Utazzon Észak-Magyarországra a népszerű Miskolctapolcára, és élvezze a korlátlan wellness-pezsgőfürdőzést és szaunázást. A Barlangfürdő közelében található Park Hotel-be szóló ajánlatunk tartalmazza a félpanziós elltást is.

A szálláshelyről

A Park Hotel *** Miskolctapolcán található, néhány perc sétára a híres barlangfürdőtől (1 km), a kalandparktól és a bobpályától. Látogasson el a közeli Avalon Parkba (1,9 km) is, ahol gokartozhat, a gyermekek pedig játszhatnak a Maya játszóparkban vagy pihenhet is a wellness központban. Családosok számára ugyancsak kötelező program Miskolctapolcai Kalandtúrapark is.

Emellett érdemes még Miskolcon megnéznie a Diósgyőri várat (10 km), a Vadasparkot (13 km) vagy a festői szépségű Népkertet (5 km), benne ritka növényekkel valamint a klasszicista házakkal és a Pannon-tenger Múzeummal (5 km) körülvéve. Kihagyhatatlan célpont a város legrégebbi épülete, a gótikus stílusú Avasi templom (5,5 km) vagy a Deák téren található Görögkatolikus templom is.

A téli hónapokban a város az ország egyik legszebbkarácsonyi vásárának, ad otthont. A látványosságok között szerepel a karácsonyi villamos és az óriáskerék, ezen felül pedig előadásokon, koncerteken vagy különféle kézműves foglalkozásokon vehet részt minden érdeklődő.

A környéken lévő természeti szépségeket és a Bükk hegységet számos túraútvonalon fedezheti fel, amelyek például a Szeleta, a Szent István és az Anna barlanghoz (15 km), vagy a Zsófia kilátóhoz (15 km) vezetnek. Érdemes ellátogatni Lillafüredre (15 km), ahol Magyarország legnagyobb vízesése és a romantikus Hámori-tó várja a látogatókat. Különösen népszerű a családok és a szerelmespárok körében a Lillafüredi Állami Erdei Vasút amely Miskolctól Ómassáig közlekedik az erdőben. A Lillafüredi libegőről csodás kilátás nyílik a látogatók szeme elé.

A világszerte egyedülálló Miskolctapolcai Barlangfürdő újra teljes nyitva tartással várja a vendégeit. Az Ellipsum Élményfürdő viszont jelenleg is zárva tart, azonban nem kell aggódnia, hiszen a közelben további csodás gyógyfürdőket fedezhet fel: Tiszaújváros (33 km), Mezőkövesd (45 km), Bogács (52 km) Eger (52 km), Egerszalók (65 km) és Demjén (67 km) is pazar wellness élményt kínál a pihenni vágyóknak.

Szintén a közelben található a híres Tokaji borvidék, amely az UNESCO Világörökség része.

Hol fogok aludni?

Szállása a hotel privát fürdőszobával és wifivel felszerelt szobáinak egyikében lesz.

  • A Standard kétágyas szoba franciaággyal vagy két különálló ággyal rendelkezik, íróasztallal, hűtőszekrénnyel, szekrénnyel, TV-vel és lámpás éjjeliszekrénnyel felszerelve. A privát fürdőszobában zuhanyzó és WC található. Választhat erkélyes, erkély nélküli vagy tetőtéri szobát is.

  • A Standard háromágyas szobát egy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal rendezték be. Ennél a szobánál rendelkezésre áll íróasztal, TV, ventilátor, szekrény és éjjeliszekrények is. A privát fürdőszobában zuhanyzó és WC található.

  • A Standard apartman két szobával rendelkezik, így akár 4 vendég számára is jó választás. Mindkét szobában egy franciaágy található, és a felszereltséghez TV, hűtőszekrény, gardrób és világítással ellátott éjjeliszekrények járulnak hozzák. A fürdőszobában zuhanyzó és WC található. Lehetősége van erkélyes vagy erkély nélküli apartman választására is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme ízletes ételeket kínál minden vendég számára. Élvezze Ön is a legfinomabb fogásokat, miközben feltöltődik a következő kalandhoz. Az ételeket a stílusos üvegezett teraszon vagy a tágas, fedett étkezőben fogyaszthatja el. A reggelit és a vacsorát utóbbiban szolgálják fel. Ha pedig megszomjazik, élvezze kedvenc italát egy is harapnivaló mellett a recepció melletti lobbibárban, ahol bőrfotelek gondoskodnak a maximális kényelemről.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egyedülálló kikapcsolódást keres? Megtalálja azt a szálloda csodálatos wellness részlegében. A főszezonban a kényelmes napozóágyakkal felszerelt szabadtéri medencében úszhat. A medence mellett egy pezsgőfürdő is található, amely egész évben használható.

A beltéri wellness részlegből sem hiányzik a pezsgőfürdő, amit egy finn szauna és egy sószoba egészít ki teljes körű élménnyé. Ha pedig egy kicsit kényezetni szeretné magát, próbálja ki az egyedülálló gyógynövényterápiás kezeléseket.

A szálláshely kiváló elhelyezkedésének köszönhetően nem lesz messze a híres Miskolctapolcai Barlangfürdőtől sem, ahová mindenképpen megéri ellátogatnia.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda örömmel fogadja a gyermekes családok érkezését. Szükség esetén biztosítanak Önnek baba felszereléseket is, például kiságyat, etetőszéket és fürdőkádat, de nem felejtkeztek a kicsik szórakozásáról sem, a kertben ugyanis egy ugrálóvárral felszerelt játszótér található. A család közös szórakozásáról pedig az asztalitenisz, a csocsóasztal vagy a biliárd gondoskodik.


NTAK: SZ19000988

Park Hotel ***

Park Hotel ***

Csabai út. 16 , Miskolc
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Parkhotel Club Kft. Cégjegyzékszám: 23009567-2-05


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
1 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a fürdőtől
1 km
Busz megálló
0,3 km