Pihenjen Győr városában. A Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa **** bőséges félpanziós ellátást kínál a helyi ír stílusú étteremben, valamint egy gyönyörű, tágas wellness-központot nagy úszómedencével, pezsgőfürdővel és szaunákkal.

A szálláshelyről

A Golden Ball Club Hotel **** a festői Győr városának központjában található, az Eötvös tér mellett. A városközpont tele van barokk műemlékekkel, köztük a legismertebb a Püspökvár. A közelben található a híres Rába Quelle (1 km) termálfürdő csodálatos panorámás kilátással a történelmi városközpontra. Egy rövid autóúttal eljuthat az UNESCO listáján szereplő Pannonhalmi Főapátságba (22 km), amelynek kertjében sok ritka virágfaj található. A Szigetköz (30 km) védett tájvédelmi körzet, amely gyalogosan, kerékpárral, hajós vagy lovas kirándulással is felfedezhető.

Hol fogok aludni?

Szállás elegáns kétágyas szobában. A szoba felszereltsége: légkondicionáló, LCD TV, WiFi kapcsolat, minibár, széf és zuhanyzó és hajszárítóval ellátott, saját fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme a hagyományos magyar és nemzetközi konyha specialitásait kínálja. Itt reggelit és vacsorát szolgálnak fel svédasztalos stílusban vagy napközben lehetőség van ételeket rendelni az étlapról.

Hol kapcsolódhatok ki?

A tökéletes pihenéséről a wellness központ gondoskodik majd élmény, pihenő és gyermekmedencéivel. Finn és infravörös szaunáival, gőzkabinjával, sókamrájával és napozóágyakkal ellátott relaxációs helyeivel.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az aktív pihenésre vágyók értékelni fogják a légkondicionált fitneszközpontot, amelynek területe 250 m². Ezen kívül 3 squash pálya, edzői szolgáltatás és táplálkozási tanácsadás is rendelkezésre áll.


SZ19000266 - Szálloda

Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa ****

Golden Ball Club Wellness Hotel & Spa ****

Szent István út 4. , Győr
Magyarország

+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Étterem
Fitness
Minibár
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a fürdőtől
1 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
1,8 km