Vélemények és értékelések: Katalinkert Panzió (Győr)

2,7/5
(Összesen 3 értékelés)Standard
Győr, Magyarország (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

4/5  
(Ondřej B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 1. 10. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Kiváló elhelyezkedés, közvetlenül a városközpontban. Sajnos közvetlenül a torony alatt egy órával, ami már reggel 06:00-kor üt. Normál szállás és étkezés, lehetőség szerint kihasználható. A termálfürdők igénybevételének lehetősége kiváló. Csak azt kell figyelembe venni, hogy a kb. 3,4 ha területen kínált fürdő csak a nyári szezonban érhető el. Ősszel a legtöbb medence és látnivaló zárva tart.
3/5  
(Sylva M. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 2. 9. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szállás enyhén szólva nagyon egyszerű, egy miniatűr szoba a tető alatt, gardrób nélkül, minimális tárolóhellyel és egy ablakkal, amely a tetőre vezet, és amelyben nincs paraván. Csak teljesen kinyitható. Kérésünkre a szobát nagyobbra cserélték, igaz, csak másnap, de ezt nagyra értékelem. Viszont a paravánok az ablakokban szerintem alapfelszereltségnek számítanak, ha nincs klíma, de sajnos sehol. A reggeli csak hideg, nagyon mérsékelt. Egy este egyáltalán nem volt meleg víz. Tehát a tartózkodás valóban az igényteleneknek szól. Egyébként nagy előny az elhelyezkedés, közvetlenül a központban, de csendes utcában. Itt nem lehet parkolni.
1/5  
(Pavel V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 6. 8. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Az egyetlen pozitívum a panzió belvárosi elhelyezkedése és a fürdő közelében. Még törölköző sem volt a szobában. Parkolás több mint 500 m-re. Reggeli katasztrófa. Valószínűleg a legrosszabb, amit valaha is tapasztaltam. Szoba három asztallal 8 apartman számára. Tehát mindig tele. Csak pirított kenyér, néhány kör szalámi és sajt, paprika, pástétom, joghurt, vaj, chips gyerekeknek - üres edények. Ez minden. Jön egy szoba, és szinte semmi sem marad. Undorodtunk, és egy nappal korábban indultunk.

Aktuális ajánlatunk Katalinkert Panzió

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet