A Tapolca Fogadó ***-ban kellemes szobákkal, félpanziós ellátással és egy üveg borbekészítéssel várják Önt. A gyermekek 6 éves korig ingyen tarthatnak Önnel, és fedezhetik fel a Miskolctapolcai bobpályát, a kalandparkot, vagy a csónakázótó melletti játszóteret. Érdemes túrázni a Bükk hegységben, megcsodálnia Magyarország legnagyobb vízesését Lillafüreden, libegővel utazni a lombok között, vagy felülni a kisvasútra és meglátogatni az Ómassai őskohót.

A szálláshelyről

A Tapolca Fogadó *** Miskolc üdülőövezetében található Miskolctapolcán mindössze 1300 méterre a csónakázótótól, a kalandparktól és a bobpályától. Itt egy igazán különleges kikapcsolódásra számíthat kivételes környezetben. Tapolcán üljön fel a dottó vasútra és látogasson el az Avalon Parkba (1,9 km), ahol gokartozhat, a gyermekek játszhatnak a Maya játszóparkban vagy pihenhet is a wellnessközpontban.

Miskolc nevezetességei közé tartozik az Avasi gótikus templom (5 km) és a Diósgyőri vár (9 km). Érdemes ellátogatnia a Miskolci Vadasparkba (20 km) és a Népkertbe is, amely a város zöld szíve. A város kulturális nevezetessége a Nemzeti Színház (7,6 km), amely ma Magyarország egyik legrégebbi színháza, és egyben Közép-Európa első kőszínháza. Számos múzeumot is meglátogathat a városban, például a régészeti lelőhelyekre összpontosító Pannon-tengeri Múzeumot (5,8 km) vagy a Herman Ottó életével és munkásságával foglalkozó Pelelakot (19 km)

A környéken lévő természeti szépségeket és a Bükk hegységet túraútvonalakon fedezheti fel, amelyek például a Szeleta, a Szent István és az Anna barlanghoz (15 km), vagy a Zsófia Kilátóhoz (15 km) vezetnek. Érdemes ellátogatni Lillafüredre (15 km), ahol Magyarország legnagyobb vízesése és a romantikus Hámori-tó várja a látogatókat. Különösen népszerű a családok és a szerelmespárok körében a Lillafüredi Állami Erdei Vasút amely Miskolctól Ómassáig közlekedik az erdőben. A Lillafüredi libegőről csodás kilátás nyílik a látogatók szeme elé.

Egy másik közeli tó a Csorba-tó (12 km), ahol nyáron úszhat vagy kajakozhat, és az év nagy részében remek vízimadár-megfigyelőhelyként is szolgál.

Tegye még élvezetesebbé téli pihenését Miskolcon a Bánkúti sípályán (36 km) való siklással, vagy a Karácsonyi vásár meglátogatásával. Utazzon Magyarország egyik legszebb karácsonyi villamosán, élvezze a koncerteket, az adventi gyertyagyújtást, vagy utazzon a Mikulásvonaton.

A világszerte egyedülálló Miskolctapolcai Barlangfürdő csodálatos élményt tartogat a fürdőzésre, míg az Ellipsum Élményfürdő sajnos jelenleg zárva tart. Azonban nem kell aggódnia, hiszen a közelben csodás gyógyfürdők vannak Tiszaújvárosban (33 km), Mezőkövesden (45 km), Bogácson (52 km) Egerben (52 km), Egerszalókon (65 km) és Demjénben (67 km) is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos bútorokkal berendezett, rusztikus fapadlós kétágyas szobában lesz. A szobában odafigyeltek a természetes anyagok használatára, és az igényes belső terekben megtalálható a hűtőszekrény, a kábel TV, a WiFi kapcsolat és privát fürdőszoba is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Gazdag és finom büféreggelivel indíthatja minden itt töltött napját. Napközben a magyar és a nemzetközi specialitások széles választékából rendelhet a Kemencés Kisvendéglőben. Este svédasztalos vacsorával várják. Az étteremben rendszeresen tartanak élőzenés esteket ezzel fokozva a hangulatot. A panzióban egy teraszos bár is található, ahol esténként elfogyaszthat egy jó pohár bort vagy a kedvenc koktélját.

Hol kapcsolódhatok ki?

Látogasson el a Calimbra Wellness & Konferencia Hotel wellness központjába, ahol kétféle szauna (finn és infra), sóbarlang és két medence is várja.

Az Avalon Park wellness részlege, klasszikus és fűtött úszómedencével, pezsgőfürdővel, sóbarlanggal, gőzfürdővel és többféle szaunával hívogat.


NTAK: PA19002241 - Vendégfogadó

Tapolca Fogadó ***

Tapolca Fogadó ***

Csabai út 36 , Miskolctapolca
Magyarország

+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
1 000 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Játszótér
Baby barát
Minibár

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
7 km
Távolság a fürdőtől
1,3 km
Busz megálló
0,4 km