Szeretne egy különleges utazásban részt venni a Magas-Tátrában? Válassza a Hotel Mountain View **** szállodát, amely a népszerű AquaCity Poprad vízipark területén található, fedett és szabadtéri medencékkel (termál, úszó,...stb). Ha a csomagunkat választja korlátlanul beléphet az aquaparkba, és az elegáns wellness-központ is várja Önt. A Mezanin szobába szóló utalványunk választásával két 18 év alatti gyermek is érkezhet Önnel. Használja ki a különleges ajánlatunkat és foglaljon 7 éjszakára 6 éjszaka áráért!

A szálláshelyről

Az Hotel Mountain View **** a különleges AquaCity Poprad ökológiai üdülőhelyen található, a Magas-Tátra lábainál. Élvezze a gyönyörű szlovák természet, a kényelmes 4 csillagos szálloda és a wellness élmények tökéletes kombinációját. Ha kirándulni támad kedve akkor pedig irány a Tátra Galéria, a Podtatranské Múzeum, vagy egy kellemes túra a hegyekben.

Hol fogok aludni?

Szállás kényelmes kétágyas Standard szobában, amelyből összesen 37 vtalálható a szállodában. A szoba felszereltsége: műholdas LCD TV, rádió, WiFi kapcsolat, telefon, széf, kávé- és teakészlet, minibár és erkély, amely a Magas-Tátra csúcsaira néz. A fürdőszobában zuhanyzó, kád és hajszárító található.

Családok számára elérhető a tágasabb Deluxe apartman is, amely hálószobára és nappali részre oszlik, és alkalmas legfeljebb 2 gyermekkel érkező családok számára. Ezekben a szobákban légkondicionáló és 2 fürdőszoba is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden nap finom reggelivel és vacsorával várják, amelyet a Magas-Tátra étteremben szolgálnak fel. A hagyományos szlovák konyha legjobbjai, valamint nemzetközi specialitások várnak Önre. Ebédidőben vagy nassolnivalókért ellátogathat az önkiszolgáló Lighthouse étterembe is, amely az élményfürdőben található. A kávézó és borozó, a Hollywood Suite, koktélbár és lobbibár is rendelkezésre áll, ahol koktélokat, kávét vagy alkoholos italokat fogyaszthat desszertek kíséretében. A medencék mellett is találkozhat bárokkal, úgy mint a Blue Diamond bár, a Blue Sapphire bár és a wellness bár egészséges koktélokkal, gyümölcsitalokkal vagy egzotikus frissítőkkel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az AquaCity Poprad területén nemcsak kikapcsolódásban de hatalmas élményekben is része lehet. Összesen 13 fedett és szabadtéri medence és 350 vízi látványosság található a területén. Szabadtéren: termál ülőmedence, relaxációs medence, úszómedence, maja piramis medence (különösen a gyermekek számára ideális). A kicsiket egy Fun Kids zóna is várja, számos látnivalóval - ugrálóvárakkal, trambulinokkal. Beltéren: Blue Sapphire, Blue Diamond, Treasure Island medencék.

A Fire & Water Wellness 1590 m²-en terül el. Mindenképpen próbálja ki a 7 féle szauna egyikét (finn, rituális, gyógynövényes, gőz, aroma, só és infra). A wellnessben találhat hűtőmedencét, pezsgőfürdőt, relaxációs medencét, relaxációs oázist, hóbarlangot, jégesést, trópusi esőt és egyedülálló szerelmi öbölt is masszázsfotelekkel.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek biztosan imádni fogják ezt az utazást, hiszen számos izgalmas lehetőség vár rájuk! A kültéri és beltéri játszótéren rajzolhatnak, mászókázhatnak, csúszdázhatnak, játékkonzolokkal játszhatnak. A szálloda rendszeresen szervez szórakoztató programokat animátorok vezetésével (táncpartik, versenyek, lufibemutatók, arcfestés,...stb)

Az étteremben gyermekmenü, a reggeli és a vacsora ideje alatt pedig speciális gyermekbüfé áll rendelkezésre. Kisebb gyermekek számára palackmelegítőt, pelenkázót, gyermekágyat vagy fürdőt, bébi evőeszközöket, etetőszékeket ingyenesen kölcsönözhet.

Hotel Mountain View ****

Hotel Mountain View ****

Športová 1397/1 , Poprad
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
36482609 Cégjegyzékszám: 36482609


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
10 m
Sípálya
17,6 km