Tökéletes pihenés Pápán. A különleges Hotel Villa Classica ****-ban bőséges félpanziós ellátásban, a gyógyfürdők használatában, a szálloda wellness-részlegének korlátlan használatában és ingyenes kerékpárkölcsönzésben lehet része.

A Travelking által ellenőrizve

“A szüleimmel és a nagymamámmal mentem, és mindannyian imádtuk a szállodában töltött időt. A szobák nagyon tágasak voltak, a szálloda berendezése szép keleti dizájnú, a személyzet pedig barátságos volt. A legnagyobb benyomást azonban a félpanziós ellátás tette ránk, bőséges menüből választhattunk. Egyedül azt sajnáljuk, hogy nem volt időnk meglátogatni a fürdőt, ami a fotók alapján remekül néz ki.”

Nikol Chrástová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-6 2020

A szálláshelyről

A Hotel Villa Classica ****Pápa városában található, csupán néhány lépésre a történelmi belvárostól, amely barokk építészettel büszkélkedhet. A gyönyörű Esterházy-kastély (800 m) és a termálfürdő (1 800 m) közelében szállhat meg, amely fedett és kültéri területekből áll. Kiránduljon egyet Celldömölk (30 km) egyedülálló gyógyfürdőjébe a kihalt vulkán lábánál, Győrbe (42 km) vagy Sárvárra (46 km).

Hol fogok aludni?

Szállás tágas Standard kétágyas szobában. A szobák felszereltsége: légkondicionáló, TV, WiFi csatlakozás, telefon, minibár, széf és zuhanyzós fürdőszoba. A szobában térkép és a brosúrák várják, valamint kirándulási tippek a környékre.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Reggelente svédasztalos reggeli várja a szálloda éttermében vagy jó időben a szabadtéri teraszon. Esténként pedig 3 fogásos gourmet vacsorát választhat az étlap széles kínálatából (leves, főétel és desszert). Hagyományos magyar levesek, különféle húsételek, halételek és a finom desszertek. A nap folyamán ebédet, desszerteket, kávét vagy csapolt sört is kérhet. Az étterem vasárnap 14:30-kor zár.

Hol kapcsolódhatok ki?

Tökéletes kikapcsolódás várja az igazán különleges hangulatú keleti stílusú wellness-részlegben. Próbálja ki a válasszon a 3 típusú szauna (finn, bio és infra) közül, frissüljön fel az élményzuhany vagy a masszázsszék használata közben.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Látogasson el a stílusos Safari Club-ba, ahol biliárdozhat, dartsozhat vagy csocsózhat. Ha kirándulni szeretne, a szálloda személyzete örömmel segít a kerékpárkölcsönzésben is Önnek.


SZ19000025 - Hotel

Hotel Villa Classica ****

Hotel Villa Classica ****

Bástya utca 1 , Pápa
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Villa Classica Kft. Cégjegyzékszám: 19-09-514955


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a fürdőtől
1,8 km
Busz megálló
0,7 km