A Kehidakustány gyógyfürdőtől mindössze 3 km-re található a Batthyány Kastélyszálló ,ahol korlátlan belépést élvezhet a termálmedencékbe, a pezsgőfürdőbe és a szaunába, valamint kiváló svédasztalos reggeliben és bőséges vacsorákban lehet része. Számos animációs program is várja Önt és az egész családját. A 6 év alatti gyermekek ingyenes ellátásban részesülnek.

A szálláshelyről

A Batthyány Kastélyszálló **** Zalacsány csendes falujában található, amely a gyógyfürdő, a természet és a pihentető nyaralás szerelmeseinek békés oázisa lesz, akár kettesben, akár a családdal érkeznek. Gyönyörű kastélykerttel, medencével és gyógyhatású termálvízzel ellátott wellness-részleggel.

Érdemes ellátogatnia a közelben lévő Hévízre (10 km), ahol festői történelmi belvárost, sétányt és a híres termál tavat is megtalálhatja. De a helyi történelmi és kulturális látnivalók is nagy vonzerőt jelentenek, mint például a Szentlélek templom, amely egyedi építészetével és kék homlokzatával nyűgözi majd le, vagy a Termelőipiac, ahol a tudatos vásárlóknak kínálnak minőségi és vegyszermentes termékeket.

Szintén a közelben található egy másik turisztikai szempontból érdekes város, Keszthely (15 km), ahol a Helikon-kastély és további múzeumok találhatók (Marcipán, Játékmúzeum és Cadillac Veteránautók múzeuma). Ha pedig a Balaton (19 km) szépségeit szeretné felfedezni, ezt számos túraútvonal mentén megteheti.

Hol fogok aludni?

A szállodában egy kényelmes, történelmi stílusban berendezett szobában fog megszállni. Minden szoba légkondicionálóval, LCD TV-vel, WiFi kapcsolattal, széffel, telefonnal és privát fürdőszobával, hajszárítóval és kozmetikumokkal van felszerelve.

A Standard szobák (22-28 m²), amelyek a földszinten, az első illetve a második emeleten találhatók, maximum 2 fő számára alkalmasak, ezekhez a szobákhoz nem biztosítanak pótágyat. Felár ellenében van lehetősége Superior szobát, családi szobát vagy lakosztályt is választani.

A Superior szobák, amelyek a földszinten és az első emeleten találhatók, tágasabbak (30-40 m²), egy hálószobából és egy külön nappaliból állnak. A nappaliban egy kanapéágy is található, amely szükség esetén pótágyként használható plusz 2 fő részére, így a szoba összesen 4 vendég befogadására alkalmas.

A Lakosztályok (42-50 m²) a földszinten, az első és a második emeleten találhatóak, melyekhez egy hálószoba és egy különálló nappali is tartozik, ahol 2 pótágy elhelyezésére is van lehetőség. Egyes lakosztályok erkéllyel is rendelkeznek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az elegáns szálloda étterme magyar és nemzetközi ételeket kínál, illetve nyáron a szabadtéri teraszon grillezett specialitásokat fogyaszthatnak a vendégek. Az étteremben svédasztalos reggelit és vacsorát szolgálnak fel. A kínálat összeállításában tekintettel vannak a vegetáriánusok és cukorbetegek igényeire is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A luxusszálloda wellness-részlegében masszázsokkal, pakolásokkal vagy aromás fürdőkkel is tökéletessé válhat a pihenése. Szabadtéri és fedett termálmedence, pezsgőfürdő, finn szauna és élményzuhanyok egyaránt találhatóak a wellness-részlegben. Ha sakkozni támad kedve, arra is kínál a szálloda megoldást. A medence termálvize enyhíti a stresszt, az idegességet és az álmatlanságot. A Kehida Termál-, és Gyógyfürdő (3 km) vizéhez hasonlóan a szálloda medencéjében található víz segít enyhíteni az asztmát, az allergiás tüneteket és jó hatással van a nőgyógyászati és mozgásszervi betegségekre is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek számára szabadtéri játszótér és gyermek sarok is rendelkezésre áll. Idősebb gyermekek és felnőttek egyaránt jól szórakozhatnak a dartsal és asztalifocival.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda számos lehetőséget kínál sportolásra és szabadidős tevékenységekre. Itt találhat tenisz-, strandröplabda-, golf- és minigolfpályát, valamint a gyalogtúrázásra is kiváló lehetőségek állnak rendelkezésre.


SZ19000345

Batthyány Kastélyszálló ****

Batthyány Kastélyszálló ****

Csány László u. 24. , Zalacsány
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
SGHTHERMÁL Kft Cégjegyzékszám: 5510-113-20


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Baby barát
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a fürdőtől
3 km
Busz megálló
0,8 km
Aquapark
30 km