Pihenjen a családi kézben lévő Hotel Amstel **** szállodában, Győr történelmi fürdővárosában, csupán 5 perc sétára a népszerű termálfürdőtől. Egész napos belépés a gyógyfürdőbe, bőséges félpanziós ellátás, korlátlan belépés a szaunába és számtalan egyéb juttatás várja a szállodában a Duna mellett.

A szálláshelyről

Az Amstel Hattyú Panzió **** egy nagy zöld park közepén található, a Mosoni-Duna partján. Győr látványosságai néhány perc alatt elérhetőek, például a városra néző, híres Rába Quelle termálfürdő mindössze 450 méterre található a panziótól.

A város tele van barokk műemlékekkel, amelyeket mindenképpen érdemes meglátogatnia. A közeli Pannonhalmi Főapátság (25 km), amely az UNESCO Világörökség részét képezi, az egyik legrégebbi magyar emlékmű, amelynek kertjében számos ritka virágfaj található.

A Szigetköz (30 km) természetvédelmi területe gyalogosan, kerékpárral, hajós vagy lovas túrákon fedezhető fel. A Szigetköz Kalandpark (35,7 km) kötélpályákból, különböző akadályokból és egyéb attrakciókból álló hálózatával várja a kalandra vágyókat, vagy látogasson el a Dodó Vadfarm és Szabadidőparkba (30,5 km), ahol vaddisznót, őzet, dámszarvast és muflont láthat.

Hol fogok aludni?

Szállása a 22 hangulatos, korszerűen felszerelt kétágyas szoba egyikében lesz. Minden szoba légkondicionált, valamint mindegyikhez privát fürdőszoba tartozik. A kényelmes franciaágyon kívül TV, telefon, kis hűtőszekrény és egy ülőgarnitúrával ellátott asztal is található a szobákban.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az Amstel Hattyú étterem kínálatában hagyományos magyar, valamint nemzetközi ételekkel találkozhat modern formában. Nagy hangsúlyt helyeznek a szezonalitásra, a kiváló minőségre és az alapanyagok frissességére.


PA19001256 - Panzió

Panzió Amstel ***

Panzió Amstel ***

Töltésszer u. 18 , Győr
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
V.I.C Kft. Cégjegyzékszám: 08-09-033040


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
5 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Kerékpártároló
Konferencia terem
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a fürdőtől
0,4 km
Busz megálló
50 m
Aquapark
0,4 km