Vélemények és értékelések: Kinderhotel Schneekönig **** (Alpok)

4,7/5
(Összesen 3 értékelés)nagyon jó
Falkertsee, Ausztria (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

5/5  
(Žaneta A. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 30. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Hotel kedves, tiszta, barátságos személyzet.
4/5  
(Renáta P. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 9. 7. 2017
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda környezete gyönyörű volt - Karintia varázslatos táj. Csak közepesen voltunk elégedettek a szállodával. A szálloda tulajdonosa (vagy az adminisztrátor?) Az egész személyzet magyar, és a szálloda a magyar ügyfélre is orientálódott, ami rendben van, kivéve, hogy az angol és a német személyzet és a tulajdonos szintje nagyon alacsony, tehát mindannyian idő küzdött a kommunikációs gáttal. A férjemmel vegetáriánusok vagyunk, ezért főleg az étrendről konzultáltunk. Szinte semmi sem igaz, amiben megállapodtunk. Az elsők között jártunk vacsorázni, de szinte mindig utoljára szolgáltak minket. A Hotel Schneekonig egy családi szálloda. A személyzet napi programot kínál animátorral rendelkező gyermekek számára, de problémás kommunikáció miatt nem használtuk. A medence, még a gyermekmedencében is, elég hideg volt a víz, a medencében a fiunk felvágta magát valamire a medence falában. Az erőnléti gépek eltörtek, a gyerekek sarkában sok játék elromlott vagy nem működött. Egész tartózkodásunk alatt egyszer sem cserélték törölközőnket és nem vitték ki a szemetet, amíg ki nem raktuk őket a szoba elé. Nagyon jó volt, hogy szállodai babakocsit és portást bérelhettünk, de a biciklit nem a fiamnak használtuk, mert nem működött megfelelően. Ennek ellenére élveztük a nyaralást, mert Karintia annyira sok túrázási és kirándulási lehetőséget kínál, hogy csak minimálisan tartózkodtunk a szállodában.
5/5  
(Karolina P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 1. 4. 2016
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Összességében elégedettség, nagyon barátságos személyzet és szálloda menedzsment. Az étel nagyon finom. Jövőre is szeretnénk meglátogatni a szállodát.

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet