Pihenés és teljes kényelem, így lehetne összefoglalni a Sárvár fürdőváros csendes részén található modern Maya Apartman ***-ban eltöltött időt. A híres helyi termálfürdő mindössze 500 méterre található, és az egész napos bérletnek köszönhetően zavartalanul élvezheti a pihenést. A kényelmes szállást saját konyhával és svédasztalos reggelivel is élvezheti. A vasútállomásról vagy a buszpályaudvarról történő szállítást is igénybe veheti.

A szálláshelyről

Az újonnan épült Maya Apartman *** apartmanház Sárváron található, mindössze 500 m-re a híres helyi termálfürdőtől és néhány lépésre a fürdőváros gyönyörű látnivalóitól és nevezetességeitől. Látogassa meg például a Nádasdy-várat (1 km), amelynek története a híres Báthory családhoz is kötődik, az Arborétumot (1,1 km), a neoklasszicista Evangélikus templomot (1,2 km) vagy a gyönyörű Katolikus Szent László király templomot (1,3 km). A vendégháztól alig egy kilométerre található a Csónakázó-tó, amelynek környéke csodálatos sétákra hívja a természet kedvelőit. Gyermekei pedig a Sárvári Kalandparkban (700 m) szórakozhatnak, ahol 120 kötélakadály, mászófal és íjászat is várja őket.

Az olyan közeli városok, mint Celldömölk (18,3 km) és Szombathely (26,7 km) is népszerű kirándulóhelynek számítanak. Celldömölk közvetlenül a vulkanikus Ság-hegy csúcs alatt fekszik, és a legnagyobb helyi látványosság a 8 beltéri és kültéri medencét, szaunavilágot, sóbarlangot, masszázsokat és kezeléseket is kínáló vulkanikus gyógyfürdő. Emellett érdemes megkóstolni a helyi borokat, amelyeknek a vulkanikus talaj egyedi jelleget kölcsönöz. Szombathely ezzel a történelmi emlékek kedvelőinek paradicsoma. Állítólag ez Magyarország legrégibb városa, hiszen i.sz. 45-ben alapították. Így nem csoda, hogy a barokk és egyéb műemlékeken túl olyan, az ókorból ránk maradt emlékeket is megtekinthet, mint például a Tiché istennő szobra. De ittjártakor ne hagyja ki a Segítő Szűz Mária-templomot sem.

Hol fogok aludni?

Szállását egy stílusos, modernül felszerelt apartmanban foglalhatja el. A maximális kényelem érdekében a szoba zuhanyzós privát fürdőszobával, egy franciaággyal berendezett hálószobával, LCD TV-vel, íróasztallal és kanapéággyal ellátott nappalival, valamint egy teljesen felszerelt konyhával (főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, vízforraló, edények...) rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A közeli Éva Panzió-ban büféreggelit szolgálnak fel az apartmanház vendégeinek, de a környéken számos más népszerű étterem is található, ahol magyar és nemzetközi ételeket kóstolhat meg.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az üdülés csúcspontja minden bizonnyal a gyönyörű Sárvári Termálfürdő lesz, amelynek teljes területe 55 000 m², vízfelülete pedig 3600 m². A fürdőkomplexumban családi gyógyfürdő, gyógyfürdő, úszómedence és szaunavilág is rendelkezésre áll. A gyógyfürdőben 3 benti (élmény-, termál- és gyógyfürdő élmény- és termálkezelő) és 2 kinti (élmény- és pihenő-) medencében élvezheti a termálvíz gyógyító hatását. A családi gyógyfürdőt egy folyosó köti össze a gyógyászati részleggel, ahol hullámmedence, csúszdás gyermek és pancsolómedence, 3 vízicsúszda, gyermekjátszótér, pezsgőfürdő és úszómedence igyekszik a legkisebbek és a felnőttek kedvében járni.

Ezeken felül nyáron kültéri úszómedence, strandmedence, hullámmedence, kalózhajóval is rendelkező gyermek élménymedence, gyermek kalandmedence, pancsolómedence, valamint a 7 vízi csúszdával és ugrálóvárral rendelkező kültéri medence is várja. A vizes élményeken túl pedig a sportpályákon, az éttermekben és büfékben ütheti el az időt. Az igazi wellness-élményt pedig a szaunavilágban található finn és gőzszaunák, aromakabinok, pezsgőfürdő, élményzuhanyok és a Kneipp-taposó garantálják.


NTAK: MA21004122 - Apartman

Maya Apartman ***

Maya Apartman ***

Zrínyi Miklós utca 9. , Sárvár
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Darázs Lajosné Cégjegyzékszám: 4439285


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00 - 18:00
Kijelentkezés
10:30-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Baby barát
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Távolság a fürdőtől
0,5 km
Busz megálló
2,1 km

Utazási tippek

Sárvári Gyógyfürdő

Sárvári Gyógyfürdő Utazási tipp

Sárvár méltán híres magyar gyógyváros. Egész Európából érkeznek túristák ide, főleg a kétféle helyi gyógyvíz miatt. Két vízforrás található Sárvár környékén: az egyik 1 200 méter mélyről 43 °C hőmérsékleten, a második pedig 2 000 méter mélyről 83 °C hőmérsékleten magas sótartalommal érkezik. Sárvár gyógyfürdőjét minden korosztály élvezheti. Az 5 000 m² alapterületű, mediterrán hangulatú épület számos lehetőséget kínál mind az időseknek, akik különösen a gyógyfürdő terápiás részeit fogják használni, mind a pároknak vagy gyermekes családoknak, akik kedvelni fogják a pihenést és szórakozást a kaland részben.

Medencék a gyógyfürdő területén:

  • szabadtéri kalandmedence (32 – 33 °C)
  • fedett kalandmedence (32 – 34 °C)
  • beltéri kalandmedence gyógyvízzel (34 - 36 °C)
  • beltéri gyógymedence (36 – 38 °C)
  • kültéri gyógymedence (36 °C)

Medencék és egyebek az élményfürdőben:

  • úszómedence mesterséges hullámokkal (gyermek kalandmedence csúszdákkal és játékokkal a kicsik számára)
  • nagy pezsgőfürdő
  • gyermekmedence csúszdákkal, vízágyúkkal és permetezőkapuval
  • zöld csőcsúszda
  • 3 óriási csúszda az épületen belül és kívül
  • Gyerek sarok oktatóval, ahol a gyermekfelügyelet ingyenes
  • a kisgyermekek világa: konyha, öltöző, tepidarium, gyermeksarok, pihenőszoba
  • 25 m hosszú medence
  • nagy pihenőhelyek
  • hatalmas napozóterasz

Meglátogathatja a szaunavilágot is, ahol finn szaunát, gőzfürdőt, aromaszaunát és más látnivalókat talál a pihentető élményért.

A helyi gyógyvíz kiválóan alkalmas izom-csontrendszeri betegségek kezelésére, betegségek és sport sérülések utáni rehabilitációra, neurológiai problémák esetén és izomlazító fürdőként.

Belépő és nyitvatartás: Az aktuális nyitvatartásról és a belépő árakról IDE kattintva tájékozódhat.

További információ
Sárvár városa
Sárvár városa
Nádasdy-kastély
Nádasdy-kastély
Sárvári Arborétum
Sárvári Arborétum