Vélemények és értékelések: Strand Hotel Bogács *** (Bogács)

3,7/5
(Összesen 9 értékelés)
Bogacs, Magyarország (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

3,7/5

Személyzet

3,9

A szállás felszereltsége

3,6

A szállás elhelyezkedése

4,2

Ellátás

3,4

Szállodai szolgáltatások

3,6
5/5  
( Gyuláné F. - Magyarország Magyarország)
Az értékelés létrehozva: 24. 10. 2023
Azt kaptuk, amit igértek
3/5  
(Lumír Š. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 27. 7. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Az autotábor népszerűsége miatt a fürdő teltségével értéktelenné válik. Még az újszülöttek is fürödnek a meleg és gyógyító medencékben, és senki nem bánja... Legközelebb másik szállodát választunk.
3/5  
(Jitka K. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 20. 3. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Meglepődtünk, hogy félpanziós ellátással csak 16 óráig szolgálnak fel ételt, akkor az étterem zárva tart. Bár megengedik, hogy ételt rendelj, és este a szálloda portása felmelegíti. Az ételválaszték azonban nagyon szerény, melegítésre csak a leves és a gulyás alkalmas. Azon is meglepődtünk, hogy az étlapon ingyenes belépés szerepelt a fürdőbe, de a fedett fürdőért külön fizetnünk kellett. A szállodában nem fogadnak el kártyát, és a hatótávolságon belüli egyetlen ATM valószínűleg sokáig nem működött.
3/5  
(József Ignác J. - Magyarország Magyarország)
Az értékelés létrehozva: 19. 2. 2023
A szálloda környezete tetszett, a strand közelsége, a 22 óráig tartó fürdőzés jó volt! Az internetre csak 2.nap tudtunk rácsatlakozni, a TV első nap nem működött, a recepción az este a problémát nem tudták orvosolni. Étkezés megfelelő, az ételek finomak voltak!
5/5  
(Lumír Š. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 26. 7. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A fürdő és a szálloda környezete megfelelő volt az elhelyezkedéshez és az árhoz. A fürdőszoba apró hibáit, mint például a zuhanyból szivárgó víz, meg lehetne vizsgálni, de ki kellett volna takarítani.
4/5  
(Vladimír P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 14. 5. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A tartózkodás megfelelt a leírásnak. Az ételek és az egyéb szolgáltatások rendben voltak. A személyzet egyik tagjának ünneplése kellemetlen volt - nagyon zajos 01:00-ig. Természetesen egyik vendég sem szunyókált.
3/5  
(Jitka P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 7. 3. 2022
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Sziasztok, sajnos nem tudunk mindent dicsérni. Elsősorban ezért esett a választásunk a szállodára - "nem kell nyelvi akadályoktól tartani, a személyzet szlovákul beszél és korlátlan hozzáférés a szállodához kapcsolódó gyógyfürdőbe (6 medence)". Az egész ott tartózkodás alatt a személyzet egy szót sem tudott szlovákul, csütörtökön és pénteken tudtunk uszodába menni. Végül a recepciós a kültéri medencékre mutatott, és vállat vont. A másik probléma a diétával volt. Reggel bementünk az étterembe reggelizni, mindenki észrevétlenül elhaladt mellettünk, a recepciós is, de kérésre átvezetett a szálloda másik végébe és mutatott egy kisebb étkezőt. Este elmentünk vacsorázni és a helyzet megismétlődött. Egy másik recepciós elmagyarázta, hogy nem vacsoráztunk, és el kell mennünk az étterembe (félpanziós ellátást fizettünk). Végül telefonon adott nekünk egy szlovákul beszélő hölgyet. Elmagyarázta, hogy vacsorát kell rendelnünk. Kárpótlásul felajánlotta nekünk a vasárnapi ebédet (10 órakor el kell hagyni a szobát). Nekünk másképp tetszett a szálloda, mindenhol tiszta.
3/5  
(Zdena H. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 30. 10. 2021
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nem lehetnek elvárásaid. A szálloda 90 éves stílusban épült. A szálloda előtt van egy kis parkoló (1000 Ft / nap). Ezen kívül induláskor fürdőadót fizettek. A személyzet nagyon kedves. Beszél magyarul és egy kicsit angolul, ezért jobb, ha van egy fordító a mobilodon. Az az elképesztő, hogy reggel 6-tól este 22-ig lehet vendégként használni a fürdőmedencéket, ami még rosszabb, hogy bár félpanziós ellátást fizettünk, ők nem tudtak róla, és hosszas találgatás után tényleg elmondták. De a vacsora nem olyan, mint a vacsora. Délután 3-kor már kajáltunk, már nem lehetett, szezonon kívül és hétvégén, mert az étterem csak 15 óráig mért. Az étterem inkább egy 90-es évekbeli általános iskola ebédlőjének tűnt. A választás volt rántott étel vagy leves (gulyás és húsleves) zöldség csak drága, nem volt friss, édes (palacsinta, galuska)... Nos, ma már nem látni a szállodákban, ezért kellett feldolgozni, (mint azt mondják: "háború a mi ellenünk"). Összegezve: fürdés remek, kaja "lehetséges", szoba tiszta, csak a vizet kell sokáig megbocsátani, hogy meleg víz folyjon; wellness a szállodában (finn szauna és szolárium átlag), a fürdőben fizetett wellness jobb volt. Kár, hogy a szállodának nincs több erőfeszítése, mert az luxus lenne. Borospincék egy rövid sétára a szállodától, jó borokkal. 17 órakor érkezéskor már nem vacsoráztunk, ajánlottak nekünk a szomszédos Albastrom vendégházat, és örültünk, hogy nem ott lakunk (horror tapasztalat és elég kitartóak vagyunk), jobb volt egy kicsit távolabbi pizzéria Kőkorszaki Pocak-tömő Étterem. Talán véletlen, rossz idő, de szívesen visszatérünk ide, a hiányosságok ellenére is, mert az úszás nem volt hiba.
4/5  
(Zdena S. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 8. 7. 2020
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda kedves, a személyzet kedves, az étel (reggeli) gyengébb, de a közeli étteremben jól lehetett enni. Nagyszerű víz.

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet