Lázeňský dům Palacký

Lázeňský dům Palacký

Plzeňská 59, Konstantinovy Lázně
Csehország

+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-tól
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
250 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 50 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
100 m
távolság a fürdőtől
0,2 km
Busz megálló
0,7 km
Sípálya
30 km

A szálláshelyről

A Mánes, Palacký és Purkyně fürdőházak Konstantinbadban, Csehország egy békés fürdővárosának központjában találhatók. A környék látnivalóit is megcsodálhatja, úgy mint Marienbad városát (30 km), vagy Pilsent (40 km). Fedezze fel Karlovy Vary (60km) mesés környezetét, amely egy kisebb autóút megtételével elérhető.

Hol fogok aludni?

A szállás a három azonos berendezésű fürdőház egyikében található. A szobákban az ágyon/ágyakon kívül dolgozó asztal, TV, telefon, WiFi kapcsolat és hűtőszekrény is rendelkezésre áll, valamint privát fürdőszoba, ahol hajszárító, piperecikkek és törölközők is találhatók.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A kellemes félpanziós ellátást a közeli szállodákban (Jirásek vagy Prusík) veheti igénybe. Mindkét szálloda egy természetes ásványvízforrással rendelkező parkon keresztül, csupán néhány perc alatt elérhető.

Hol kapcsolódhatok ki?

Konstantinbadban számtalan fürdési lehetőség van. A Hotel Jirásek szállodában egy kisebb medence, míg a Hotel Prusíkban egy modern, 800 m²-es terület várja a Konstantin wellnessközpontban.

Lazuljon el a nagyobb medence, a pezsgőfürdők, a finn, aroma- és gőzszaunák között, valamint próbálja ki a fürdőparkban található híres Kneipp-taposót is, amely néhány perc alatt elérhető.

Kipróbálhat egy tökéletes, bár sokkal hidegebb fürdési lehetőséget a közeli Hradiště kőbányában.