, kirándulást tettünk Lillafüredre, ahol a Palotaszálló kastélyszálló, Magyarország legnagyobb vízesése és a Hámori-tó található. Útközben megálltunk a diósgyőri várromnál.
4/5  
(Alexander D. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 4. 3. 2018
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Mindent megkapott, hideg volt a szobában és az ebédlőben.
5/5  
(gardoń A. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 25. 2. 2018
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Szállodai környezet, személyzet, teljes tartózkodás - szuper - ajánlom.
4/5  
(Vlaďka G. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 16. 1. 2018
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden rendben volt, a személyzet kedves és az ételek kiválóak voltak, csak az elrendezés miatt. Elég lenne lefényképezni a menüt, és az ügyfél választana. A szobák nagyon szépek.
5/5  
(oto N. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 31. 12. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon elégedett.
5/5  
(Judita H. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 30. 10. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Gyönyörű szálloda, amely megfelel a leírásnak, gyönyörű környezet. A személyzet és a szálloda szolgáltatásai kellemesek, a tartózkodás alatt a wellness bármikor elérhető. Elképesztő. A szállodától mindössze 2 perc sétára található termálfürdőig csak fürdőköpenyt vigyen magával. Tényleg nagyon elégedettek voltunk, mindenkinek csak ajánlani tudom.
5/5  
(Tlach V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 30. 10. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon kedves, segítőkész személyzet, jó étel, közel a termálfürdőkhöz.
4/5  
(Jiří K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 15. 10. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda szép, tiszta. Kedves személyzet, igyekszik megfelelni a követelményeinknek. Az ételek fényűzőek voltak, kevesen voltunk és választhattunk a menüből. A szobában nem lehet felmelegedni, pl. A fürdőszobában létrát kell bekapcsolni (száraz fürdőruha, törölköző). Ha az átmeneti időszakban a termálfürdőkbe jár, ne számítson a felmelegedésre. A forrásvíz hőmérséklete 31 fok, szauna nélkül hideg lesz.

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet