Tökéletes kikapcsolódás, nagyszerű gasztronómiai élmények és gazdag programkínálat várja Önt a hévízi NaturMed Hotel Carbona ****-ban. Szállása csupán egy rövid sétára található a világ egyik leghíresebb termál tavától, így a helyi gyógyvizet a legnagyobb kényelemben élvezheti, ráadásul a szálloda óriási wellnessközpontjában különféle medencék és szaunák is a vendégek rendelkezésére állnak. Emellett a fitneszteremben is edzhet, vagy egy remek masszázzsal lazíthat. A gyerekeket pedig szabadtéri játszótér és a nyári Junior Club lehetőségei nyűgözik majd le. A hab a tortán a félpanziós vagy a teljes ellátás, aminek köszönhetően számos helyi specialitást is megkóstolhat.

A szálláshelyről

A NaturMed Hotel Carbona **** Hévízen található, mindössze 850 méterre a híres termál tófürdőtől. Ez a legnagyobb ilyen jellegű fürdő a világon, és egész évben elérhető a látogatók számára, mivel a víz hőmérséklete soha nem csökken 22 °C alá. A fürdőzésen túl meglátogathatja a Hévízi Termelői piacot (450 m) is, ahol híres hazai finomságokat kóstolhat. Az építészeti érdekességek kedvelői pedig a modern Szentlélek templom (400 m) jellegzetes kék homlokzatát csodálhatják meg.

Nem kell messzire utaznia, hogy eljusson Keszthely (7 km) bájos városába, amely minden kíváncsi turista számára ideális úti cél, főleg ha minél többet szeretne megtudni a babákról, a marcipánról, a Cadillac autókról, a hintókról, a vadászatról, a történelmi vasutakról, a horrorról és a kínzásról vagy a rádióról és a televízióról? Keszthelyben ugyanis minden témának saját múzeuma vagy kiállítása üzemel. És ha ez nem volna elég a gyönyörű Festetics kastély is megéri a rászánt időt. A 42 hektáros kastélypark vagy a 80 000 kötetes gyűjteménnyel rendelkező Helikon könyvtár, minden ilyesmire fogékony lelket elvarázsol.

A természeti szépségért és a történelmi látnivalókért a Balaton-felvidéki Nemzeti Park felé vegye az irányt. A park területén fekszik a Kis-Balaton és hozzá tartozó védett terület (24,4 km) is. Itt jártakor ne hagyja ki a gyönyörű Kányavári-szigetet, a Csodabogyós-barlangot (18,9 km) és lenyűgöző cseppkődíszeit, Sümegi várat (25,2 km) illetve a Kápolnapusztai Bivalyrezervátumot (28,2 km) ahol Magyarország legnagyobb vízi bivaly-csordájával ismerkedhet meg.

Hol fogok aludni?

Szállását a 260 stílusosan berendezett szoba egyikében foglalhatja el. A szobákban a légkondicionáló berendezésen, a WiFi hozzáférésen, a TV-n, a széfen és a minibáron túl fürdőköpennyel és piperecikkekkel felszerelt privát fürdőszoba is a vendégek rendelkezésére áll. Ráadásul a szabadtéri ülőhelyekkel bőven ellátott erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a környező vidékre vagy a szállodakomplexum kertjére.

  • A Standard szoba 20 m²-es, 2 ággyal (90x200 cm, ikerágyakkal vagy összetolható ágyakkal), íróasztallal, kis asztallal és székkel felszerelt.

  • A Standard Plus szoba nagyobb, mint a Standard verzió (22 m²), és a 2 ágyon, az íróasztalon és a kis asztalon felül, 2 fotel és prémium minőségű kozmetikumok is megtalálhatóak benne.

  • A Superior szoba 25 m²-es és 2 ággyal (90x200 cm, két külön álló vagy franciaágy), íróasztallal, ülősarokkal, fotelekkel, prémium minőségű kozmetikumokkal, valamint tea- és kávéskészlettel rendelkezik. Néhány szobában egy kis kanapé is megtálalható

  • A 20 m²-es Deluxe szoba különösen lenyűgöző felújított, elegáns belső terével és tökéletesen összehangolt berendezésével. A szobában 2 ágy (90x200 cm, két külön álló vagy franciaágy), íróasztal, asztal és szék, prémium kozmetikumok valamint kapszulás kávéfőző található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében a vendégek magyar és nemzetközi ételeket kóstolhatnak, beleértve a helyi ételek, a diétás ételkülönlegességek, a vegetáriánus és egészséges ételek valamint a laktóz- és gluténmentes ételek széles választékát.

Napközbeni frissítőért a Platán Café & Juice Bárt érdemes felkeresni, amely egy öreg platánfa köré épült, ételek és italok széles választékát kínálja. A Neptun Pool Bar pedig a szálloda élményfürdőjében található, ahol a fürdőzés közben snackeket, könnyű salátákat és egyéb egészséges harapnivalókat fogyaszthat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Hévíz legnagyobb kincse egyértelműen a helyi termálvíz, amelynek jótékony hatásait a szálloda 1000 négyzetméteres wellnessközpontjában saját bőrén is megtapasztalhatja, hiszen a szálloda medencéiben a víz összetétele és hőfoka megegyezik a Hévízi-tó víz-összetételével. A medencéket minden nap saját forrásból, friss termálvízzel töltik fel. A Rudi-forrás kútja a termálmedence partján található, tetejét a hosszú életet jelképező teknős díszíti. Ráadásul a hévízi termálvíz ivókúrára is alkalmas. Mindezt a pedig következő szolgáltatások során élvezheti:

  • Kültéri élménymedence vízi elemekkel és napozásra alkalmas mediterrán stílusú kerttel.
  • Nyári medence a nagyobb gyerekeknek, ahol a felnőttek megzavarása nélkül szórakozhatnak kedvükre.
  • Beltéri termálfürdő amit az ókori Róma ihletett, benne 2 termálmedencével, 2 pezsgőfürdővel, Kneipp-taposóval és relaxációs zónával.
  • Beltéri úszómedence (25×12 m) és relaxációs terasz.
  • Szaunavilág finn szaunával (80-95 °C), textilszaunával (80-90 °C), aromakabinnal (60-65 °C), gőzfürdővel (45-50 °C), sóbarlanggal (20-22 °C), meleg sóbarlanggal (28-29 °C) és tepidáriummal (37-39 °C); valamint élményzuhanyok, relaxációs medence, merülőmedence és szaunaszeánszok.
  • Masszázsok, pakolások, fürdők és egyéb kezelések
  • Szépségszalon különféle szépségápolási kezelésekkel
  • Több mint 18 különböző edzésprogram és modern fitneszterem

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda szórakozási lehetőséget biztosít kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A legfiatalabb vendégek részt vehetnek a nyári szezonban elinduló Junior Club szórakoztató programjain (minimum 3 éves kortól, fiatalabb gyermekek csak szülői felügyelettel vehetnek részt), amik során a szabadtéri gyermekmedencében (nyáron) vagy a kültéri játszótéren játszhatnak. Ezen felül a szállodában kiságy is kérhető.


NTAK szám: SZ19000232

NaturMed Hotel Carbona ****

NaturMed Hotel Carbona ****

Attila utca 1. , Hévíz
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Carbona Zrt. Cégjegyzékszám: 2010040147


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
28 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Busz megálló
0,5 km

Utazási tippek

Hévíz városa

Hévíz városa Utazási tipp

Ha azt mondjuk, Hévíz, mindenkinek a híres gyógyvízi tó jut eszébe, amely körül kulturális és építészeti remekművekben gazdag város fekszik. Legyen része nemcsak a termálvíz kivételes hatásaiban, hanem a város hangulatában is.

Melyek a legnépszerűbb turisztikai célpontok Hévízen?

  • A világ legnagyobb termikus és biológiailag aktív tava, amelynek vize radioaktív és gazdag olyan jótékony anyagokban, mint a kén, kalcium és magnézium. A tóban kellemesen meleg vízben fürödhet (télen a hőmérséklet nem esik 26 °C alá, nyáron pedig 36 °C-ra emelkedik), és biztosan érezni fogja a hatását mozgásszervi vagy nőgyógyászati ​​problémái esetén.
  • A népszerű Termelői piacon, a magyar finomságokat közvetlenül a helyi termelőktől lehet megvásárolni
  • A római katolikus Szentlélek temploma modern és rendkívül szép
  • Számos kis üzlet, kávézó és borozó is található a városban
Hévízi Tófürdő
Hévízi Tófürdő
AquaCity Zalaegerszeg
AquaCity Zalaegerszeg
Balatoni Bringakörút
Balatoni Bringakörút