Ha szeretne a természet és az érdekes nevezetességek közelében pihenni, akkor ennek tökéletes kombinációját Miskolcon találja. Kétszemélyes kikapcsolódás várja az elegáns Hotel Öreg Miskolcz ****-ban, ahol félpanziós ellátásban részesülhet, továbbá használhatja a szálloda szaunáját is.

A szálláshelyről

A Hotel Öreg Miskolcz **** Észak-Magyarországon található, Miskolc belvárosának központjában. Miskolcon felfedezheti a Diósgyőri várat (8 km), az Avasi gótikus templomot (2 km), a Vadasparkot (17 km) vagy a gyönyörű Tündérkertet is. A város kulturális nevezetessége a Nemzeti Színház (550 m), amely ma Magyarország egyik legrégebbi színháza, és egyben Közép-Európa első kőszínháza. Számos múzeumot meglátogathat például a régészeti lelőhelyekre összpontosító Pannon-tengeri Múzeumot (1,5 km) vagy a Herman Ottó életével és munkásságával foglalkozó Pelelakot (15 km).

Ha a természet ölelésére vágyik, érdemes ellátogatni Lillafüredre (15 km) a Bükki Nemzeti Parkban, ahol több csodás barlang, Magyarország legnagyobb vízesése és a romantikus Hámori-tó várja a látogatókat. Különösen népszerű a családok és a szerelmespárok körében a Lillafüredi Állami Erdei Vasút, amely Miskolctól Ómassáig közlekedik az erdőben. A Lillafüredi libegőről csodás kilátás nyílik a látogatók szeme elé.

Tegye még élvezetesebbé téli pihenését Miskolcon a Bánkúti sípályán (31 km) való siklással, ha decemberben jár Miskolcon, utazzon Magyarország egyik legszebb karácsonyi villamosán, élvezze a koncerteket, az adventi gyertyagyújtást, vagy utazzon a Mikulásvonaton.

A közelben további történelmi látnivalók is találhatók, mint például a középkori Diósgyőri vár (7,7) és a Lillafüredi Palotaszálló (14km) gyönyörű kertjeivel és az ország legmagasabb vízesésével.

Látogasson el a világszerte egyedülálló Miskolctapolcai Barlangfürdőbe. Az Ellipsum Élményfürdő jelenleg zárva tart, azonban nem kell aggódnia, hiszen a közelben csodás gyógyfürdők vannak Tiszaújvárosban (33 km), Mezőkövesden (45 km), Bogácson (52 km) Egerben (52 km), Egerszalókon (65 km) és Demjénben (67 km) is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy elegáns légkondicionált kétszemélyes vagy két külön ággyal ellátott szobában lesz. A szobák a századforduló hangulatát idézik, elegáns bútorokkal. Minden szobában megtalálható a TV, rádió, telefon, széf és minibár, valamint törölközőkkel és a hajszárítóval ellátott, privát fürdőszoba. Néhány szobához erkély vagy terasz tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étteremmel, bárral és kávézóval rendelkezik. A napot büféreggelivel indíthatja. A nap folyamán az étterem menüjéből választhat. Előzetes egyeztetés alapján speciális diétás menüt is kérhet. Hétvégenként élvezhet a kellemes élőzenét is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness részlegében finn, gőz- és infraszauna, merülőmedence és hidromasszázs zuhany áll rendelkezésre. Ha egy kis kényeztetésre vágyik, válasszon a szépségápolási kezelések közül, például egy manikűrt vagy pedikűrt.


NTAK: SZ19000632 - Hotel

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda vendégei kipróbálhatják az asztaliteniszt vagy a klasszikus teniszt, vagy akár kerékpározhatnak is. A szállodában ingyenes kerékpárkölcsönzésre is van lehetőség.

Hotel Öreg ****

Hotel Öreg ****

Horváth Lajos u. 11. , Miskolc
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Öreg Miskolcz Kft. Cégjegyzékszám: 05-09-010440


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
3 500 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a fürdőtől
65 km
Busz megálló
0,1 km