Lazítsa el testét és lelkét a Zsóry Liget Hotel & Spa ***superiorban, ahol a kényelmesen szobán kívül egy úszómedencével, pezsgőfürdővel valamint szaunákkal ellátott wellness részleg és egy fitneszterem is várja. A szálloda nagyszerű éttermében pedig friss, helyi alapanyagokból készült fogásokat kóstolhat a félpanziós ellátásnak köszönhetően. Ráadásul kedvezményesen léphet be a mindössze 1 km-re található Zsóry Gyógy- és Strandfürdőbe és Eger meglátogatásához sem kell sokat utaznia.

A szálláshelyről

A Zsóry Liget Hotel & Spa ***superior Mezőkövesd közvetlen közelében található, Egerből pedig kevesebb mint félórányi autóúttal elérhető. A hely fő látványossága a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő, amely a városból egy mindössze negyedórás sétával elérhető. Több mint 75 éves múlttal rendelkező fürdő Magyarország egyik legmagasabb kéntartalmú termálvízével büszkélkedhetnek. A medencék és a pezsgőfürdők mellett egy aquapark is üzemel benne, így az egész család megtalálja a számítását. De Mezőkövesden akár városnézésre is indulhat, ami során megtekintheti a Mezőgazdasági Gépmúzeum (4,2 km) és a Matyó Múzeum (4 km) kiállításait.

De a környéken is érdekes kirándulóhelyek sorakoznak. Az egyik ilyen a közeli történelmi város, Eger (18 km), ahol érdemes megnézni az Várat és a Dobó teret szegélyező gyönyörű polgárházakat. Ne hagyja ki a híres minaret lépcsőinek megmászását sem, amiért az egész városra és a környező vidékre nyíló csodálatos kilátás lesz a jutalma. A városnézés után pihenjen egy jót a helyi Termálfüördőben. És ne hagyja ki a legendás Bikavér megkóstolását a számos borospince egyikében.

A kicsit távolabbi Miskolcot (48,3 km) is érdemes felkeresni. A középkori Diósgyőr várának megtekintése mellett ellátogathat a Miskolctapolcai barlangfürdőbe, amely egy teljesen egyedi hangulatú kikapcsolódást kínál. Ha az ellenkező irányba indul, akkor az UNESCO örökségvédelmi listáján is szereplő Hortobágyi Nemzeti Park (44,4 km) esik majd útba. Ez Magyarország legnagyobb és legrégebbi nemzeti parkja, amely számos veszélyeztetett fajnak ad otthont.

Hol fogok aludni?

Szállását egy szellős, kényelmesen felszerelt szobában foglalhatja el, amit légkondicionáló berendezéssel, WiFi csatlakozással, zuhanyzós fürdőszobával, minibárral, széffel, TV-vel és telefonnal szereltek fel.

  • A szálloda Standard kétágyas szobáiban franciaágy (180×200 cm) vagy két szeparált boxspring típusú ágy (90x200 cm) szolgálja a kényelmet. A szobák továbbá egyedileg szabályozható légkondicionálóval, kényelmes dolgozósarokkal, szobai széffel, LED TV-vel, telefonnal, minibárral és hajszárítóval felszereltek.

  • A Superior szoba tágasabb és maximum 4 fő részére alkalmas. Egy franciaággyal, egy dohányzóasztallal székekkel, egy kanapéággyal és egy kényelmes dolgozósarokkal rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében friss helyi és szezonális alapanyagokból készült ételeket szolgálnak fel. A szálloda ezen kívül igyekszik az ételallergiás és az egyéb különleges étrendet követő vendégek igényeit is figyelembe venni.

Hol kapcsolódhatok ki?

A modern wellnessrészlegből újjászületve távozik majd. Rendelkezésére áll majd egy 12 méteres úszómedence (26-28 °C), egy pezsgőfürdő (32-34 °C) valamint egy finn és egy infraszauna. Minderre pedig szépség- vagy relaxációs kezelésekkel teheti fel a koronát.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A tartózkodás alatt sem kell lemondania a testmozgásnak, a szálloda modernül felszerelt fitnesztermének köszönhetően.


NTAK: SZ22035180

Zsóry Liget Hotel & Spa ***superior

Zsóry Liget Hotel & Spa ***superior

Fülemüle 7 , Mezőkövesd
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Hungarian Medical&Spa Kft. Cégjegyzékszám: 25959901-4-05


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 18:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
3 900 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
3,1 km
Távolság a fürdőtől
0,6 km
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
0,6 km

Utazási tippek

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

Zsóry Gyógy- és Strandfürdő Utazási tipp

A helyi termálfürdő ideális hely egy nagyszerű, pihenéssel teli nap eltöltésére. A fedett és szabadtéri medencékkel rendelkező gyógyfürdőkről híres hazánk egyik legnépszerűbbje a Zsóry Fürdő. Az itt található gyógyvíz a reuma és nőgyógyászati betegségek esetén is pozitív hatással bír. Gyermekmedence, vízi csúszda és uszoda egyaránt található a fürdőben. Az egész napos belépés 1800 Ft-ba kerül.

További információ
Eger
Eger
Miskolc
Miskolc
Miskolctapolcai Kalandtúrapark
Miskolctapolcai Kalandtúrapark