Fedezze fel a Magas-Tátra szépségét, és szálljon meg a fényűző Horizont Resort **** szállodában, ahol elegáns szobák, ízletes félpanziós ellátás, valamint korlátlan belépés várja a medencével, pezsgőfürdővel és szaunavilággal rendelkező wellness-központba. A Superior családi szoba ára legfeljebb két 18 év alatti gyermek elhelyezését tartalmazza. Használja ki a különleges ajánlatot - pihenjen 7 éjszakát 6 éjszaka áráért!

A szálláshelyről

A Horizont Resort **** a Magas-Tátra szívében, Stará Lesná településén található. Ennek köszönhetően minden turisztikai látványosság elérhető közelségben lesz Önhöz. Kiránduljon egyet a Tarajkához (Hrebienok) (9 km). A Lomnický csúcs és a Gerlachovský csúcsról is gyönyörű kilátásban lehet része a vidékre. Az igazán különleges élményekhez látogasson el a Tricklandia-ba (6 km) vagy az AquaCity Poprad-ba (14 km).

Hol fogok aludni?

Összesen 46 Standard kétágyas szoba található a szállodában, modern berendezéssel. A szobák felszereltsége: LCD TV, WiFi kapcsolat, telefon, széf, minibár, tea- és kávéfőzési lehetőség, valamint természetesen zuhanyzóval és hajszárítóval ellátott, saját fürdőszoba. A szobák a Magas-Tátrára néző erkéllyel vagy a völgyre néző erkéllyel rendelkeznek. Kiságy elhelyezése a szobában lehetséges, pótágy elhelyezésére nincs lehetőség.

A családi Superior szobák kétszintesek és legfeljebb 2 gyermekes családok számára tökéletesen alkalmasak. Igazán tágasak ezek a szobák, hiszen rendelkeznek külön franciaággyal ellátott hálószobával és egy kanapéval ellátott nappalival is. A Standard szobákhoz hasonlóan terasz is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Mindennap finom büféreggeli és vacsora várja. A szállodában egy kulináris étterem is található, ahol modern, egészséges fogásokat fogyaszthat. Ha egy frissítőre, vagy harapnivalókra vágyik válassza a Lobby Bar-t. Az elegáns szivarszalonban minőségi italok és szivarok várják. A legkülönlegesebb borokért látogasson el a Borbárba, grillezett fogásokért pedig a Grill House-ba.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Mountain Wellness Center a kikapcsolódás oázisa. Itt található a Tátra lagúna - vízköpővel és hidromasszázzsal ellátott medencével, Természetes forrás - forró, tágas pezsgőfürdővel, és egy kisebb pezsgőfürdővel, száraz szaunával, fenyves gőzszaunával, infraszaunával, sós szaunával, relaxációs szobával, hűtőmedencével, élményzuhanyokkal és masszázsággyal. A tökéletes feltöltődésért válassza a számos masszázs egyikét (pl.: egzotikus thai vagy édes csokoládé). A privát wellness élményeket kedvelő vendégek számára a VIP Sky Lounge áll rendelkezésre a szálloda tetején, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Magas-Tátrára és az éjszakai égboltra. Itt található pezsgőfürdő, üvegzárt finn szauna és napozóágyakkal ellátott terasz.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára gyermek sarok található a szállodában, ahol lufi úszómedence, TV-mozi mesékkel, rengeteg játék, társasjáték és X-box is rendelkezésre áll. Hétvégente animációs programokat is tartanak, kreatív műhelyekkel és gyermek mini klubbal. A gyerkőcök legnagyobb örömére szabadtéri játszótér is található a hotel területén hintákkal, mászókákkal és homokozóval.

Horizont Resort ****

Horizont Resort ****

Stará Lesná 178 , Stará Lesná
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
TATRA TRADING INTERNATIONAL, s.r.o. Cégjegyzékszám: 35710501


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4,8 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
14 km
Sípálya
3 km