Legyen egy igazán fényűző kikapcsolódásban része Sárváron! Az 5 *-os Spirit Hotel Thermal Spa lenyűgöző prémium szobákat, bőséges félpanziós ellátást és korlátlan belépést biztosít a luxus 10 000 m² alapterületű Oázis Wellness & Spa-ba. 22 fedett és kültéri medence (köztük számos termálmedencével), pezsgőfürdő, Kneipp fürdő, szaunavilág és fitneszterem is Önre vár. A szállodában természetesen minőségi wellness kezelésekben is része lehet.

A szálláshelyről

A Spirit Hotel Thermal Spa ***** egy kifinomult és fényűző szálloda Sárvár fürdővárosában. A termálfürdő mindössze 1 km-re található a városközpont pedig kevesebb mint 2 km-re. A Nádasdy vár egy rövid, 15 perces sétával elérhető. De szinte biztosak vagyunk benne, hogy valószínűleg Ön is annyira fogja élvezni a szállodában töltött időt és a rengeteg szolgáltatást, hogy kedve sem lesz kimozdulni onnan.

Hol fogok aludni?

Szállása a 271 elegáns, erkélyes vagy teraszos dizájnszoba egyikében. A Prémium szobák luxus felszereltsége 5 csillagos színvonalú, TV-vel, WiFi kapcsolattal, telefonnal, hőmérséklet-szabályozási lehetőséggel, széffel, saját fürdőszobával zuhanyzóval és káddal, hajszárítóval, fürdőköpennyel, papuccsal és szállodai kozmetikumokal.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A luxusszálloda Onyx étteremében gasztronómiai különlegességeket kínálnak nap mint nap. A napot gazdag választékú, egészséges svédasztalos reggelivel indíthatja és gyertyafényes svédasztalos vacsorával zárhatja. Különös gondot fordítanak a desszertek elkészítésére, a fogások nemzetköziségére és az alapanyagok frissességére.

Hol kapcsolódhatok ki?

Ötcsillagos szálloda egy magyar fürdővárosban wellness-részleg nélkül? Efelől egy percig sem kell aggódnia, hiszen a szálloda Oázis Wellness & Spa központja 10 000 m²-en terül el. 22 medencében csobbanhat az itt töltött idő alatt. A klasszikus medencéken túl, rengeteg termálvizes medence is található a wellness központban, valamint szaunavilág, 9 szaunával, hammammal és exkluzív relaxációs területtel. A teljes feltöltődés érdekében számos wellness-kezelés közül is választhat.


SZ19000325 - SZALLODA

Spirit Hotel Thermal Spa ***** Sárvár

Spirit Hotel Thermal Spa ***** Sárvár

Vadkert krt. 5. , Sárvár
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Spirit Hotel Gyógyszálloda Kft. Cégjegyzékszám: 0109920356


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
4 500 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
2 000 - 3 000 Ft/nap

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Távolság a fürdőtől
0,2 km
Busz megálló
3,2 km
Aquapark
10 m