Pihenjen párjával kettesben vagy az egész családdal a Sárváron található Wolf Panzióban. Indítsa a napját egy bőséges reggelivel a gazdag reggeliző kosár kínálatából. A gyermekek számára játszótér is rendelkezésre áll, valamint utalványunknak köszönhetően egyszeri egész napos fürdőbelépőt is kap a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe, ahol medencék és szaunák várják a kikapcsolódásra vágyókat.

A szálláshelyről

A Wolf Panzió, a gazdag történelmű Sárvár szívében várja vendégeit. Csupán 700 méterre található a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőtől, ahol igazi kikapcsolódásban lehet része. Fedezze fel a város nevezetességét a közeli Nádasdy-várat (300 m), amely a fürdőváros egyik legszebb látványossága. A Csónakázó-tó (300 m) egy különleges hangulatú tó rendszer, amely négy részből áll, mellette pedig egy óriási játszótér várja a gyerekeket A Sárvári arborétumban (450 m) több mint 350 különböző fajta fával és cserjével ismerkedhet meg, köztük a többszáz éves platánokkal is.

A közeli fürdővárosok, mint Celldömölk (20 km) és Szombathely (25 km) is számos látnivalót kínálnak. Celldömölk közvetlenül a Ság-hegy vulkanikus csúcsa alatt található, és a legnagyobb helyi látványosság a vulkanikus gyógyfürdő 8 beltéri és kültéri medencével, szaunavilággal, sóbarlanggal, masszázsokkal és kezelésekkel. Emellett érdemes megkóstolni a helyi bort is, amelynek a vulkanikus talaj ad egyedi jelleget. Szombathely a történelmi emlékek szerelmeseinek abszolút paradicsoma lesz, amely Magyarország legrégebbi városa, városi rangját, még alapítójától, Claudius római császártól kapta, elsőként Pannoniában. Fedezze fel a gyönyörű ókori, barokk és egyéb műemlékeket, mint például a Tiché istennő szobrát vagy a Segítő Szűz Mária templomot. Érdemes megnézni a Kámoni Arborétumot is, amely Magyarország egyik legnagyobb arborétuma, de egyébként a Jeli arborétum is nagyon híres, mely Kámban található, 24 km-re.

Hol fogok aludni?

Szállása a 13 kényelmes szoba egyikében lesz. Válaszhat két, három- vagy négyágyas szobák közül. A szobák felszereltségéhez műholdas TV, hűtőszekrény, széf és telefon tartozik, valamint néhány szoba légkondicionált. A szobákhoz privát fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal, valamint természetesen vezeték nélküli internet-hozzáférés is tartozik

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa minden napját egy finom reggelivel, amelyet egy gondosan összeállított reggeliző kosárból kínálnak. Friss péksüteményeket (sós és édes), felvágottakat, sajtot, joghurtot, szezonális gyümölcsöket és zöldségeket, lekvártokat, gyümölcslevet és kávét fogyaszthat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A nyaralás csúcspontja a pihenés lesz a gyönyörű Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben, amelynek teljes területe 55 000 m², vízfelülete pedig 3600 m². A fürdőkomplexumban családi élményfürdő, gyógyfürdő, szabadtéri fürdő és szaunavilág található. A gyógyfürdőben 3 fedett (élménymedence, gyógymedence, gyógyvizes élménymedence) és 2 kültéri (élmény- és relaxációs) medencében élvezheti a termálvíz gyógyító hatását. A családi élményfürdőt egy folyosó köti össze a gyógyfürdővel, ahol hullámmedence, gyermekmedence csúszdával és kisgyermekek pancsolómedencéjével, 3 vízicsúszda, gyermekjátszótér, pezsgőfürdő és úszómedence található.

Nyáron a szabadtéri fürdőben strandmedence, hullámmedence, kalózhajóval ellátott gyermek élménymedence, gyermek kalandmedence, gyermek élménymedence, gyermekmedence, 7 vízicsúszda, csúszda és ugrálóvár várja a vendégeket. Ugyanakkor mindent megtalál, ami egy szabadtéri fürdőhöz tartozik, azaz különböző sportpályákat, éttermeket és büféket. Látogassa meg a szaunavilágot, ahol forró finn és soft szaunát, gőzfürdőt, aromakabinokat, óriás pezsgőfürdőt, élmény-zuhanyokat és Kneipp-medencét talál.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Amíg a helyi étterem specialitásait élvezi, vagy kedvenc italát kortyolgatja a szomszédos kávézóban, addig a kicsik a játszótéren gyűjthetnek élményeket.


PA19001905

Wolf Panzió

Wolf Panzió

Rákóczi utca 11 , Sárvár
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Tiamo Kft. Cégjegyzékszám: 1809101458


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
3 500 Ft/éj ellenében bevihető - Kizárólag kistestű fajták.
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző
Minibár

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a fürdőtől
0,8 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
0,8 km